SPAM4IX PART: MIZZUBIŠĪ ĒVELE VIII(2019)
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Re: SPAM4IX PART: MIZZUBIŠĪ ĒVELE VIII(2019)
Mierīgi var braukt bez, bet ar šipiem ir cita diršana. Tur ir jāizgāž ar labām šipenēm lai saprastu kapēc.
EBC tirgo Adprats.
EBC tirgo Adprats.
Šī varētu būt viena no ziemām kad nelec dīzeļi. Līdz svētkiem pluss grādi un tad janvārī -27 
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
-
- VW: Golf 4 Variant
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 10 times
Radzes pa trasi lido ara no praktiski visam ielas naglenem, vismaz ja kartigi mizo. Ieprieksejas 2 sezonas norbaucu ar Bridgestone noranza 001 evo, kamer jaunas bija perfektas, bet ledus trases atri ieviesa korekcijas naglu skaita. Uz perno ziemu tika meginats sasaut naglas vieta kur palidoja - nav verts.. uz so bridi no vinam ir sanakusas lieliskas mdz minetas starpsezonas riepas... no 190 naglam, viena riepa ir 5 otra kadas 15 naglas vien palikusas
Shai sezonai panemu michelin xice north 4, pec domubiedru noverojumiem pagajusaja ziema, loti maz lido naglas ara. Ka ari skaits labs - 250 naglas manam riepu izmeram.

Savukart vai vajag naglas ikdiena pa pilsetu/soseju? Es teiktu ka noteikti! Ja ir loti daudz bez sniega, bez ledus dienu ziema, bet pietiek ar vienu, divam kailledus situacijam, lai naglenu raditas neertibas atmaksatos.
Shai sezonai panemu michelin xice north 4, pec domubiedru noverojumiem pagajusaja ziema, loti maz lido naglas ara. Ka ari skaits labs - 250 naglas manam riepu izmeram.

Savukart vai vajag naglas ikdiena pa pilsetu/soseju? Es teiktu ka noteikti! Ja ir loti daudz bez sniega, bez ledus dienu ziema, bet pietiek ar vienu, divam kailledus situacijam, lai naglenu raditas neertibas atmaksatos.
VW Golf 4 PD TDI FWD 358.4HP / 615Nm / Powered by BlackSheep
// Race cars are like strippers - I just keep throwing money at them hoping for the ride of my life.
// Race cars are like strippers - I just keep throwing money at them hoping for the ride of my life.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Tad tu neesi normāli braucis
Mūsu galā šipus grib visi, bet ne visi var atļauties.
Pat pilsētā, kur melnais ledus mēdz uzmesties bieži, jo ziemā daudz līst, nevis snieg, pagājušo gadu abs motoriņš ieslēdzās diezgan bieži
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Esmu trāpījis uz ledus viaduktos un vienkārši uz ceļa, bez šipu gan xice3, gan ultragripi darbu ir izdarījuši pietiekami. Maukt ar šipenēm tikai tāpēc, ka maybe vienreiz sezonā sanāks pa ledu saslīdēt, lol nav vērts.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Golf 4 Variant
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 10 times
Tas ir ļoti atkarīgs no tā, ar ko beidzas šī nekontrolētā slīdēšana
Ja ar vieglu izbīli, tad var gūt mācību pa lēto, bet ja ar crash'u tad oh well... un tādas situācijas mēdz būt arī nosacīti Rīgas centrā... ar kailledus kalniņiem kuri beidzas ar zīmi dodiet ceļu 
VW Golf 4 PD TDI FWD 358.4HP / 615Nm / Powered by BlackSheep
Galvenais ir domāt ka esi profesionālis ar 30 gadu stāžu un nekas slikts nenotiks. riepām nav nozīmes.
(Saka 70 gadigi opji, ar 15 gadus veciem miķeliniem, formējot avāriju policijas netrafarētajā škodā.)
(Saka 70 gadigi opji, ar 15 gadus veciem miķeliniem, formējot avāriju policijas netrafarētajā škodā.)
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Bez šaubām ka cita diršana - kad nomet pa nažiem uz slapja asfalta, mašīna smuki aizslīd, nevis bremzē... Nē nu var jau būt ka yokohama ir sūc...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...