Spičku sarkanais MK4 V6 4motion
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: Gata kosmiski zaļais MK4 24V
Jebkurā gadījumā - VR6 iekš audī - why?... Ieliec 2.7 BiT un nedomā par muļķībām, vai arī uzreiz nopērc S4... 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
2.7BiT ir sava kaudze ar problēmām. Ja plāno single turbo conversion(kas maksā labi) - tad why not. Savādāk viņa gadījumā to VR6 sanāks iemest lētāk nekā nopirkt to motoru ko tu piedāvā.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Gan jau ka lētāk, ja jau metāllūznis ir
Ja pats vēl uzmetina kolektorus no šīs modes, tad pavisam lēti.
Un stockā tikai 195kw? Pf, gaidīju ko vairāk. 3.6 vr6 atmosfērai ir 220kw (atceries, ka no autosporta viedokļa turbo dzinējam tilpums reizinās ar koeficientu 1.7, kas nozīmē, ka viņš ir pielīdzināms 4.6 atmosfērai). VR6 apstrīdamā budžeta variantā var ar gliemezi dabūt 400zs un viņš pat baigi neiespringst. Tas gliemeža komplekts man izmaksātu tik cik 2.7biT komplekc.
Pieņemu, ka īstais V veidnieks arī smagāks, pa 6V un vienu galvu vairāk. Skaņa debatabla. Rod/stroke ratio minimāli sūdīgāks nekā VR6
Man patīk īpašākas nekā standarta lietas, tāpēc VR6 ir reālistiski.
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Nekā tāda tur nav, konstruktīvi vienkāršs kā ķieģelis un ja nav ielaists viss ko var ielaist, tad sūdīgākais ir nomainīt turbīnas, kas atrodas lejā pie kārbas. Ir ģēniji (itsevišķi "rietumu forumos"
čakarēties un likt A4 VR6, itsevišķi atmosfēras izpildijumā tiešām ir DDM, nav pilnīgi nekāda ieguvuma pret to, ko tur var iecelt plug&play. Ej un kautvai atrod tuarega karteri. Tāpat arī saturbinizēt to motoru izmaksas nebeigsies ar turbo kita cenu ebayā, tas pat nebūs sākums. Un ja reiz iet tik tālu, tad var iet pilnu banku - V8 turbo. Bet ja te pa diviem gadiem nerūc pat teorētiski p&p swaps, tad par kādu turboprojektu var būt runa.
Ar to, diemžēl, ir stipri par maz lai kautkas izdotos.GatisGirdenis wrote: ↑19.08.2019, 23:35Man patīk īpašākas nekā standarta lietas, tāpēc VR6 ir reālistiski.
-
- Zem i plakan
P&P projekts ir rūcis, tagad nerūc, jo iespējams jāceļ nost galva vai jāsūta uz poliju restaurēt vvt, man nekas nedeg. Un cik nu p&p bija tas sharana dzinējs, tāpat pārāk daudz daļas nav p&p, jeb pārfrāzēšu, citādākas. Pat izplūdei bikses neder no MK4 (virsū der, bet sharana vadībai izpildījums neder zondes dēļ).mdz wrote: ↑20.08.2019, 00:17Nekā tāda tur nav, konstruktīvi vienkāršs kā ķieģelis un ja nav ielaists viss ko var ielaist, tad sūdīgākais ir nomainīt turbīnas, kas atrodas lejā pie kārbas. Ir ģēniji (itsevišķi "rietumu forumos") kas tapēc ceļ laukā dzinēju, bet tas nav vajadzīgs.
čakarēties un likt A4 VR6, itsevišķi atmosfēras izpildijumā tiešām ir DDM, nav pilnīgi nekāda ieguvuma pret to, ko tur var iecelt plug&play. Ej un kautvai atrod tuarega karteri. Tāpat arī saturbinizēt to motoru izmaksas nebeigsies ar turbo kita cenu ebayā, tas pat nebūs sākums. Un ja reiz iet tik tālu, tad var iet pilnu banku - V8 turbo. Bet ja te pa diviem gadiem nerūc pat teorētiski p&p swaps, tad par kādu turboprojektu var būt runa.
Ar to, diemžēl, ir stipri par maz lai kautkas izdotos.
Ja auto būtu vienīgais manā dzīvē, tad būtu citādāk. Daudz kas tur ir paštaisīts (kaut gan varēja arī tās daļas nopirkt), bet sapratu, ka meklējot daļas pa visu pasauli ieskrēju jau 4 ciparos, ko galīgi negribēju, jo vienīgais kas to finansēja bija studenta stipendija.
Aptuveni gadu tā mašīna atradās 40km attālumā (lielāko daļu laika man nebija vēl otrs auto un pieņemu, ka degvielā vien ir izgājuši pāris simti €) un vēl pus gadu es dzīvoju Rīgā, loģiski, ka proekc uz priekšu neies ne tuvu tik ātri cik vajadzētu.
