Spams part IX(2K19)
Re: Spams part IX(2K19)
tā tad ar 4mm vasaras riepām varēs braukt tālāk, jo TA prasības paredz divnieku?
Bomziba nenormala
Bomziba nenormala
-
- VW: BMW & Triumph
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Stingrāka bundža, līdz ar to labāka vadāmība. Skaņas izolācija. Jaunu pērkot bieži lētāks. Tās ir objektīvās lietas.
Izskats ir subjektīvi.
BMW 328ci
Triumph Street Triple
Ibiza 6k2 TDI sport - sold
Golf MK2 1.8 3door - sold
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Piemirsi aerodinamiku [universāļi reti kad ir kammback formā] un to ka pakaļas logs neaizdiršas.Tigerowitch wrote: ↑05.12.2019, 15:51Stingrāka bundža, līdz ar to labāka vadāmība. Skaņas izolācija. Jaunu pērkot bieži lētāks. Tās ir objektīvās lietas.
Izskats ir subjektīvi.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Tava problēma vienā frāzē izteikta - dzīvo divās vietās un nevari izlemt kur gribi dzīvot - tāpēc arī tev vajag universāli, kamēr man pietiek ar hečbeku - jo mani braucieni ir aplis; patapinātā piekabe vai buss man atbraucot atpakaļ nonāk izejas punktā.Saspraude_mk2 wrote: ↑05.12.2019, 12:31Kur izdevīgums piekabei, ja tā nav regulāri nepieciešama? Jā, ir variants paķert benzīntankā pa sakarīgām naudām, bet manā gadījumā sanāk, ka vajag ko aizvest no laukiem uz Jelgavu vai otrādāk, 120km viens gals, kaut kā ņiaļo braukt 240km, lai piekabi atdotu, protams, ja laicīgi zināms, ka būs jāved, tad cita runa, bet arī tad, parasti sanāktu, ka jāmaksā uzreiz par divām dienām. Jumta reliņi un kaste, cik maksā kvalitatīva kaste? Pietiekami dārgi un atkal, braukāt visu laiku ar kasti, lai lielāks degvielas patēriņš, arī neceļās roka.
Protams, var ar busu aizvest, čakarēties zvanor draugiem, paziņām, kas var izlīdzēt vai ņemt pakalpojumu, joprojām lieka laika un naudas tērēšana.
Attiecībā par "čakarēšanos aizņemoties busu" - man jau liekas ka čakarēšanās ir lielu lietu stūķēšana mašīnas salonā, neatkarīgi cik liela tā mašīna...
-
- VW: statek mk2
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 31 times
Īpaši mk2 ir ētrs bagažnieks un lietas nav jāceļ līdz nabai lai ieceltu vai izceltu... Pilsētas mīnuss ir tas ka pusei no kaimiņu diezvai ir kravas auto...
Priekš tevis tavs mk2 ir uzvara, citiem unīši un varbūt kādam arī multipla ir uzvara... Ko var cepties un teikt ka kautkas ir piemērotāks visiem cilvēkiem, ja cilvēku vajadzības/iespējas/vēlmes būtu vienādas nebūtu tik milzīgs ne ražotāju ne modeļu klāsts.
Priekš tevis tavs mk2 ir uzvara, citiem unīši un varbūt kādam arī multipla ir uzvara... Ko var cepties un teikt ka kautkas ir piemērotāks visiem cilvēkiem, ja cilvēku vajadzības/iespējas/vēlmes būtu vienādas nebūtu tik milzīgs ne ražotāju ne modeļu klāsts.
Nesēdināt ir grēks.
emeš ir profesionāls sadzīves lietu pārvadātājs,. ja kko vajag jautājiet pēc viedokļa, palīdzības.
transportlīdzeklis ar visām ekstrām, kondicionieris, radio, bagažnieks. esiet lohi, dariet kā msh. msh dara vispareizzāk

-
Veiksminieks aizgāja raznosā, davai, vēl dažas bildes... 
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Arguments invalīds, jo unītim arī būs lielāks patēriņš un tur tu neko nevari noņemtSaspraude_mk2 wrote: ↑05.12.2019, 12:31braukāt visu laiku ar kasti, lai lielāks degvielas patēriņš, arī neceļās roka.