tjip šo?
https://soundcloud.com/michael-doody-63 ... orious-kkk
Spama visu laiku ir normālas tēmas.
Tātad, iedomāsimies situāciju - brauc pa šoseju netrafarētais, ar nemainīgu ātrumu 90 kmph. Kā tāds var wāzē parādīties - aiz viņa braucošs fuksēns visu laiku, ik pēc 30 sekundēm, baksta jauno atrašanās vietu? Jeb varbūt wāzei ir funkcija - uzlikt ka "pa šo ceļu tajā un tajā virzienā brauc cepisti @ 90 kmph" , un kāds fuksēns bikstos uzliek ka liepājas virzienā @ 90 kmph brauc cepisti, un liepājas virzienā nu @ 90 kmph brauc marķieris "cepisti", tas nekas ka anneniekos cepisti norauj malā un nekur tālāk nebrauc - ? Jeb vai tomēr trešais variants - wāzē braucošus cepistus iezīmēt nevar?
Tu pat nevari iedomāties cik tā ir lieliska fīča ka telefonā nav nekāds madafakaapp
Wow tu daudz māciesfokume wrote: ↑30.08.2019, 01:14Spama visu laiku ir normālas tēmas.
Msh vs Internets
Msh vs spams
Msh vs valdība
Msh vs jauno automobiļu veikalinga lobijs
Msh vs pseidoekologija
Msh vs parking sensori
Msh vs mobilais internets
Msh vs viedtālrunis
Msh vs waze
Msh vs veselais saprāts
Msh vs Neste benzīntanks
Msh vs windows 10
Msh vs ssd
Gatis vs 5g
Normalas tēmas, kas tev nepatīk?
Ja no bikstiem brauc Liepājas virzienā tad Annenieki nu galīgi nav pa celam! Man šķita ka Tu visu Latviju zini no galvas! Laikam tomēr nāksies pabakstīt atlantu!msh wrote: ↑30.08.2019, 01:18Tātad, iedomāsimies situāciju - brauc pa šoseju netrafarētais, ar nemainīgu ātrumu 90 kmph. Kā tāds var wāzē parādīties - aiz viņa braucošs fuksēns visu laiku, ik pēc 30 sekundēm, baksta jauno atrašanās vietu? Jeb varbūt wāzei ir funkcija - uzlikt ka "pa šo ceļu tajā un tajā virzienā brauc cepisti @ 90 kmph" , un kāds fuksēns bikstos uzliek ka liepājas virzienā @ 90 kmph brauc cepisti, un liepājas virzienā nu @ 90 kmph brauc marķieris "cepisti", tas nekas ka anneniekos cepisti norauj malā un nekur tālāk nebrauc - ? Jeb vai tomēr trešais variants - wāzē braucošus cepistus iezīmēt nevar?
Ir iespējas izslēgt skaņu konkrētiem cilvēkiem, čatiem! Izslēgt paziņojumus aplikācijām! Ka rezultāta tevi traucē tikai tie kuriem vajag vai Tu ļauj traucēt! Un dzerot kafiju var paskatīties arī uz visu pārējo sūdu!msh wrote: ↑30.08.2019, 01:21Tu pat nevari iedomāties cik tā ir lieliska fīča ka telefonā nav nekāds madafakaappTu tikai iedomājies - kad es esmu ārpus mājas, mani traucē tikai tie, kuriem mani vajag, jo ja atskan signāls - kādam mani vajag. Un nevis visu laiku no kaut kāda madafakaapp "pļukc pļukc pļukc", jo tur kāds grib ar tevi pačatot, vai vienkārši kāds čats iet vaļā. Redzu kā tas darbojas kaimiņam - jūtu viņam līdzi - un tas ir viens no iemesliem kāpēc man to internetu telefonā nah nevajag - lai man nebūtu jātur visu laiku deguns telefonā
![]()
Maksimāls intelekta trūkums. Nav jēgas pat oponēt un skaidrot kko.msh wrote: ↑30.08.2019, 01:18Tātad, iedomāsimies situāciju - brauc pa šoseju netrafarētais, ar nemainīgu ātrumu 90 kmph. Kā tāds var wāzē parādīties - aiz viņa braucošs fuksēns visu laiku, ik pēc 30 sekundēm, baksta jauno atrašanās vietu? Jeb varbūt wāzei ir funkcija - uzlikt ka "pa šo ceļu tajā un tajā virzienā brauc cepisti @ 90 kmph" , un kāds fuksēns bikstos uzliek ka liepājas virzienā @ 90 kmph brauc cepisti, un liepājas virzienā nu @ 90 kmph brauc marķieris "cepisti", tas nekas ka anneniekos cepisti norauj malā un nekur tālāk nebrauc - ? Jeb vai tomēr trešais variants - wāzē braucošus cepistus iezīmēt nevar?
Man liekas, ka nē. Sadzina reitingus un viens "sačakarēja roku" un kaut kur aizbrauca, manšķiet
Negribas jau izpatikt Tev, bet šito ierēcu tikofokume wrote: ↑30.08.2019, 01:14Spama visu laiku ir normālas tēmas.
Msh vs Internets
Msh vs spams
Msh vs valdība
Msh vs jauno automobiļu veikalinga lobijs
Msh vs pseidoekologija
Msh vs parking sensori
Msh vs mobilais internets
Msh vs viedtālrunis
Msh vs waze
Msh vs veselais saprāts
Msh vs Neste benzīntanks
Msh vs windows 10