SPAM4IXd PART VII (2K19) msh vs veselais saprāts
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Re: SPAM4IXd PART VII (2K19) msh vs veselais saprāts
Mēs runājam par Belarusu un citiem tehnikas brinumiem, kuri ir msh top listē.
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Yes pls, tīri rekreācijai. Un šķērsot vietējas nozīmes autoceļu braucot pēc polša.
uz hesburgeru, bet piebraucot pie auto kases "bļaģ iesprūda" xD
-
- VW: vw GOLF3 Match 1,8mono
- Has thanked: 98 times
- Been thanked: 54 times
prieka pēc iekāpjot, tikai pamēģināt to kombainu, tad tas ērtums ir baudāms, bet strādājot 14h par to vairs nedomā un nekaifo. Tāpat kā mājās ir baudāmi uzcept smaržīgu karbonādi, bet strādājot par pavāru, darot to visu dienu bauda pazūd. Mājās pie datora ir forši pasēdēt un uzspēlēt tankus, bet 8 h darbā drukāt dokumentus pie tā paša datora vairs nav baudāmi....
Takā beidziet te lohot un saukt katrs pats sevi par lohu
-
- VW: golf mk2
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 41 times
Lauris.R wrote: ↑01.10.2019, 23:16prieka pēc iekāpjot, tikai pamēģināt to kombainu, tad tas ērtums ir baudāms, bet strādājot 14h par to vairs nedomā un nekaifo. Tāpat kā mājās ir baudāmi uzcept smaržīgu karbonādi, bet strādājot par pavāru, darot to visu dienu bauda pazūd. Mājās pie datora ir forši pasēdēt un uzspēlēt tankus, bet 8 h darbā drukāt dokumentus pie tā paša datora vairs nav baudāmi....
Takā beidziet te lohot un saukt katrs pats sevi par lohu
Nedirst par to, ko nezini. Viens ir ka daudzi savu darbu dara, jo vienkārši ir jādara, bet kas cits ir darīt to, kas patīk un interesē. Uz traktortehnikas esmu strādājis entos gadus un pavadījis kabīnē reizēm vairāk laika, nekā diennaktī stundu, bet tāpat man patīk tas darbs.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Fuksēns, kā parasti, savā elementā - driķējot kaut ko, par ko sajēgas nav
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Izklausās ka tu projece savas problēmas uz citiem, jo tev tiešām nav sajēgas par šī brīža darba tirgu un atalgojumiem. Nešaubos ka lauksaimnieki saņem labu atalgojumu bet uz ka rēķina?
tgd traktorists ari var pelnit vairak neka visadi tie wanabe rtu konveijera principa inzenieri, kuri parsvara stradas maxima. es zinu šito, jo zinu kaadi kadri no turienes naak uz darba parrunam. pašam kauns, ka esmu tur studejis.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Kādam trāpīju sirdī, runāju par konkrētu situāciju, ko novēroju, nu jau bijušajā, darba vietā. "Garantijas eksperti", kuri manu darbu vienkārši uzrakstīja un ielika google translate, lai ievadītu sistēmā saņēma vairāk. Nekas, ka palīdzība bieži tika jautāta man, bet nu jāmaksā jau ir, jo taču eksperti, kamēr man stostījās celt algu par niekiem, jebšu, ka vienu dienu mēnesī sliktas pašsajūtas dēļ paliku mājās (kaut gan nācu strādāt ar temperatūru visas pārējās dienas)fokume wrote: ↑01.10.2019, 21:52Rīt atspēršu šefa kabinetu un prasīšu palīgstrādnieka algu jo esmu PAPĪRU DRICELĒTĀJs, kuram jāatbild par termiņiem, personālu un lai stroikā kāds jefins no skolas sola nenosistos. Šis viss ir sekundārs, jo es būšu PAPIRU DRICELĒTĀJS kurš saņems palīgstrādnieka atalgojumu))
Protams, pakāpes ir dažādas un ir jāizvērtē. Vienam papīrs noteiks vai jumts uzkritīs uz galvas, citam roku darbs izteiks to vai ritenis nokritīs un konstrukcija salūzīs. Vienam papīrs noteiks tikai ielikšanu arhīvā, vienam darbs - koks nepareizi nozāģēts vai vagas nav perfekti taisnas.
