Ja gribas kaut ko motorzāģveidīgu, tad jābūvē hibrīds no 02S sešinieces, to ieliekot 02A korpusā
MK 3.5 krabis by Watch Me
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: MK 3.5 krabis by Watch Me
Tev vienkārši ir parasta 2.0 kārba. 1.8 mono bija 105 kmph @ 3k, 2.0 110 kmph @ 3k un 1.9 TD 118 kmph @ 3k. Es brīnos ka arniks ir uzlicis garo kārbu - man arī ir garā kārba, tik CHD, bet mašīnai mērķis cits
Ja gribas kaut ko motorzāģveidīgu, tad jābūvē hibrīds no 02S sešinieces, to ieliekot 02A korpusā
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Kā šis štrunts strādā? Tāpat velk ventilācijas dūmus uz ieplūdi, vai kaut ko ķipa filtrē? Cik liels ir vakuuma nipelis?
-
- VW: golf Mk3
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 6 times
Vakuma nipelis ir 4mm , filtrēt neko nefiltrē . Pasūcot ar muti viegli viss iet cauri. Pasūcot vakumu kkas burbuļo un viss. Kam tur vakums nezinu.GatisGirdenis wrote: ↑04.12.2019, 21:38Kā šis štrunts strādā? Tāpat velk ventilācijas dūmus uz ieplūdi, vai kaut ko ķipa filtrē? Cik liels ir vakuuma nipelis?
Last edited by Watch Me on 04.12.2019, 22:20, edited 1 time in total.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Ā, ok, paldies par otru pusi, ideju sapratu, manām vajadzībām neko nedod
-
Tātad lietas notiek!Vecais divīts ārā. Salikta hadene , sakrāsota, jauns aftermārkets salikts,pusasis pārvāktas. Tas viss bija mega ātri un vienkārši kā jau golf 3 .

Kabrim pravodka visa kopā , daudz laika aizņēma izpīt ārā vecā motora vadus. Visi vadi vienā kumolā lampas,kondicionieris utt.

Tad jau licies ar vadiem cauri , pacīnīts rūsiņš ,nomainīts radiators un iestutēts motors.

Izskatās kabrioletā nu ļooti labi , staigāju priecājos visslaik
Un tad atkal sākās
Abf ir no pasāta nācis tapēc vadu garums vislaik ir garaaaaks , iiiisaaaaks.

Pagaidām viss trūkstošais ir sadabūts un pirmais rūciens nav aiz kalniem.
Motora donors arī satikts, bet nu tolmets gaida. Bet uz loga rakstīts ,kad kāds vēlas nopirkt
diez kapēc ?!?!
https://imgur.com/NJBpKJF
https://imgur.com/tia9yKJ

Kabrim pravodka visa kopā , daudz laika aizņēma izpīt ārā vecā motora vadus. Visi vadi vienā kumolā lampas,kondicionieris utt.

Tad jau licies ar vadiem cauri , pacīnīts rūsiņš ,nomainīts radiators un iestutēts motors.

Izskatās kabrioletā nu ļooti labi , staigāju priecājos visslaik
Un tad atkal sākās

Pagaidām viss trūkstošais ir sadabūts un pirmais rūciens nav aiz kalniem.
Motora donors arī satikts, bet nu tolmets gaida. Bet uz loga rakstīts ,kad kāds vēlas nopirkt
https://imgur.com/NJBpKJF
https://imgur.com/tia9yKJ
-
DP,bet ko darīt.
Vakar notika pirmais izbrauciens , Viss salikts ,bet gadijās problēmas ar imobilaizeru un imobilaizera imulāciju.Ķīnas imulātori izrādijās ejoši ,bet ne visi
Kabrio aizdzīts pie elektriķā pagarināt vadus uz vadības bloku un imobilaizera likvidāciju. Tālāk jauztaisi izpūtējs un jasaved visu līdz galam. Un ar motora instalāciju cerams būs cauri.

