Bet vr6 ir dažie varianti,parastam 12v ar mehaniku vel nav tik traki,ar automatu jau grutak,synchro vispar laikam karbu nenoņemt atseviški,bet par mk4 24v neko teikt nevaru ar 4motion
Mazak par 140evro es to nedaritu)
Bet vr6 ir dažie varianti,parastam 12v ar mehaniku vel nav tik traki,ar automatu jau grutak,synchro vispar laikam karbu nenoņemt atseviški,bet par mk4 24v neko teikt nevaru ar 4motion
Es neko konkrēti neatceros, bet es atceros ka bija savulaik iauto forumā ja ne raksts, tad diskusija, tieši par šo tēmu; cilvēks, kura mašīna ir aprīkota ar miglām bet kurš tās nelieto, priecājās ka vairs nebūs problēmas iziet apskati.
Tas, ka diskusija ir bijusi vēl nenozīmē ka MK nolikumā ir kautkas mainīts. Te jau iemeta linku no likumi.lv, kur 2017.gada likumi joprojām ir spēkā. Varbūt 1-2% no kopējo auto skaita tavs triks ir izdarāms, bet cik man zināms tad ja miglas nav instalētas, jābūt ir plastmasām(līdzīgi kā E36 ir), citādi iesvērs 2.
Nu manā gadījumā tas būtu Passatam, kur droši vien jāceļ ārā motors, lai tiktu klāt...
Visiem auto, kam nav bijušas miglas no rūpnīcas, to vietā ir kaut kas ar ko aiztaisīt caurumu, bet apskates noteikumos neko par to neredzēju...fckns wrote: ↑30.12.2019, 10:57Tas, ka diskusija ir bijusi vēl nenozīmē ka MK nolikumā ir kautkas mainīts. Te jau iemeta linku no likumi.lv, kur 2017.gada likumi joprojām ir spēkā. Varbūt 1-2% no kopējo auto skaita tavs triks ir izdarāms, bet cik man zināms tad ja miglas nav instalētas, jābūt ir plastmasām(līdzīgi kā E36 ir), citādi iesvērs 2.
Neizbrīna ka tu kaut ko palaid garāmfckns wrote: ↑30.12.2019, 10:57Tas, ka diskusija ir bijusi vēl nenozīmē ka MK nolikumā ir kautkas mainīts. Te jau iemeta linku no likumi.lv, kur 2017.gada likumi joprojām ir spēkā. Varbūt 1-2% no kopējo auto skaita tavs triks ir izdarāms, bet cik man zināms tad ja miglas nav instalētas, jābūt ir plastmasām(līdzīgi kā E36 ir), citādi iesvērs 2.
Ar daudz ko. Nav jau pat nekur tālu jāskatās, tik jāpagriežas pret kādu zilu B4 sedanu - diez tā mašīna apskates boksā arī iebrauc koka ratu ripuļu plānās gumijas kārtiņai strīķējoties pret arkām un grīdai strīķējoties pret boksa grīdu?
Kaut ko esmu dzirdējis, ka ir viena tehniskās apskates vieta, kurai caur bremžu stendu arī tādi var tikt cauri. Ja var pierādīt, ka uzstādītās lūpas, kas līdzina zemi, ir oriģinālās, tad 2 nedrīkstot likt, bet esot jābrauc uz to iecirkni, kaut kur ap Rīgu.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests