Motors 1.z smainiju domāju dačiks temperatūras, bet nekā dačiks 4pin kas varētu būt par vainu?
Mk2 1.9tdi
Mk2 1.9tdi
Lieta tāda otrītī nerāda motora tempratūru
Motors 1.z smainiju domāju dačiks temperatūras, bet nekā dačiks 4pin kas varētu būt par vainu?

-
- VW: mk2 1.8 20vt, A4 B7 TDI
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 10 times
Re: Mk2 1.9tdi
otrajiem golfiem nav problēmas ar motora temperatūru?
vienīgais otrais golfs, kam esmu redzējis adatu stāvam smuki taisni uz 90 grādiem, ir čoma norakstītajam golfiņam. Pašam ir 2 golfs ar iesvapotu 1.8 20v dzinēju, temperatūru rādija korekti, viss pārējais bija problemātisks, pārjaucu kasti, ieliku dažus rādītājus un plati citus, viss strādā, izņemot temperatūru, kura tagad rāda astronomiskas vērtības.
bet jā, cenšoties atbildē uz jautājumu, dačiks motorā, instrumentu panelis, pa ceļam var pazondēt vadus, skatīties vai vispār mainās pretestība temperatūras vadā, kas iet uz paneli. Tāpat, nezinu neko daudz par mk3 golfiem un dačikiem, bet vai pretestības šim motoram vispār sakrīt ar tām, kas mk2, bet pieņemu, ka ja populārs swaps, tad jau vajadzētu visam būt okay..
vienīgais otrais golfs, kam esmu redzējis adatu stāvam smuki taisni uz 90 grādiem, ir čoma norakstītajam golfiņam. Pašam ir 2 golfs ar iesvapotu 1.8 20v dzinēju, temperatūru rādija korekti, viss pārējais bija problemātisks, pārjaucu kasti, ieliku dažus rādītājus un plati citus, viss strādā, izņemot temperatūru, kura tagad rāda astronomiskas vērtības.
bet jā, cenšoties atbildē uz jautājumu, dačiks motorā, instrumentu panelis, pa ceļam var pazondēt vadus, skatīties vai vispār mainās pretestība temperatūras vadā, kas iet uz paneli. Tāpat, nezinu neko daudz par mk3 golfiem un dačikiem, bet vai pretestības šim motoram vispār sakrīt ar tām, kas mk2, bet pieņemu, ka ja populārs swaps, tad jau vajadzētu visam būt okay..
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Es vēl neesmu redzējis nevienu tādu mk2 - jo neesmu redzējis nevienu mk2 kam būtu temp pulksteņa skala nograduēta grādos - vienmēr ir tikai strīpiņas
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Tofika autor, pie ieslēgtas aizdedzes štekerī savieno kopā otro un ceturto kontaktu [numerācija ir maziem cipariņiem uz štekera] - ja rādītājs aiziet līdz galam, met laukā to devēju, ja nē, meklē vainu vados. Ja negribas vienot vadus un ir testeris, var starp tiem kontaktiem izmērīt spriegumu, jābūt 10v.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā