Vecgada spams/žurkas(e36) gada spams
-
- VW: Toledo
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 95 times
Re: Vecgada spams/žurkas(e36) gada spams
Un šeit mēs redzam textbook DDM situāciju....
1991 Seat Toledo 2.0 8v - rindā aiz bembja
1997 VW Golf 1.9tdi - kareivis atgriezies ierindā
1999 BMW 320ciA - process aizsākts
2001 Vulva S60 2.4 20v - ar kautko kundzei pēcpuse tak jāpārvieto
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Austrālija bija pirmā kas sāka cīnities ar asbestos, un ieviesa importa regulas. Un ugunsgrēks tur sākās nevis dēļ klimata izmaiņam, bet gan tāpēc ka bija pilns ar idiotiem kas tur kurināja kūlu un vietējie likumi neatļauj "apraudzītus" ugunskurus dēļ zaļajiem. Principā, zaļo lobijs + Austrāļu nespēja ir rezultats tam, klimata izmaiņas tur spēlē mazu lomu.GatisGirdenis wrote: ↑24.01.2020, 15:47
Reku Avstrālija piesārņoja pasauli gan jau kādas miljons reizes vairāk nekā mans autoparks pa 100 gadiem. Boikots ugunsgrēkam, viņš varētu vienkārši nedegt
-
- VW: Toledo
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 95 times
Latvijā kāds ir spējīgs ar ultraskaņu nomērīt čuguna blokam sienu biezumu?
1991 Seat Toledo 2.0 8v - rindā aiz bembja
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Ja kas, tad pie tiem ugunsgrēkiem lielā mērā ir vainīgi kreisie ar savu ačgārno pieeju dabas aizsardzībai - kura, kā jau zinām, ir "neaiztikt", vienalga, vai tas dod labumu vai sliktumu - šajā gadījumā šie ir aizlieguši kopš seniem laikiem izplatīto aukstās sezonas kūlas dedzināšanu - tad nu tagad pēc dažām desmitgadēm, bija uzkrājies pietiekami daudz degvielas. Man vakar arī gadījās palasīt austrāliešu komentārus par šito - šis noteikti nav lielākais ugunsgrēks austrālijā, tikai visvairāk izbazūnētais - kaut kad septiņdesmitajos izdega vairākas reizes lielākas platības kā līdz šim ir izdegušas.GatisGirdenis wrote: ↑24.01.2020, 15:47Pirmo pusi varēji nemaz nerakstīt, tur nekā daudz nav tā labā.
Neesmu sekojis, bet starpcitu, ko viņa piedāvā kā alternatīvu fosīlajai degvielai? Elektrību?![]()
Visi tagad brauksim ar koka velo (lai nav jāražo tērauds, gumija uttutjpr) un skriesim ar pliku pakaļu.
Reku Avstrālija piesārņoja pasauli gan jau kādas miljons reizes vairāk nekā mans autoparks pa 100 gadiem. Boikots ugunsgrēkam, viņš varētu vienkārši nedegt
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Ak tu atpalikušais
Ieva bija pērkama sieviete, kuru gangbangoja kāds nēģeris- Ādama trešās pakāpes brālēns Jamals. man nav citu izskaidrojumu kāpēc ir baltie un melnie.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Pārbaudi terminoloģiju. Vai nu viņš negangbangoja, vai viņi bija vairāki, vai viņš ir kārtīgs trejžuburs
-
Pēc tavas teorijas pasaulē nēģeru nebūtu, tikai baltie un mulati...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Nejūtos neko daudz zaudējis esot atpalicis pasaku pasaules aizkulisēs
Muhameds stiliņā
mshathlonxp, on 23 Jan 2020 - 12:43, said:
Es nezinu kas ir "lampiņstends", bet es savam golfam sagāzumu regulēju ar padomju ražojuma žiķelim domātu sagāzuma mērītāju, daudz foršāk nekā jājājas servisa rūķītim ar lāzeriem - jo tas ir mazs, pie riteņa pieskrūvējams, grozāms līmeņrādītis, kuru, zinot cik grādus uz kuru pusi jāgroza, var arī pieskrūvēt pie plikas rumbas un iegrozīt vienu pašu rumbu, bez mašīnas svara uz tā, un ideālo sagāzumu var dabūt 2-3 piegājienos :pardon:
Savērsumu pēdējoreiz arī noregulēju ar žiķelim domātu lineālu - tā kā ar to var izmērīt tikai riteņus vienu pret otru, bet ne pret mašīnu, būs kaut kad jāaizbrauc uz savērsumu, bet nu tā regulēšana notika pavasarī, man ir slinkums braukt uz servisu, un tā nu es jau esmu nobraucis kādas 15 štukas kopš tā laika un riepas kaut kā nost neēd... :hihi:
Gachaans
vecīt tu esi iesprūdis kautkādā laika bedrē un kombinācijā ar domu ,ka "tie jobanie sorosīdi un žīdmasoni huj no manis naudu nokāsīs" esi sev radījis apstākļus, lai no tās bedres nekad arī ārā neizrāptos. Tāpēc tev ir tā ka "pēdējās īstās, labās" mašīnas beidza ražot 90to gadu sākumā, mūsdienīgas iekārtas ir nevajadzīgi sūdi, -30 grādu salā uz gateri var mierīgi aizbraukt ar veco vīriešnieku, utt. tevis man žēl nav, bet tavu bērnu gan, jo viņi
piedzimmstot vecākus izvēlēties nevarēja

mshathlonxp, on 23 Jan 2020 - 12:43, said:
Es nezinu kas ir "lampiņstends", bet es savam golfam sagāzumu regulēju ar padomju ražojuma žiķelim domātu sagāzuma mērītāju, daudz foršāk nekā jājājas servisa rūķītim ar lāzeriem - jo tas ir mazs, pie riteņa pieskrūvējams, grozāms līmeņrādītis, kuru, zinot cik grādus uz kuru pusi jāgroza, var arī pieskrūvēt pie plikas rumbas un iegrozīt vienu pašu rumbu, bez mašīnas svara uz tā, un ideālo sagāzumu var dabūt 2-3 piegājienos :pardon:
Savērsumu pēdējoreiz arī noregulēju ar žiķelim domātu lineālu - tā kā ar to var izmērīt tikai riteņus vienu pret otru, bet ne pret mašīnu, būs kaut kad jāaizbrauc uz savērsumu, bet nu tā regulēšana notika pavasarī, man ir slinkums braukt uz servisu, un tā nu es jau esmu nobraucis kādas 15 štukas kopš tā laika un riepas kaut kā nost neēd... :hihi:
Gachaans
vecīt tu esi iesprūdis kautkādā laika bedrē un kombinācijā ar domu ,ka "tie jobanie sorosīdi un žīdmasoni huj no manis naudu nokāsīs" esi sev radījis apstākļus, lai no tās bedres nekad arī ārā neizrāptos. Tāpēc tev ir tā ka "pēdējās īstās, labās" mašīnas beidza ražot 90to gadu sākumā, mūsdienīgas iekārtas ir nevajadzīgi sūdi, -30 grādu salā uz gateri var mierīgi aizbraukt ar veco vīriešnieku, utt. tevis man žēl nav, bet tavu bērnu gan, jo viņi
piedzimmstot vecākus izvēlēties nevarēja
Nabadzības tarkšķis
-
Ko tu gribēji ar to bildi pateikt? Jā, tos padomju ražojuma grabuļus sāku izmantot pirms gada - bildei ir nepilni divi...