max apgriezieni tukšgaitā golf mk4 tdi 74kw
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: max apgriezieni tukšgaitā golf mk4 tdi 74kw
Es pat negribu iedomāties kādi tev ir tie "pārliecinošie manevri"...
Bet nu, tev nav nekas sevišķi jaudīgs [priekš bamšļa tilpuma izvarota traktormotora, protams, ir], tāpēc vēl ir kaut cik lietojams - man nesen parādīja budžeta dragmašīnu [budžets bija bijis pāris štukas + īpašnieka, ar TIGu metinoša mehāniķa, darbs], B2 A80q 2.0 16v turbo ar 530 zs, kurai arī ir apskates nakļene logā; man stāstīja ka ar to neesot sevišķi patīkami braukt, kad izdodas to pusspaiņa lieluma gliemezi iegriezt, tad tā mašīna mēģina rauties kaut kādos virzienos - iztēlojies cik pārliecinošus manevrus tu ar tādu mašīnu varētu izpildīt uz ceļa...
Tā nu atšķirībā no tevis, īpašnieks brauc ar standarta C6 klak klak, bet vīlētā mašīna laikam pamatā ceļo uz piekabes.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 4 Variant
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 10 times
Ko teikt - sūdīgi saplānots projekts, tam tavam paziņam 
Mans auto ir lieliski braucams ikdienā gan pa pilsētu, gan pāri visai eiropai
Mans auto ir lieliski braucams ikdienā gan pa pilsētu, gan pāri visai eiropai
VW Golf 4 PD TDI FWD 358.4HP / 615Nm / Powered by BlackSheep
// Race cars are like strippers - I just keep throwing money at them hoping for the ride of my life.
// Race cars are like strippers - I just keep throwing money at them hoping for the ride of my life.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Ganjau līdz galam arī Tavam projektam kautkas nav saplānots, ja reizi gadā vajag jaunas virzuļu grupas.
Enīvei, šis topiks ir par tēmu, kā neremontējot un glušījot visu pēc kārtas nost lai iziet apskati, nevis vīlētiem dīzeļiem.
Pieņemu, ja noglušīs nodilušo sadaleni, tad saies.

Enīvei, šis topiks ir par tēmu, kā neremontējot un glušījot visu pēc kārtas nost lai iziet apskati, nevis vīlētiem dīzeļiem.
Pieņemu, ja noglušīs nodilušo sadaleni, tad saies.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
nop problēma bija sprauslu vados slaikot tos jaunus viss aizgāja izrādijās ka tukšgaitā nedeva sprauslām piuetiekamu tukšgaitas degvielas daudzumu
-
- VW: mk2 1.8 20vt, A4 B7 TDI
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 10 times
Puse lapas topikā veltīta problēmai, divas ar pusi paredzētas cīņai par to, kas ir labāks - vīlēts vai stock dīzelis.
Man ikdienā ir ļoti stock 1,9 PD ar noglušītu tieši neko. - 4 gadu laikā sūdzību nav, problēmas dzinējā arī nav un pirms skates pārbaudu atsaites, ne kolektora tīrību.
jebkurā gadījumā, labi, ka izdevās atrisināt problēmu, es būtu ieteicis skatīties uz sadalenes padilumu.
Man ikdienā ir ļoti stock 1,9 PD ar noglušītu tieši neko. - 4 gadu laikā sūdzību nav, problēmas dzinējā arī nav un pirms skates pārbaudu atsaites, ne kolektora tīrību.
jebkurā gadījumā, labi, ka izdevās atrisināt problēmu, es būtu ieteicis skatīties uz sadalenes padilumu.