Ja tev maksā manāmi vairāk nekā sertificētam konstrukciju metinātājam, tad esmu vīlies sistēmā
Ja tikpat, tad optimāli
Last edited by GatisGirdenis on 02.10.2019, 00:58, edited 2 times in total.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Runājot par afigennajiem papīru dricelētājiem kuriem maksā pizģets algu, paraušu msh stilā
Vecmamma izdomāja nopirkt dzīvokli un taisīt pilnīgu remontu, aizgāja pie arhitekta, šis visas viņas vēlmes apmierināja un teica, ka visu darīt var, pat jaukt ārā to aizdomīgo 20cm sienu. Ok, paņēma projektu, aiznesa uz būvvaldi, tur tas pats stāsts - viss bumbās, davaj dariet, būs ahujenna. Tika paņemti cilvēki, kas ar to sienu tiks galā, jo neviens mēs negribējām uzņemties tādu jāšanos, šamie 2 dienas perforēja 1m platu pleķi, tad kaimiņi sāka celt traci, ka zajobs jau un slēgāja ārā elektrību, vēlreiz izsauca mājas vecāko, mēs atkal izsaucām būvvaldi, lai paskatās, būvvalde parafrāzēta "kas jūs lohi, neredzat, ka nesošā? Mudīgi stutēt augšā, veselu māju nojauksiet, dullie!". Beidzās ar to, ka no savas kabatas atlika gan par nojaukšanu, gan par sertificētu atpakaļ uzcelšanu, jo bija jau zajobs vazāties pa tām iestādēm, kur nu vēl kaut ko tiesāties.
Un tādas mums tās augstās un labi atalgotās baltās apkaklītes ir. Šajā gadījumā paviršas un neko nejēdzošas gan privātajā sektorā, gan valsts.
Atmazgājās ar to, ka citās ēkās problēmas nekad nav bijušas un pašam esot tieši tāds pats dzīvoklis un esot iznesis visas sienas ārā tā ka paliek tikai stadions
Vecmamma izdomāja nopirkt dzīvokli un taisīt pilnīgu remontu, aizgāja pie arhitekta, šis visas viņas vēlmes apmierināja un teica, ka visu darīt var, pat jaukt ārā to aizdomīgo 20cm sienu. Ok, paņēma projektu, aiznesa uz būvvaldi, tur tas pats stāsts - viss bumbās, davaj dariet, būs ahujenna. Tika paņemti cilvēki, kas ar to sienu tiks galā, jo neviens mēs negribējām uzņemties tādu jāšanos, šamie 2 dienas perforēja 1m platu pleķi, tad kaimiņi sāka celt traci, ka zajobs jau un slēgāja ārā elektrību, vēlreiz izsauca mājas vecāko, mēs atkal izsaucām būvvaldi, lai paskatās, būvvalde parafrāzēta "kas jūs lohi, neredzat, ka nesošā? Mudīgi stutēt augšā, veselu māju nojauksiet, dullie!". Beidzās ar to, ka no savas kabatas atlika gan par nojaukšanu, gan par sertificētu atpakaļ uzcelšanu, jo bija jau zajobs vazāties pa tām iestādēm, kur nu vēl kaut ko tiesāties.
Un tādas mums tās augstās un labi atalgotās baltās apkaklītes ir. Šajā gadījumā paviršas un neko nejēdzošas gan privātajā sektorā, gan valsts.
Atmazgājās ar to, ka citās ēkās problēmas nekad nav bijušas un pašam esot tieši tāds pats dzīvoklis un esot iznesis visas sienas ārā tā ka paliek tikai stadions
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Lohi, kam ir amata diploms bet nav smadzeņu, ir visās jomās. Tas nav attiecināms tikai uz papīru darbu darītājiem.