Tas ir ļoti atkarīgs no modeļa. Mi A2 esot problēma ar mirušiem kodoliem, kurus var atslēgt caur fastboot, Redmi sērijai(vismaz pāra skaitļiem, dīvaini) esot software gļuki diezgan bieži. Nav uz ilgu tas čainafouns, nākamgad ir plānots ieķert kko citu. Pa lielam sobrīd nekādu sūdzību nav, bet esmu pārliecinatts ka kkas uzradīsies.
SPAM4IXd PART VI (2K19)
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Re: SPAM4IXd PART VI (2K19)
kaadreiz likaas, ka normaals razotajs, gribeju jau suutiit mia3, nu i nafig tos atkritumus. tikko palasiju internetaa, ka daudziem ir tada problema
-
Tieši tāpēc ir jāmeklē konkrēti modeļi ko var pirkt, Redmi Note 5 iekrita to modeļu sarakstā kuriem nav izteiktu problēmu. Mi 9T esot normāls. Mi A3 gan pēc specifikacijas izskatās baigais sūds. 
-
Kāds zin kur meklēt personu kura var piekodēt tālvadības pulti B5? Centrālās sūknis ir, antena ķip ir, atslēga ir. Zinu ,ka ar VDO var pats to izdarīt bet man ir MM instrumentu panelis, tas sarežģī visu.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Ieslēdz nāvi! Kāpēc sarežģīt dzīvi un iemācīties jaunus maršrutus, ja var ieslēgt nāvi, izpildīt tās komandas un smadzenes atstāt pierastajā inertajā stāvoklī? Nav sejai visu laiku jābūt iebāztai ekrānā, nāve stāv fonā, tas nekas ka stikla vidū! Un ja kādreiz vajadzēs kaut kur aizbraukt bez nāves, arī tad viss būs vienkārši - pateiksi "man nav nāves, es nekur nevaru aizbraukt!"!mikimiki wrote: ↑28.08.2019, 10:35Ieslēdz navi! Nav iepriekš jāplāno un jāskatās maršruts! Zini cikos busi gala! Ja pa celam izveidojas avārija sastrēgums utt automātiski tevi apved apkārt! Navi stāv fonā! Nav sejai jābūt iebāztai ekrāna! Līdzīgi ka ar instrumentu paneli! Kur ieskaties pa retam lai nepaliktu garlaicīgi!
Aizbraukt var visur bez navi! Bet kam sarežģīt lietas?
Ja Tev ir grūtāk telefona atvērt aplikāciju un ierakstīt galamērķi!
Un vieglāk meklēt plānot maršrutu, saglabāt google galamerki un visu laiku blenzt uz visam ceļa norādēm! Un iespējams ieberzties braucot pa garāku vai ilgāku ceļu! Tad labi miers ar tevi! Bet nesūdzies ka visa mūsdienu pasaulē izvēlas vienkāršāko!
Man kaut kā neizdodas ieraudzīt to tevis nosaukto vienkāršību - vienkāršība ir man - iekāpju, braucu, tev - nāve, vadi, turekļi, karekļi, nu riktīgi vienkārši. Es to telefonu izmantoju nezināmos maršrutos vienu vai divas reizes attiecīgajā maršrutā - tev viss tas jebatorijs visu laiku. Avārija vai sastrēgums - izklausās ka tu runā par dižās pilsētas iekšējajām problēmām, jo ārpus dižās pilsētas nokļūt sastrēgumā ir jācenšas, un neskaitot shit happens situācijas ar avārijām, darot to, no kā tu centies izvairīties - smadzeņu lietošanas - no iespējas nokļūt sastrēgumā var viegli izvairīties, jo sastrēgumā latvijā var nokļūt kur? Specifiskos laikos uz ceļiem kas ved uz/no rīgas.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Here we go again...
Turētājs un vadi ir neatkarīgi no GPS! Brivroku sistēma un mūzika aux/bt lādētājs!
Runāju vispārīgi! Protams ka zināmas vietas braucu bez navigācijas!
Runāju vispārīgi! Protams ka zināmas vietas braucu bez navigācijas!
-
Tie tavi kankari - tas laikam arī ir "vienkāršāk un vieglāk", vai ne?
Man telefons parasti stāv tajā kastītē kas ir drošinātāju kastes priekšā, tur ir tam vieta 
Esmu braucis pietiekoši bez navigācijas! Ar karti un skatoties zīmes! Kaut kā patīkamāk tomēr ir ar navigāciju!
Ja braukšanu bez navigācijas uzskati par treniņu smadzenēm, tad bēdīgi, likās ka Tev galva labāk strādā!
Tā vietā lai domātu kur jābrauc, var domāt par svarīgākam lietam! Bet labi kas nu kuram dzīvē ir svarīgs!
Ja braukšanu bez navigācijas uzskati par treniņu smadzenēm, tad bēdīgi, likās ka Tev galva labāk strādā!
Tā vietā lai domātu kur jābrauc, var domāt par svarīgākam lietam! Bet labi kas nu kuram dzīvē ir svarīgs!
Vienreiz sanāca 4000 km pāri Eiropai pārbraukt bez telefona turētāja! Tas bija briesmīgi
-
Preferably abus. Immo esot drusku grūtāk piekodēt pie MM spidometriem, VDO derot parastā metode - piekodētā atslega aizdedze, un nepiekodētā durvīs.
tas hlams atkal pats sataisijās,
vnk pier pilna reset brīdī kad paradijas android logo es atvienoju austinas, kad iesledzas bija vēl tas austiņu logo bet pievienojot un atvienojot vairaakas reizes viss saaka strādāt:D
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Ganjau piesvīdi austiņu caurumā un telefons domāja, Tavs miklums ir austiņas
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."