Vecgada spams/žurkas(e36) gada spams
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Re: Vecgada spams/žurkas(e36) gada spams
Kopš ķīnieši no Aļika sākuši sūtīt preces pa Omnivu, man pastā nav bijis jābūt jau kādus 6 mēnešus. Daudz ērtāk nekā iet uz pastu, ņemt numurinu un gaidīt kad penši nomaksās savus abonementtu rēķinus un pabeigs tērzēt ar tantēm pie kasēm.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Kamoon, laukos taču pastā pasēdēt rindā ir piedzīvojums.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Trīs Nulle Visi Raud
- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 24 times
Paaareiz! Pastā var ieķert "TROINOJ" oģikus!
DPD kurjers pateiks: SŪKĀ LEDU! Apfisiens 100

DPD kurjers pateiks: SŪKĀ LEDU! Apfisiens 100
'83 VW JETTA MK1 1.6D (Vaira)
'07 AUDI ALLROAD 3.0TDI (Lucie) daily
#KKPDLV
'07 AUDI ALLROAD 3.0TDI (Lucie) daily
#KKPDLV
Kaads var nopiizdot vistasTigerowitch wrote: ↑13.01.2020, 13:53Varbūt var sarunāt, ka atstāj MSH golfa bagažniekā, ja atstāj to atslēgtu?![]()
-
- VW: vw GOLF3 Match 1,8mono
- Has thanked: 98 times
- Been thanked: 54 times
Laukos nav ne vainas. Reiz nedēļu pahaltūrēju laukos mežà, un pa to nedēļu katra diena bija citādāka. Tā nedēļa bija analoga apmeram pus gadam pilsētā
Tad kads no gravja javelk, tad traktors lauka vidū jāsaremontē, tad ar bezcelu brauciens pa mežu, tad pagonkošana pa pļavā izveidotu trasi... un biju pārsteigts, ka reāli varēja iztikt bez TV
Padzīvo laukos ilgāk, ātri vien sapratīsi ka skrūvēt kaut ko lauka vidū ir draņķīgi nevis izklaide!
No TV izvairos jau 5 gadus stabili! Un citiem neiesaku!
Pilsētā arī var darīt lietas nevis tikai darbs un māja! un piedzīvot vairāk ka laukos
No TV izvairos jau 5 gadus stabili! Un citiem neiesaku!
Pilsētā arī var darīt lietas nevis tikai darbs un māja! un piedzīvot vairāk ka laukos
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Pastā neesmu gaidījis ilgāk par 3 min ne reizi, no mājām 2 min ar kājām.
Omniva ir supreme opcija, bet nav spējīgi piedāvāt lielākas paciņas, piemēram, izpūtēju vai degvielas bāku pakomātā neiebāzīsi.
Kurjeri besī līdz pašiem kauliem. Cik esmu saskāries, pilnīgi vienmēr man ir bijis jāmeklē un jādomā kā atvieglot kurjeru no paciņas - normāls traucēklis laikam esmu, kaut gan paši piedāvā pakalpojumu. Nereti vispār nelaipni cilvēki un sapiš visu dienu
Neskaitāmas reizes jau bijis, ka pazvana 11:00, pasaku tikai pēc 15:00 varu - "labi, tad rīt pēc 15:00 pazvanīšu". Nākošā dienā tas pats cilvēks 11:00 zvana un saka, ka pēc 5 min būs klāt.
Omniva ir supreme opcija, bet nav spējīgi piedāvāt lielākas paciņas, piemēram, izpūtēju vai degvielas bāku pakomātā neiebāzīsi.
Kurjeri besī līdz pašiem kauliem. Cik esmu saskāries, pilnīgi vienmēr man ir bijis jāmeklē un jādomā kā atvieglot kurjeru no paciņas - normāls traucēklis laikam esmu, kaut gan paši piedāvā pakalpojumu. Nereti vispār nelaipni cilvēki un sapiš visu dienu
Neskaitāmas reizes jau bijis, ka pazvana 11:00, pasaku tikai pēc 15:00 varu - "labi, tad rīt pēc 15:00 pazvanīšu". Nākošā dienā tas pats cilvēks 11:00 zvana un saka, ka pēc 5 min būs klāt.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Grūti piekrist. Abās vietās var piedzīvot ļoti dažādas lietas. Dzīvoju pilsētā, bet nemaz tik daudz ko piedzīvot šeit nav. Laukos vienmēr jūtos labāk un darīt ko arī ir vairāk, brīvība.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Var - bet kabatā vajag personu apliecinošu dokumentu...Tigerowitch wrote: ↑13.01.2020, 13:06DPD vienmēr var pāradresēt uz darbu.
Ja tādas iespējas nebūtu, tad gan protams galīgi garām. Esmu uz DHL bāzi braucis pakaļ, Rīgas lidostā. Tad jau labāk uz piemājas pasta nodaļu![]()
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: golf mk2
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 41 times
Neredzu problēmu sūtījumu pāradresēt uz citu vietu. Kad strādāju par kurjeru, firmai bija sadarbība ar FedEx, kur reizēm nacās piestrādāt. Bija pāradresācija gan uz darba vietām, gan draugiem/radiem/paziņām, gan uz citām pilsētām, nekādu problēmu. Protams, bija arī reizes, kad nekur citur nevarēja piegādāt, bet tad kādā citā dienā pārplānoju maršrutu tā, lai varētu pielāgoties klienta laikam.
-
- VW: golf mk2
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 41 times
Varbūt tāpēc ir izgudrotas ID kartes, ko var mierīgi makā ielikt, lai būtu vienmēr līdzi personu apliecinošs dokuments?
-
Tieši tā - jo dabūt lauku pastā to rindu - nu neskaitot situāciju, ka jāgaida uz priekšā stāvošo cilvēku - ir jāgrib. Fuksēna problēmas ir pilsētnieku problēmas - rindas, kaut kādi numuriņi... Laukos pastā normāli arī nevajag personu apliecinošu dokumentu - man pēc pārvākšanās uz rucavu vienu reizi paprasīja pasi, pēc tam jau strādāja feiskontrole - nīcā vispār bija ultimate feiskontrole - man pat nebija jāiet pēc savām paciņām; uz mana vārda nākošās paciņas jau uzreiz tika aiznestas manai muterei, kura strādā tajā pašā ēkā otrajā stāvā...
-
Šie ir atslēgas vārdi. Es maku kabatā ielieku tikai divos gadījumos - 1) aizbraucu tālāk par 10 km no mājām 2) kaut kas būs jāmaksā. Parasta darba diena nesatur ne vienu, ne otru...Saspraude_mk2 wrote: ↑13.01.2020, 17:12Varbūt tāpēc ir izgudrotas ID kartes, ko var mierīgi makā ielikt, lai būtu vienmēr līdzi personu apliecinošs dokuments?
Ā, un ja iestājas variants numurs divi, parastā darba dienā, bet tas ir sīkums - tad vienkārši kabatā tiek ielikta nauda, un maks turpina stāvēt mājā. Karoč maku es lietoju gandrīz tikpat bieži kā golfu, kurš tiek lietots nedēļas nogalēs...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times