tad nu ta - mani interesee kaadi ir pakaljeejo lampu toneeshanas veidi? ar laku? logu pleevi vtml? ja grib tumshaakas ieguut?
Lampu toneeshana
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Lampu toneeshana
lai nesanaak taa,ka atkal lieki taisu topicu,jo taads jau kkur eksistee,tad uzreiz pasaku - izmantoju mekleetaaju bet neko tieshu neatradu
tad nu ta - mani interesee kaadi ir pakaljeejo lampu toneeshanas veidi? ar laku? logu pleevi vtml? ja grib tumshaakas ieguut?

Var buut vinjam ir savaadaakas bet man atgaadina maneejaas
Bet nu tas taads mazs info!
Tikai jaaskataas vai nav apdriskaatas, jo man gribeeja taadu iesmereet un tad teicu, lai paskataas vai nav cita labaakaa staavoklii, un bija ar!
P.s. cik zinu taa toneesana ar pleeveem utt, bij aktuaala tad kad MK2 detalas maksaaja lielu naudu un tonetas bija loti problematiski dabut!
Bet tagad labaak taa laika vietaa ko tu pateereesi cubinot saveejaas, izdeviigaak ir nopirkt citas, un skatee arii nedraaziis!
Mk4 GTI TDI Exclusiv
Alpine & Zeus
Alpine & Zeus
-
- VW: Jetta mk2
- Been thanked: 1 time
http://ss.ss.lv/msg/lv/90/4490/179581/X3QOFUhhSQ==.html
tipa tadas domajiet???
rekur ir, bet taads mazs miinus maksa 100 Ls, un bundza nak bonusaa!
nez vai ilgi taads pardosies!

tipa tadas domajiet???
rekur ir, bet taads mazs miinus maksa 100 Ls, un bundza nak bonusaa!

Last edited by Laurent on 23.11.2007, 12:51, edited 1 time in total.
Mk4 GTI TDI Exclusiv
Alpine & Zeus
Alpine & Zeus
-
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
tas ir ar tonejamo laku tonetasLaurent wrote:http://ss.ss.lv/msg/lv/90/4490/179581/X3QOFUhhSQ==.html
tipa tadas domajiet???
rekur ir, bet taads mazs miinus maksa 100 Ls, un bundza nak bonusaa!![]()
![]()
![]()
-
-
- VW: Golf GTI 1.8T