Pielaid uguni un padod gaisu! Easy
max apgriezieni tukšgaitā golf mk4 tdi 74kw
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: max apgriezieni tukšgaitā golf mk4 tdi 74kw
Egr off/ swirl flaps off/ dpf off /
Purvciems/ maina / līzings
Purvciems/ maina / līzings
Tas viss tika izdarīts pēts tam kad nav abgriezienu nevis pirmstam
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Tātad atkritums ir tā sajāts, ka lauku gateris to vairs nevar salabot.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
Tur var vēl daudz ko noglušit tāpēc nevajag padoties
-
- VW: Golf 4 Variant
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 10 times
Sākas bambarājpāķu/Grētu, ieteikumu un komentāru jūra
EGR labumu dod tikai ekoloģijai, motoru tas sū*s galina nost. Tieši tas pats ar aizķēzītiem katalizatoriem/dpf un klapēm kas atlobas un iekrīt dzinējā...
Kas attiecas uz apgriezienu limitu, te nekas nav jāmin un ar "interneta diagnostiku" nebūs līdzēts. Normāla diagnostika ar VCDS un skatīties ko dara pieprasītie mg/st brīdī kur ir "limiteris". Tā uz "interneta diagnostikas aci" visticamākais šķiet variants ar aktivizētu "launch kontrolli", ar visnotaļ zemiem rpm, stāvošam auto.
Interesanti tikai kādēļ ar to nelaiž cauri TA? Šādi "tukšgaitas rpm" ir limitēti praktiski visiem jaunajiem dīzeļdzinēijem jau no rūpnīcas
EGR labumu dod tikai ekoloģijai, motoru tas sū*s galina nost. Tieši tas pats ar aizķēzītiem katalizatoriem/dpf un klapēm kas atlobas un iekrīt dzinējā...
Kas attiecas uz apgriezienu limitu, te nekas nav jāmin un ar "interneta diagnostiku" nebūs līdzēts. Normāla diagnostika ar VCDS un skatīties ko dara pieprasītie mg/st brīdī kur ir "limiteris". Tā uz "interneta diagnostikas aci" visticamākais šķiet variants ar aktivizētu "launch kontrolli", ar visnotaļ zemiem rpm, stāvošam auto.
Interesanti tikai kādēļ ar to nelaiž cauri TA? Šādi "tukšgaitas rpm" ir limitēti praktiski visiem jaunajiem dīzeļdzinēijem jau no rūpnīcas
VW Golf 4 PD TDI FWD 358.4HP / 615Nm / Powered by BlackSheep
// Race cars are like strippers - I just keep throwing money at them hoping for the ride of my life.
// Race cars are like strippers - I just keep throwing money at them hoping for the ride of my life.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Tas ir traki. Traki ka cilvēki, kas spēj atļauties nopirkt dārgākas mašīnas un tajās bāzt visādas zelta vērtas detaļas, nespēj atļauties reizi pa 20 gadiem motorā iebāzt jaunu virzuļu grupu, un bišķi biežāk kaut kādas citas figņas.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
msh, tu kaut ko dikten jauc... ja būvē, tad būvē uz max jaudu. "Zelta detaļas" tiek liktas ne aiz gara laika, bet lai iegrūstu tajā dzinējā max daudz degvielas un skābekļa. Iepurkšķinātas izplūdes gāzes cilindros ir pretējais tam ko vajag
Tas pats attiecas uz lieku plūsmas pretestību caur dažādiem svešķermeņiem ieplūdē un izplūdē.
Un vel protams triviālais iemesls - vietas trūkums motortelpā... lai saliktu visu to "zeltu" vajag vietu, kuru tur lieki mēģina aizņemt augstāk minētie ekoloģiskie hlami
Un maina diemžēl tās virzuļu grupas biežāk kā reizi 20 gados... tuvāk 1x gadā ~
Un vel protams triviālais iemesls - vietas trūkums motortelpā... lai saliktu visu to "zeltu" vajag vietu, kuru tur lieki mēģina aizņemt augstāk minētie ekoloģiskie hlami
Un maina diemžēl tās virzuļu grupas biežāk kā reizi 20 gados... tuvāk 1x gadā ~
-
Ja reizi gadā jāpārvāc motors, tātad tā ir sporta mašīna, kurai pa koplietošanas ceļiem jābrauc uz piekabes - tajā variantā tiešām pie kājas par visām tām figņām. Ja tāda zelta motora īsais resurss tiek tērēts uz koplietošanas ceļiem, kaut kas tur nav kārtībā
Man ir interesanti redzēt ka pie mums ir divas pasaules. Viena pasaule ir vērojama stiliņā un citos skrūvētāju autoforumos - kur ja kāds izrauj mašīnai kvēpu filtru, viņš ir nevis muhļītājs un no3,14sējs, bet gan kruts čalis kurš labi uztur savu mašīnu. Tajā pašā laikā ja tāds aizietu ar saviem darbiem palielīties, teiksim, iauto forumā, kur pamatā apgrozās visādi jauno tačku braucēji, viņam tur uzreiz vairāki iedotu tuvākā Galaksis N adresi, lai tas tur brauktu veikt pēdējo izgriešanu...
