Nevar nekur vairs jaunu dabūt, ja gribi atrast, tad jāmeklē lietotu vai jātaisa ar 3d printeri.synthia.custom wrote: ↑26.08.2019, 12:58Iedosi lūdzu detaļas kodu no filtra korpusa. Jānopērk ar tāds.
Paldies
SPAM4IXd PART VI (2K19)
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Re: SPAM4IXd PART VI (2K19)
Jānopērk 3d printeris un jātaisa vecu fofagenu fanātiķiem detaļas.
Pa dārgo protams
Pa dārgo protams
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Thingiverse ir 3d template visādiem VAG sīkumiem, ja labi pameklē. Pašam ir doma kādu dienu iegādāties 3D printeri un printēt visādus plastmasas sūdus, kurus ir grūti atrast.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Nezinu, kaut kā tā sanāk - tāpēc arī gribas to releju... Ilgāk rādu tur, kur stūres pagrieziens tos virzienrādītājus izslēdz... 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Kas kautko teica par Rīgu? Piefantazēji?msh wrote: ↑26.08.2019, 05:45Neaizmirsti trīs lietas - 1) var iepirkt vairumā 2) aizbraukt uz lietuvu iepirkties ir interesantāk nekā aizbraukt līdz tuvākajai maximai 3) dižā pilsēta nav visa latvija.
Par to pēdējo - leišiem nav bijusi tā dižā laime ka okupācijas varas gadsimtu garumā būtu uzpūtušas viņu galvaspilsētu par ūdensgalvu, atstājot visu pārējo par čuhņu, un nav arī tā dižā laime būt apgādātiem ar politiķiem, kas šādu situāciju vēl tikai pastiprina, jo tā ir izdevīgāk. Tā nu leišiem ir trīs attīstītas lielās pilsētas, un visādas mazās apkalpojošā sektora firmiņas NAV sakoncentrējušās ap viļņu, un cenas arī parasti ir sakarīgākas. Dižpilsētelim ļoti iespējams ka nav sevišķi izdevīgi tikai no ekonomiskā viedokļa braukt iepirkties uz lietuvu - robeža tālu, otrā pusē ne pārāk tālu atrodas tikai otrā ranga pilsētas - uz to arī mūsu politiķi spēlē, skrūvējot augšā nodokļus un rūpējoties lai pārējā latvija iztukšotosEs tikmēr, piemēram, atrodos pa vidu starp lietuvas un latvijas trešajām lielākajām pilsētām - otrpus robežai veikali un pakalpojumi ir dižās pilsētas līmenī ar tādām pašām vai patīkamākām cenām, bet mūsu pusē...
Kuras ir tās preces kuras tu vairumā pērc Lietuvā un cik % ir cenas atšķirība?
Uuuuun iepirkties ir interesanti? Es uz to cenšos tērēt maksimāli maz laika (nu moš tev ir daudz brīvā laika nodarboties ar tādu hu!ņu, spriežot pēc visa dzirdētā), reizi nedēļā braucot uz tukšāko veikalu, kur ir viss man nepieciešamais īsi pirms slēgšanas vai agri no rīta, nepopulārā dienā, lai ir mazāk cilvēku. Tādā veidā ir maksimāla veiktspēja un minimāla laika resursa papišana. Kratīties pāris stundas ceļā uz veikalu...Paldies, nē.
-
Protams ka piefantazēju - statistiski runājot, ar šādu fantāziju pastāv 50% iespējamība trāpīt mērķī... 
