Sveiki!
Gribu tik skaidrībā ar sekojošu lietu,
Tātad problēma tāda, ka mašīnas kompis uz paneļa rāda degvielas patēriņu kas ir krietni lielāks nekā, ja pieslēdz kompim un real time'ā braucot lasa patēriņu. Zinu, ka mašīnas rādītais patēriņš var atšķirties no reāla, bet nedomāju, ka nobīde varētu būt tik liela kā rādīja kompis. Respektīvi uz paneļa braucot kruīzā auto degvielas patēriņu rāda 8l, bet VagCom uz PC rāda 4.3-4.6. Kādēļ varētu tik ļoti atšķirties rādījumi? Vai varbūt kāds pirms manis ir kaut ko kalibrējis, regulējis caru PC vai tam varētu būt cita vaina?
MK4 TDI 96kw degvielas patēriņš
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: MK4 TDI 96kw degvielas patēriņš
Tas patēriņš ko rāda vadības bloks vairāk atbilst patiesībai?
Jāslēdz spidometrs pie kompja un jāskatās kodējums. Vai spidometrs ir pareizais, dīzeļa?
Jāslēdz spidometrs pie kompja un jāskatās kodējums. Vai spidometrs ir pareizais, dīzeļa?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 4 Variant
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 10 times
Vai esi nomērījis, kāds ir reālais, vidējais patēriņš un to salīdzinājis ar BC rādīto vidējo patēriņu? 
VW Golf 4 PD TDI FWD 358.4HP / 615Nm / Powered by BlackSheep
// Race cars are like strippers - I just keep throwing money at them hoping for the ride of my life.
// Race cars are like strippers - I just keep throwing money at them hoping for the ride of my life.
Reālā patēriņa mērīšanai piereģistrējies Fuelephant un vadi datus kādu laiciņu.