Cik man zināms, gandrīz visi strādā sestdienās
SPAM4IX PART: MIZZUBIŠĪ ĒVELE VIII(2019)
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 8 times
Re: SPAM4IX PART: MIZZUBIŠĪ ĒVELE VIII(2019)
Es pēdējā laikā nobraukāju ~300km dienā ar savu 1999. gada hlamu un nevienu brīdi pat nebiju aizdomājies kad kkas varētu aiziet pa pakaļu. Daudz maz uzpasēt un sakopt aizdomīgus mezglus pirms tie palido var jebkurš. Tad arī kārtējais 50 km izbraukums nebūs kā laimes spēle.
Pa lielam LLP, nav jābūt ne mehāniķu komandai nedz kkādiem mega krutiem instrumentiem, lai laicīgi ieplānotu remontu izdarītu kādā vakarā un nākamajā dienā brauktu uz darbu.
Pa lielam LLP, nav jābūt ne mehāniķu komandai nedz kkādiem mega krutiem instrumentiem, lai laicīgi ieplānotu remontu izdarītu kādā vakarā un nākamajā dienā brauktu uz darbu.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Atslēgas vārdi - 99-tā gada hlams. Man vienam kolēģim ir apmēram tavs variants, tik tur ir "1990-tā gada hlams" - pat nezinot apstākļus, palienot zem mašīnas var redzēt ka tur ir tavs variants - rūsa visās malās - jo kā tad pa vienu vakaru lai tur kaut ko nopietni izdara? Nē nu jā, teorētiski jau var - uzreiz pēc darba piešķiļ smilšu balonu un pēc tam divas grunts un divas krāsas kārtas ar sildītāju, un krāsošana divas reizes ar modinātāju nakts laikā ceļoties augšā
Jautājums vēl kas būs ja vajadzēs kādu virsbūves daļu pa vienu vakaru nokrāsot... 
Bet nu jā, jāpiekrīt par to LLP - galu galā tikai lohi var gribēt ikdienas mašīnu kaut cik sakārtot - umņiki tās tikai jāj, kaut ko bik paskrūvējot, tas tiesa. Man pat nav tālu jāskatās; ir viens pazīstams čalis ar apmēram tavu variantu; pāris nolaizītas svētdienas mašīnas un kaut kāds norūsējis nopistenis ar ko braukt ikdienā - esošais gan šobrīd ir tikai sācis rūsēt...
Bet nu jā, jāpiekrīt par to LLP - galu galā tikai lohi var gribēt ikdienas mašīnu kaut cik sakārtot - umņiki tās tikai jāj, kaut ko bik paskrūvējot, tas tiesa. Man pat nav tālu jāskatās; ir viens pazīstams čalis ar apmēram tavu variantu; pāris nolaizītas svētdienas mašīnas un kaut kāds norūsējis nopistenis ar ko braukt ikdienā - esošais gan šobrīd ir tikai sācis rūsēt...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Nezināju ka msh ir telepātijas, teleportācijas un neredzamības spējas kad tik ātri spējis nodiagnosticēt autosu pat neredzot to.
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Viņš neredzot un nezinot spēj ne tikai to.
Tajpat laikā ja nerakstītu internetā grūti saprotamus palagus ar savu viedokli, kas nevienu neinteresē, tad moška pietiktu laiks sataisīt mašīnu lai ar viņu nebūtu bail izbraukt ārpus ciema.
Tajpat laikā ja nerakstītu internetā grūti saprotamus palagus ar savu viedokli, kas nevienu neinteresē, tad moška pietiktu laiks sataisīt mašīnu lai ar viņu nebūtu bail izbraukt ārpus ciema.
-
Anyways, dabūts ir kruīzs par studentiem draudzīgu cenu. Paldies mdz kas atbildeja uz maniem tupajiem jautājumiem, atliek tikai dabūt vadus, sēsties pie lodamura un visu to salikt pa vietām. Internetā arī atrasts, kur kurš CC pin vads iet uz konektoriem, tā kā tādam idiotam kā man vajadzētu visu vajadzet salikt. 
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Krāsot un rūsu sakopt jau nav ikdienas pasākums dēļ kura varētu netikt līdz darbam. To mierīgi var ieplānot kaut divus mēnešus iepriekš. Vai arī rūsu sakopt skaitās tad, kad beņķis izlūzt cauri grīdai? 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
sasodīts...
Priekš tiem, kam švakāk dalec ko es domāju - man NAV BAIL KAUT KUR BRAUKT
Divas mašīnas garu ikdienas nobraukumu situācijā ir vajadzīgas lai varētu bez steigas remontēt vienu no mašīnām un ja kaut kas nejauši notiek, lai ir otra, ar ko braukt. Kas, teiksim, būtu bijis, ja man vajadzētu mašīnu katru dienu un es neturētu dažādas detaļas plauktos, šo pirmdien? Pirms brauciena rodas beigts temp devējs, pēc brauciena nosprāgst spole - ko tad ja tā spole būtu nosprāgusi "ikdienas brauciena uz darbu", laikā, ierodoties mājās, un nākamajā rītā jābrauc? Shit happens situācijas gadās, bet te daži ir saēdušies krutumu pārāk lielās devās lai to atzītu... 
P.N. Par osi taisnība, droši vien kļūdos - galu galā, viņam tomēr ir divas mašīnas, pat ja viena tiek kustināta tikai vasarā...
P.N. Par osi taisnība, droši vien kļūdos - galu galā, viņam tomēr ir divas mašīnas, pat ja viena tiek kustināta tikai vasarā...
-
Plānot var hoķ gadu uz priekšu; tāpat tajā periodā vajadzēs ar ko braukt...
-
- VW: statek mk2
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 31 times
Bija periods kurā ar vecu mk2 golfu pārvietojos ikdienā, protams bija smirdīgais mtdi motors kurš startā bija salikts tā lai nobrauktu bez bēdām 80k.... nezinu nebija brīži kad bija mega vajadzīgs otrs auto.
Ja kautko darīju tas bija vai nu brīvdienā vai atvaļinājuma laikā
Tagad situācija nedaudz savādāka, bet nevins no auto nav tāds ar kuru būtu jāsatraucās ka nevarētu izmantot arī kā vienīgo auto.
Ja kautko darīju tas bija vai nu brīvdienā vai atvaļinājuma laikā
Tagad situācija nedaudz savādāka, bet nevins no auto nav tāds ar kuru būtu jāsatraucās ka nevarētu izmantot arī kā vienīgo auto.
Nesēdināt ir grēks.
Emeš pakārto dzīvi savam sarusejusam atkritumam un cukurinam kurā atstāt pusi no algas.
Vēlme fisties ar dzelžiem ir lielāka nekā izremontēt virtuvi vai sakārtot garāžu.
Pie šī laikam jābeidz šī tēma.
P.s
Nemeginiet pierādīt pretējo jo mk4 klimats, vemeklis un 5x nedēļā nojaukts panelis to visu apstiprina.
Vēlme fisties ar dzelžiem ir lielāka nekā izremontēt virtuvi vai sakārtot garāžu.
Pie šī laikam jābeidz šī tēma.
P.s
Nemeginiet pierādīt pretējo jo mk4 klimats, vemeklis un 5x nedēļā nojaukts panelis to visu apstiprina.
-