Man jau personīgi būtu pie kājas ka visādi traktoristi, kuriem tu piederi, uztaisa saviem traktormotoriem maksimālu izpūtēja jaudu un tad smirdinās un kūpinās dižās pilsētas ielās - problēma ir tā ka agrāk vai vēlāk tādi kā jūs būs attaisnojums lai kaut ko smagi piegrieztu - ja piegriezīs iebraukšanu dižajā pilsētā, tas sitiens automātiski ķers arī mani.
Man ir interesanti redzēt ka pie mums ir divas pasaules. Viena pasaule ir vērojama stiliņā un citos skrūvētāju autoforumos - kur ja kāds izrauj mašīnai kvēpu filtru, viņš ir nevis muhļītājs un no3,14sējs, bet gan kruts čalis kurš labi uztur savu mašīnu. Tajā pašā laikā ja tāds aizietu ar saviem darbiem palielīties, teiksim, iauto forumā, kur pamatā apgrozās visādi jauno tačku braucēji, viņam tur uzreiz vairāki iedotu tuvākā Galaksis N adresi, lai tas tur brauktu veikt pēdējo izgriešanu...
-
A kur problēma ar savīlētu zelta motoru braukt ikdienā? Tas, protams, gadījumā, ja ar tādu var aizbraukt pa taisno uz skati un viņu iziet, nevis čipot kautko nost vai vilkt ārā gaisa filtru. Otrais gadījums ir nevis zelta motors, bet gatera atkritums.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
Brauc, brauc ikdienā tie auto, reizi gadā vai biežāk ir jāpārjauc/jātaisa jauns dzinējs, jo no tiem vienkārši tiek izspiesta sula un tie šad tad mēdz padoties... vai arī tiek salasīts nākamais zelta gabals ar lielāku jaudu 
Par izmešiem velns'viņ'zin... no vienas puses var piekrist, no otras, tādus lēmumus jau pieņem pēc oficiālajiem izmešu datiem un/vai tā ko redz TA protokolos. Un te nu ir tā amizantā daļa, šie te "kvēpojošie zelti" TA iziet krietni tīrāki kā visas tās nobrauktās stock ļerkatas... Konkrēti manam dranduļetam, pērn dūmainība bija 0.00 un šogad 0.06...
Go figure, kas nodara lielāku ļaunumu videi un "tēlam" nolaisti standart auto, vai mazliet miglojoši projektauto...

Par izmešiem velns'viņ'zin... no vienas puses var piekrist, no otras, tādus lēmumus jau pieņem pēc oficiālajiem izmešu datiem un/vai tā ko redz TA protokolos. Un te nu ir tā amizantā daļa, šie te "kvēpojošie zelti" TA iziet krietni tīrāki kā visas tās nobrauktās stock ļerkatas... Konkrēti manam dranduļetam, pērn dūmainība bija 0.00 un šogad 0.06...
Go figure, kas nodara lielāku ļaunumu videi un "tēlam" nolaisti standart auto, vai mazliet miglojoši projektauto...
-
Ja Tu pirms skates nebrauc neko regulēt nost, tad jau viss safe. Tie kūpošie sūdi, kas savā ikdienas regulējumā skati iziet tokna nevar, ir jālieto vai nu trasē, vai arī jāiestumj presē. #jonixchipax
-
Nesatraucies... vīzdeguņu pārmācāmais "how dare you" režīms vienmēr ir pieejams 
-
Problēmas ir divas - viena jau nosauktā, dzelži nehuja netur [20k resurss - kuram padomju mašīnas izstrādajumam ir tik īss resurs? Man liekas ka nevienam
Nekā amizanta jau tur nav - smuki apskates protokoli rodas lielākoties no jāšanās - šodien kā reiz kolēģis stāstīja kā šis ar savu kūpošo S40 kaut kad gājis apskati, kādus priekšdarbus veicis, rezultāts tavējais - kamēr tāds, kurš mierīgi klabina un ar nekādām specdegvielām, izpūtēja mazgāšanu un motora varošanu nenodarbojas, aizbrauc uz apskati, un tur viņam no izpūtēja dabū laukā melnu mākoni... Jebkurā gadījumā visi tie saucieni "vajag dabūt prom tos dīzeļus no ielām!" nāk ne jau no apskates datu pētīšanas fanātiem...IMAGin wrote: ↑23.10.2019, 09:41Par izmešiem velns'viņ'zin... no vienas puses var piekrist, no otras, tādus lēmumus jau pieņem pēc oficiālajiem izmešu datiem un/vai tā ko redz TA protokolos. Un te nu ir tā amizantā daļa, šie te "kvēpojošie zelti" TA iziet krietni tīrāki kā visas tās nobrauktās stock ļerkatas... Konkrēti manam dranduļetam, pērn dūmainība bija 0.00 un šogad 0.06...![]()
-
Viens gads nav 20k km... bet jūtami vairāk
Par to "otra" - absolūti nepiekritīšu. Laiku pa laikam sanāk ar stock auto, gan dīzeli, gan benzīnu pabraukāt, brīvprātīgā piespiedu kārtā - lūk tā nav tā patīkamākā braukšana. Ļoti nepārliecinoši tie manevri uz ceļiem sanāk...