Ieķert mogo un ar pirmo darāmo lietu sarakstā pirms nomazgāšanas - sprauslu nomaiņu
Viens paziņa ieķēra e60 3.0d, samainīja sprauslas un brauc, tik saka, ka dīzeli vairs atkārtoti nepirkšot
Ieķert mogo un ar pirmo darāmo lietu sarakstā pirms nomazgāšanas - sprauslu nomaiņu
Es nopirku AVG(well, tas pats AFNs vien ir) ar apziņu, ka man vajag "lej un brauc" motoru. Tāds viņš ir. Tā kā, atfisies. Kā jau mdz minēja - labāk tad sataisīt to dīzeli, nevis ielikt aizvēsturisku motoru ar aizvēsturisku gāzi, un tad gaidīt kad kautkas nojuks.msh wrote: ↑18.11.2019, 13:13Protams, un pilnīgi apzināti - tādam digifantam nav nekādu ilgtermiņa adaptāciju kas pilnībā izslēdz visādus īpatnējus gāzes gļukus. Bez tam, kad tu runā par aizvēstures sūdiem - neaizmirsti ka tev pašam ir kaut kas vēl aizvēsturiskāks, ko tu piedevām esi pats uz savu iniciatīvu, un, domājams, skaidrā prātā nopircis...![]()
Vnk nevajag būt loham.GatisGirdenis wrote: ↑18.11.2019, 13:50Ieķert mogo un ar pirmo darāmo lietu sarakstā pirms nomazgāšanas - sprauslu nomaiņu
Viens paziņa ieķēra e60 3.0d, samainīja sprauslas un brauc, tik saka, ka dīzeli vairs atkārtoti nepirkšot
Esmu izbraucis ar E46 un E39 3.0d. Itkā ir jauda, itkā ir pareizais fīlings bet nu lol, negribu es to želejas aparātu.
Zobene ir pareizā, ja nemaldos, tad ir tikai viena veida siksna, kas iet gan uz TD, gan uz tā laika TDi. 1.6TD Siksna fiziski neder. Tas skriemelis nav, man mTDi bija tāds, bet tas diez vai palīdzētu. Ir tā ka liekot siksnu, posmā starp kloķeni un sūkni tā ir diezgan vaļīga, pēc spriegošanas, tas pazūd, bet izgriežot dzinēju sūknis ir nost. Esmu mēģinājis izņemt sūknim sprostu un pagriezt sūkni nedaudz uz priekšu, lai tur siksna būtu nostiepta, bet tas rezultējas ar to ka sūknis ir nost uz pretējo pusi.
Tu nopirki akmenslaikmeta motoru, vienalga ar kādu apziņu - es iesaku ielikt aizvēsturisku [bet modernāku
Tad ceļ ārā klokeni noslīpē galu un liel tdi skriemeļi, vai arī saliec lai sūknis ar sadaleni ir pa metkam un brauc līdz izbeidzasarniks8 wrote: ↑18.11.2019, 14:37Zobene ir pareizā, ja nemaldos, tad ir tikai viena veida siksna, kas iet gan uz TD, gan uz tā laika TDi. 1.6TD Siksna fiziski neder. Tas skriemelis nav, man mTDi bija tāds, bet tas diez vai palīdzētu. Ir tā ka liekot siksnu, posmā starp kloķeni un sūkni tā ir diezgan vaļīga, pēc spriegošanas, tas pazūd, bet izgriežot dzinēju sūknis ir nost. Esmu mēģinājis izņemt sūknim sprostu un pagriezt sūkni nedaudz uz priekšu, lai tur siksna būtu nostiepta, bet tas rezultējas ar to ka sūknis ir nost uz pretējo pusi.
Ka tik nav tā ka tiešām ir kloķenes zobrats sačakarēts. Es tā no vwdiesel.net sapratu ka tā ir aaz slimība. Nesanāca vienīgi vakar apskatīties, jo nav mājās tā atslēga ar ko atskrūvēt gala skrūvi.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests