SPAM4IXd PART VI (2K19)
Re: SPAM4IXd PART VI (2K19)
Ome (79) pirms pāris dienām tika pie Samsung a20e vai kā tamlīdzīga!
Pilnīgi jauns un jau lago! Omei mācīju whatsapp lietot un jau visādi lagi! Bēdīgi!
Ābols for life!
Pilnīgi jauns un jau lago! Omei mācīju whatsapp lietot un jau visādi lagi! Bēdīgi!
Ābols for life!
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Samsung letais gals ir sūds, vienmēr bija un vienmēr būs. Tas pats ar LG un Motorolu.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Ābols ir elle - brends, kuru tu ņem ja tev patīk ņemt caurumos.
Īpaši ja reāli dzīvo viņu ekosistēmā. Meklē visu ko sačakarēt, telefonus ar update'iem bremzē, jo bail ka baterijas uzsprāgšot. Neatkarīgos servisus jāj un ved uz tiesām, jo redz nav Apple authorized, kur princips ir tikai mainīt, nevis labot.
Draugam bija (varbūt vēl ir, neesmu pārliecināts) sifons, sākumā lielījās ar to ka nelago un "statuss", pēc gada/diviem sāka kārties. Ironiski, ka aizgāja uz ābolu, jo tieši no tā gribēja izvairīties.
Īpaši ja reāli dzīvo viņu ekosistēmā. Meklē visu ko sačakarēt, telefonus ar update'iem bremzē, jo bail ka baterijas uzsprāgšot. Neatkarīgos servisus jāj un ved uz tiesām, jo redz nav Apple authorized, kur princips ir tikai mainīt, nevis labot.
Draugam bija (varbūt vēl ir, neesmu pārliecināts) sifons, sākumā lielījās ar to ka nelago un "statuss", pēc gada/diviem sāka kārties. Ironiski, ka aizgāja uz ābolu, jo tieši no tā gribēja izvairīties.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Kautkāds Huawei tajā summā noteikti būs sakarīgākais, ja Xiaomi negribas.
Man Xiaomi bez gļukiem darbojas jau gandrīz gadu, vienīgie restarti ir, kad instalējas updeiti. Vai nu sliktā pieredze ir dēļ līkiem pirkstiem, vai arī tiešām sūdīgs modelis trāpījies, no idea. Man ir A2 Lite un viss ir korekti. Ok, man gan nav Miui štrunts, bet Android One. However, mamma lieto kautkādu Redmi ar Miui un arī nav problēmu jau sen
Man Xiaomi bez gļukiem darbojas jau gandrīz gadu, vienīgie restarti ir, kad instalējas updeiti. Vai nu sliktā pieredze ir dēļ līkiem pirkstiem, vai arī tiešām sūdīgs modelis trāpījies, no idea. Man ir A2 Lite un viss ir korekti. Ok, man gan nav Miui štrunts, bet Android One. However, mamma lieto kautkādu Redmi ar Miui un arī nav problēmu jau sen
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Cik es esmu pieskāries xiaomi, tik man personīgi nepatika un arī gada laikā teica, ka diez gan miris palika.Jujubokar wrote: ↑28.08.2019, 14:12Kautkāds Huawei tajā summā noteikti būs sakarīgākais, ja Xiaomi negribas.
Es pats lietoju spyware (huawei) telefonus jau labu laiku, veco honor 5c atdevu nesievasmātei un vēljoprojām kalpo un nekāda vaina.
Mans honors arī diez gan bieži restartējas, bet pa nakti
Man bija 5s un tagad ir se! Abi pirkti lēti un lietoti! Man strada labāk ka vecas nokias!
Mūsdienu pasaulē abi jau ir novecojusi! Funkciju pilda reizēm lago! Nav taupīti! Izmantoju par lukturīti garāžā strādājot!
Neesmu tik bagāts lai pirktu jaunākos visu laiku!
Bet nu laimes spēle ir cilvēki kam androīds strada un ir kam ne! Tāpat ar abolu
Mūsdienu pasaulē abi jau ir novecojusi! Funkciju pilda reizēm lago! Nav taupīti! Izmantoju par lukturīti garāžā strādājot!
Neesmu tik bagāts lai pirktu jaunākos visu laiku!
Bet nu laimes spēle ir cilvēki kam androīds strada un ir kam ne! Tāpat ar abolu
Man ir bijušas visas šīs problēmas, kuras random parādās un kaut kā pazūd.
https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comment ... g_charger/
http://en.miui.com/thread-1267540-1-1.html
https://in.c.mi.com/forum.php?mod=viewt ... 0&viewpid=
https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comment ... g_charger/
http://en.miui.com/thread-1267540-1-1.html
https://in.c.mi.com/forum.php?mod=viewt ... 0&viewpid=
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Izklausās ka tu brokastīs ēd HC Androidistu propogandu. Mani divi centi par 3 gadiem ar iPhone:GatisGirdenis wrote: ↑28.08.2019, 13:50Ābols ir elle - brends, kuru tu ņem ja tev patīk ņemt caurumos.
Šeit ir SPAMS: Apskatīt
Neatkarīgos servisus jāj un ved uz tiesām, jo redz nav Apple authorized, kur princips ir tikai mainīt, nevis labot.
Šeit ir SPAMS: Apskatīt
Rezume - katram ir savs viedoklis,ideoloģija un paradumi. Es pārgāju atpakaļ uz Android jo man vienkarši apnika telefons un gribēju saprast kāda ir reālā Android situācija.