Jaungada spams [msh nenodiršanas challenge]
Re: Jaungada spams [msh nenodiršanas challenge]
jā, tur viss salipināts. visa aizmugure un spārni līdz stiklam ar sasēdušos špakteli. Azimugurē vispār pat krāsa kaut kādai mastikai nav virsū un cauri spīd špaktelemikimiki wrote: ↑03.02.2020, 20:03Šis bēdīgs?
https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/v ... bfhmo.html
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Es domāju ka jāatmet ceriba atrast ko sakarīgu šeit. Vai nu atver maciņu un dodies DE virzienā vai arī cel to kas ir palicis pāri šeit vai LT.
es gribu līdz 1000eur paņemt kaut ko. Saprotu, ka būs jāmetina un būs jādara, bet nu cmoon, es tādus šrotus neņemtu arī pa 50eur. Nu sorry, bet nav jēga. Labāk kaut cauru, bet kur nav kāds lipinājis caur pakaļu. Kā vispār skati tādi iziet.
Nu to golfu reāli pa 100 eur varētu kāds ubags paņemt tikai tāpēc, ka nav ar ko braukt un ir skate.
Nu to golfu reāli pa 100 eur varētu kāds ubags paņemt tikai tāpēc, ka nav ar ko braukt un ir skate.
man ir viens ļoti labs, vasarā atradu, bet tiešām skatoties uz visu situāciju, žēl braukt ar to. Labāk, lai pastāv
es gribu vienkāršu daudz maz dzīvu ar kuru vienkārši pabraukt. tur uzlikt normālu piekari, muzonu nshit. Nu kjipa atcerēties jaunību. Tam mērķim man atkal nevajag sterilu golfu sacakarēt
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Nē, bet ja būtu vajadzība, aizbrauktu. Ja nav lt tālais gals, tad nav diži ilgāk jābrauc kā, piemēram, uz Ventspili vai Liepāju(protams, atkarīgs no katra lokācijas)
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Ā, to tu savējai saki, aizdevu pēc labi padarīta darbiņa
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
Ne jau par attālumu! Tas suds!
Par gateri ko bildes gruti redzēt! Vai arī bildes vecas!
Tak cilvēki dullas lietas dara, it sevišķi tajā galā
Par gateri ko bildes gruti redzēt! Vai arī bildes vecas!
Tak cilvēki dullas lietas dara, it sevišķi tajā galā
Lai gan lv arī tas pats! Pirms gadiem diviem bija mk3 gtd par saprātīgu ciparu, bilde brīnišķīga! Izskatās labi! Sazvanās saka ka nav izpuvis! Aizbrauc un tur viss rip! Zem arku uzlikas caurums ka galvu var iebāzt!
Mans tdi b4 passat donors ar bija izcils! Ārdīju āra salonu un sapratu ka zēni savā laikā citu jumtu uzlikusi! Visam stoikam 10cm no jumta šuve
Mans tdi b4 passat donors ar bija izcils! Ārdīju āra salonu un sapratu ka zēni savā laikā citu jumtu uzlikusi! Visam stoikam 10cm no jumta šuve
es jau vakar rakstīju, ka biju to sarkan0 pa 850 skatīt. Bildes safošopētas. Dzīvē durvīm gabali trūks un aizmugurējais labais spārns kaut kads violets, viss spaktelī ar otu uttmikimiki wrote: ↑03.02.2020, 20:28Lai gan lv arī tas pats! Pirms gadiem diviem bija mk3 gtd par saprātīgu ciparu, bilde brīnišķīga! Izskatās labi! Sazvanās saka ka nav izpuvis! Aizbrauc un tur viss rip! Zem arku uzlikas caurums ka galvu var iebāzt!
kur prikols sev un citiem laiku terēt. Pašam, laikam, patīkami, ka atbrauc un aplaužas