Es tevi apbēdināšu - es nebraucu uz lietuvu speciāli iepirkties, lai arī, ar laiku, iespējams, pasākšu - galu galā, braukt iepirkties = braukt 50 km vienā virzienā, tik jāizvēlas - braukt uz liepāju vai klaipēdu - vienā virzienā šrotos ir 25-30 gadus vecu VAGmobīļu gabali atrodami, otrā virzienā braucot var gadīties atsist braucienu uz pārējo lietu cenas rēķina. Pēdējās 3 svētdienas ir noticis pēc principa - noteiktā laikā tiek startēts klaipēdas virzienā, protams, par vēlu
- akropoles stāvlaukumā fiksi tiek nosviests golfs un raitā solī notiek gājiens uz ledus halli - atlikušo attiecīgā slidošanas loga laiku tiek slidots - pēc slidošanas tiek apmeklēta turpat akropolē esošā trīs krustu maxima, kurā tiek kaut kas nopirkts - atpakaļceļā standarta pastaiga palangā vai sventājā - vakardien gan pastaiga izpalika, toties tika apmeklēts klaipēdas depo, nosecināts ka +/- tāpat kā latvijā, laikam tāpēc stāvlaukumā mašīnu skaits mazāks nekā būtu liepājas depo tajā pašā laikā + mans golfs izskatījās esam vienīgā latvijas mašīna tur - salīdzinājumam akropolē nav nekas īpašs izdzirdēt latviešu valodu - laikam jābrauc uz ksenukai, man stāstīja ka tur esot lētāk
Tātad - brauciens potenciāli lētāks [jo pa ceļam ir tanks ar jūtami lētāku degvielu, tajā skaitā gāzi - kaut gan pēdējo mēnesi man balona tukšums iekrīt liepājā ne klaipēdā], slidošana lētāka, iepirkšanās maximā pa kapeikām šur un tur lētāka, pastaiga palangā lētāka [palanga = jūrmala - palanga ne tikai tuvāk, bet tur arī nav jāmaksā iebraukšanas maksa
] - lētāk, lētāk, lētāk, lētāk... 
Protams, var arī tevis piedāvāto variantu - sēž četrās sienās un agrā rītā vai vēlā vakarā aizskrien uz veikalu
Es tevi apbēdināšu - es nebraucu uz lietuvu speciāli iepirkties, lai arī, ar laiku, iespējams, pasākšu - galu galā, braukt iepirkties = braukt 50 km vienā virzienā, tik jāizvēlas - braukt uz liepāju vai klaipēdu - vienā virzienā šrotos ir 25-30 gadus vecu VAGmobīļu gabali atrodami, otrā virzienā braucot var gadīties atsist braucienu uz pārējo lietu cenas rēķina. Pēdējās 3 svētdienas ir noticis pēc principa - noteiktā laikā tiek startēts klaipēdas virzienā, protams, par vēlu
Protams, var arī tevis piedāvāto variantu - sēž četrās sienās un agrā rītā vai vēlā vakarā aizskrien uz veikalu
-
Sviests, desa, biezpiens varbūt ir drusku lētāk bet ne tik ļoti lai kratītos tik tālu pēc tā. Turp un atpakaļ naudas izteiksmē izmaksās divtik cik maksā viss kopā.
Regulāri dzirdēju kā cilvēki bļaustās ka LT ir lētāka degviela! Vēl tagad esmu apbēdināts, ka šo klaigu ietekmē pie LV robežas pielēju pilnu bāku Lietuvā! Tad iebraucu Latvijā (nebiju bijis pus gadu) un degviela tādā pat cenā! 
-
Atkarīgs no tanka - ja labi grib, tad lietuvā var uzpildīties par tādiem pat cipariem kā latvijā
Uzsvars uz to "ja labi grib", jo lai to izdarītu, jāpildās staķikos, viadās un tamlīdzīgos, un tiem jāatrodas labās vietās - teiksim, nebija pārsteidzoši ka kauņas pašā centrā viadā gāze maksāja kā liepājas viršos. Bet var arī pildīties lētākos tankos un tad būs lētāk - vakardien braucot garām jozitai, acīs iekrita ka traktordegviela tur ir 103, gāze 47 [pacēluši, bļin... ], piektais un astotais eira ar padsmit kapeikām, lauksaimniecības degviela [latviešiem nesaistoši] 69 - man liekas ka ir "bik" lētāk nekā pie mums...
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Ja tu domā, ka es sēžu un atpūšos četrās sienās, tad tu ļoti smagi maldies. Es taupu laiku uz tādām lietām, jo esmu pietiekoši aizņemts. Un pat ja man būtu brīvais laiks, es to neizvēlētos pavadīt slidojot kaimiņvalsts lielveikalā.
-
Ne visiem ir tik daudz laika lai skraidītu pa Lietuvu un meklētu kur par pāris centiem ir lētāka degviela.