Vakar notika pirmais izbrauciens , Viss salikts ,bet gadijās problēmas ar imobilaizeru un imobilaizera imulāciju.Ķīnas imulātori izrādijās ejoši ,bet ne visi

-
Krabis beidzot pilnvērtīgi ielās
. Uztaisīta savirze , Izpūtējs un novērsti tehniski defekti . Iegādāti flanči diskiem 3cm un 2cm
Skrūveju klāt rare shits un šonedēļ plānots krāsot kas sarūsejis.

Un ķirsīts uz tortes :)Grill badge Paldies userim Миша. un par izpūtēju arī

Skrūveju klāt rare shits un šonedēļ plānots krāsot kas sarūsejis.

Un ķirsīts uz tortes :)Grill badge Paldies userim Миша. un par izpūtēju arī

-
Heyoo, tātad ieplānotais izdarīts. Nokrāsotas detaļas un jau uzlitkas. Krasa izrādijās ļooti laba, viss tā saskrāpēts, netīrs , nevarēja īsti saprast. Noņemti dažādizmēra spoguļi un uzlikti no golf 3.Saregulētas visas šķirbas/logi līdz aizmugurei. Nomazgāts pēc ziemas miega

Nokasīts nobružātais soft tuch . Izrādijās , kad to ir viegli izdarī. cits skats.

Marta sākuma krabis brauks uz stendu taisnoties un metināties . Sametinās slieksni/izvilks ielocīto un iztaisnos aizmuguri . Tad viss ar virsbūvi būs stīgā.Laabi gandrīz viss
Neizdodas atrast labo spārnu par pieņemamu ciparu . moller auto pēdejais tika pārdots par 240e un ebay cena vel augstāka
neceļas roka. Pēctam pulēšana un jumta kopšanas pasākumi.

Nokasīts nobružātais soft tuch . Izrādijās , kad to ir viegli izdarī. cits skats.

Marta sākuma krabis brauks uz stendu taisnoties un metināties . Sametinās slieksni/izvilks ielocīto un iztaisnos aizmuguri . Tad viss ar virsbūvi būs stīgā.Laabi gandrīz viss
-
Atnāca jauni tepiķi , ļooti labi, der perfekti ,meteriāls patīkams. Sūtiju no openauto iesaku
Iegādāts tonneau 
Kādu laiku atpakaļ ielikts recaro , aizmugurējais krēsls pielāgots pēc auduma priekšējiem. Salons tīri zolīds tagad. netīrs vienīgi.

Šodien bija velme, laiks uzpucēts ikdienas auto.
Nopulēts,Ievaskots,nomazgāts

Domā varbūt siksnas uztaisīt, bet nevaru izdomāt vai vajag.

Kādu laiku atpakaļ ielikts recaro , aizmugurējais krēsls pielāgots pēc auduma priekšējiem. Salons tīri zolīds tagad. netīrs vienīgi.

Šodien bija velme, laiks uzpucēts ikdienas auto.

Domā varbūt siksnas uztaisīt, bet nevaru izdomāt vai vajag.

-
Bilde no alika, tā jau var no kurienes vēlies pasūtīt. Kādas sliktas atsauksmes par alika siksnām?
-
Nedrīkst, bet dodu 95% iespēju ka var - vai tev kādreiz kāds apskates rūķītis ir skatījies siksnu E marķējumu? Es vēl to neesmu piedzīvojis... 
-
- VW: golf mk2
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 41 times
Tev ir bijušas sarkanas jostas? Tas ir momentāls bļāviens "eu, rūķīt, paskat, man nav E marķējuma".
-
Nav jau obligāti - vai tad nebija tur kaut kādiem īpašiem mk3 modeļiem sarkanās jostas jau no fabrīķa?
Un vispār - ar taisnām rokām nebūtu jābūt problēmām uztaisīt jostas, kuras apskatei cauri iet - E marķējums tak ir uz jostām piešūtam lupatiņām, viss ko vajag - no kaut kādām jostām tās lupatiņas noņemt un smuki, akurāti piešūt pie paštaisītajām.
Un vispār - ar taisnām rokām nebūtu jābūt problēmām uztaisīt jostas, kuras apskatei cauri iet - E marķējums tak ir uz jostām piešūtam lupatiņām, viss ko vajag - no kaut kādām jostām tās lupatiņas noņemt un smuki, akurāti piešūt pie paštaisītajām.