SPAM4IX PART: MIZZUBIŠĪ ĒVELE VIII(2019)
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Re: SPAM4IX PART: MIZZUBIŠĪ ĒVELE VIII(2019)
Ā, atradu laikam atbildi, ja degviela satur etanolu, tad tur nekā nesanāk, draņķīgi
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 8 times
Īstenībā zvaigznes šobrīd ir sastājušās tā kad man ir vairāk kā divas mašīnas. Ceru, kad drīz būs tikai divasmsh wrote: ↑14.11.2019, 12:57sasodīts...Priekš tiem, kam švakāk dalec ko es domāju - man NAV BAIL KAUT KUR BRAUKT
Divas mašīnas garu ikdienas nobraukumu situācijā ir vajadzīgas lai varētu bez steigas remontēt vienu no mašīnām un ja kaut kas nejauši notiek, lai ir otra, ar ko braukt. Kas, teiksim, būtu bijis, ja man vajadzētu mašīnu katru dienu un es neturētu dažādas detaļas plauktos, šo pirmdien? Pirms brauciena rodas beigts temp devējs, pēc brauciena nosprāgst spole - ko tad ja tā spole būtu nosprāgusi "ikdienas brauciena uz darbu", laikā, ierodoties mājās, un nākamajā rītā jābrauc? Shit happens situācijas gadās, bet te daži ir saēdušies krutumu pārāk lielās devās lai to atzītu...
P.N. Par osi taisnība, droši vien kļūdos - galu galā, viņam tomēr ir divas mašīnas, pat ja viena tiek kustināta tikai vasarā...![]()
Tas nebija nemaz tik sen kad kompetīcija bija ikdienas + projekta, piedevām vienīgais auto īpašumā. Ok, teorētiski, īpašumā vēl bija neejošs Pežo ar izdegušu salonu un provotku.
Tāpat pilnīgi visi remonti un uzlabojumi tika plānoti daudz maz laicīgi, t.i. tika darīts viss tā, lai nākamajā dienā tiktu uz darbu. Bieži vien sestdienas / svētdienas vakarā kko paskatoties, pabakstot sanāca atrast kritisku defektu, tajos brīžos tika iesaistīti kontakti un viss novērsts. Īstenībā pat salīdzinoši nesen ir bijis tā kad naktī vajag kādu blīvslēgu un jāmodina džeki, lai atslēdz veikalu
Ienākšu atkal pēc nedēļas
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Tulīt ienāks msh un pateiks ka Tev nav taisniba un ka viss ir slikti un atlajst sajmu.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Tā, bļin, mdz pierunāja gāzes iekārtas gļukus - vakar vakarā iebraucot ar ļaunumu pilnajā dižajā pilsētā sāka gāzes iekārta gļukot...
Gļuko gan interesanti, pilnīgi pretēji kā pirms gada - tolaik dēļ nekontakta MAPa štekerī mēdza ieminot atrubīties - tagad bremzējot ar motoru zem pāris štukām, un vienkārši brīvgaitā rubās ārā, uz šosejas viss bumbās
Vispār man mazliet gribas lai tie būtu gļuki ar pašu vadības bloku, būtu iemesls tikt pie bik sakarīgāka bloka...
Vispār man mazliet gribas lai tie būtu gļuki ar pašu vadības bloku, būtu iemesls tikt pie bik sakarīgāka bloka...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Nekontributējot neko derīgam kontentam un tikai pļūtot spamā.
-
Vērojot tendences tur, laikam, drīz arī nevarēs vairs neko normālu palasīt.
-
Neatceros kurā apskatā, moška veco laiku Top Gear par šito salonu teica: Tas vāciešiem tajā laikā likās "cheerful design for young people" vai kaut kā tā