priekš kam tu ej uz baznicu?
iekap golfa, atvelc 150kmh pret koku un fis pa taisno pie sava pasaku teela
priekš kam tu ej uz baznicu?
Nav tik daudz laika, jo visos forumos jāatbild uz komentāriem?msh wrote: ↑10.09.2019, 22:36Par ko man jāsapņo? Kā reiz tāda veida spēles ir priekš sapņotājiem. atrodas pakaļā un tāpēc vajag VR lai iztēlotos ka tādā nav. Man nav tik daudz laika lai spēlētu spēles; tāpat pie datora var pavadīt pārāk daudz laika ne reizi neizmantojot videokartes 3D paātrinājumu...![]()
Tur nu es tev nepiekritu. Padzenāt simulatoru un online sacīkstes braukt, it īpaši jau VR ir gan noderigi gan patīkami.
Neko noderīgu es tur nesaskatu.
Sim racing ir daudz lētāk! Daudz lētāk!
Ne visam ko tu dzīvē dari ir jābūt lietderīgam. Televīzija, alkohola lietošana, čipsu ēšana, kaut vai to pašu disku pirkšana golfam. Ne visam jābūt lietderīgam, dzīvē ir ļoti īsa, kāpēc nedarīt to ko gribi (ja vien tas negatīvi neietekmē citus cilvēkus)
Šeit tu kļūdies. Ir daudz, daudz lētāk to darīt simulatorā nevis ar auto. Es šaubos ka tev kāds dos piemēram LMP1 vai F1 bolīdu braukt trasē. Simulatorā - laipni lūgts, ieguldi laiku un spēkus lai to mašīnu savāktu un pēc tam vari braukt un cīnīties par naudu ja ir tāda vēlme.
Assetto Corsa tikai daļa trases ir ar lāzeri skenetas, Biķernieki ir viena no tām. iRacing visas trases ir ar lāzeri skenetas un vidi auto ir 1:1 ar reālajiem auto. Bet iRacing atkal maksā milzīgu naudu, neskaitot nemaz mēneša maksu.mikimiki wrote: ↑11.09.2019, 09:48Sim racing ir daudz lētāk! Daudz lētāk!
Iemācies trasi ar simulatoru un pecak ar savu miskasti brauc pa nurburgeru kā dievs!
Asseto visas trases ir principa 1:1 tas pats attiecas uz mašīnām! Profesionāls simulators ar direct drive sturi nodos pietiekami daudz info uz rokām! Iemācies basic pie pc un slīpē sīkumus IRL!
Users browsing this forum: jj-ozzy and 5 guests