Papildus - prioritārs tagad ir Polo, kuram 1.6 arī ir patiess p&p (atskaitot vadus, gaisa filtru un varbūt vēl kaut ko, ko esmu aizmirsis). Dabūšu Polo uzticamu un braucamu, ķeršos tālāk.
Nerunājot par to, ka tagad vēl stāv sarakstā dzīvokļa remonts un potenciāli mājas restaurēšana.
Kā tev šķiet par kādu ciparu es varu pārdot līdz galam neejošu vr6 dzinēja komplektu principā bez vadiem (jo paštaisīti un galīgi nav pārdodami)? Par cik es varu nopirkt PILNU biT komplektu?
Vai tā atšķirība nesegs VISMAZ swapam nepieciešamās detaļas?
Un vai biT swaps nemaksās tikpat cik 3.6l swaps? Jebšu, kur stock izpildījumā turbo dzinējs reāli iesūkā atmosfērai?
Par touarega karteri aizšāvi garām, neder, der phaetona, kas neatvieglina lietas
-
Sēžot purnagrāmatā lielākā VR6 grupā, pilnīgi rodas iespaids ka VR6, sevišķi 12v, vairāk jāremontē apakša un kaut kādas figņas augšai, nekā ar to jābrauc, ko vēl pastiprina dažu šī foruma biedru likstas...
-
- Zem i plakan
Cilvēki, kas brauc ar vr6 ikdienā un baigi nesporto regulāri teikuši tikai pozitīvas atsauksmes. Lielākā bēda ko esmu dzirdējis ir ar ķēdes sliedēm 12v dzinējam, bet 24v gadījumā ir cits dizains un kalpo ilgāk. Par pārējo nezinu. Plīst VISSmsh wrote: ↑20.08.2019, 12:53Sēžot purnagrāmatā lielākā VR6 grupā, pilnīgi rodas iespaids ka VR6, sevišķi 12v, vairāk jāremontē apakša un kaut kādas figņas augšai, nekā ar to jābrauc, ko vēl pastiprina dažu šī foruma biedru likstas...Protams, tā kā tur, kā jau daudz kur, raksta galvenokārt par problēmām, nevis to, ka nekas neplīst, šis iespaids noteikti ir maldīgs, bet nu stastīt ka 30v esot ahūnās problēmas, un VR6 to nav, ir pilnīgas muļķības - plīst abi, un nevarētu teikt ka tiem audī V6 tur ir kaut kādas šausmīgas problēmas, neskaitot dabisko nodilumu, un, iespējams, nepieciešamību nomainīt pāris galvas blīves lai novērstu eļļas noplūdes.
2.7T pats lielākais ko es redzu ir turbīnas maiņa/restaurācija, jebšu abu turbīnu. 24V sarakstā neko ne tuvu tik lielu neredzu. Ķēde ir dārgākais process, ja ved uz servisu.
Papildus 2.7 ir zobsiksna nevis ķēde, kurai maiņas intervāls ir manāmi biežāks un viņa nav nemaz diži lētāka nekā ķēde (labojums, zobsiksnas komplekts ir dārgāks nekā ķēžu komplekts), kas nozīmē, ka ekspluatācijas izmaksas
-
Tofika lasīšana pa diagonāli nenormāli rullzmdz wrote: ↑20.08.2019, 00:17Nekā tāda tur nav, konstruktīvi vienkāršs kā ķieģelis un ja nav ielaists viss ko var ielaist, tad sūdīgākais ir nomainīt turbīnas, kas atrodas lejā pie kārbas. Ir ģēniji (itsevišķi "rietumu forumos") kas tapēc ceļ laukā dzinēju, bet tas nav vajadzīgs.
Ar to, diemžēl, ir stipri par maz lai kautkas izdotos.
-
Tavu tofiku neviens līdz galam vēl nav izlasījis, pat pa diagonāli.
Par to 2.7T - īpašniekam jau nu pašam ir jāsaprot ko īsti vēlas - kautko citādāku vai kautko, kas strādā, ir uzticams un lēts ekspluatēšanā. Abi nav savstarpēji savienojami.
-
- Zem i plakan
Ja swaps tad uzticamība ir ĻOTI apstrīdama.
Par to vai 2.7T ir lētāks ekspluatēšanā nekā 2.8 24v var debatēt ilgi un gari un bez rezultāta. Mana kapeika - nav DIVAS turbīnas, par 6 vārstiem mazāk, par divām sadales vārpstām mazāk, litrs mazāk eļļas, lētāka sadales vārpstu piedziņa un retāk maināma.
-
- Zem i plakan
Lieki piebilst, ka pieteicos swapam pirms jebkad biju mainījis bremžu klučus vai bukses
-
- VW: Ātrākais Golfs Jelgava
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 22 times
vr6 ieks b5 skati vares dabut? 
1.8T - 416HP & 495NM
1.9TDI VP - 450HP & 666NM
1.9TDI VP - 450HP & 666NM
-
-
Un kas tad ir? Ar otro pakāpi varētu piereģistrēt hoķ GAZ-53 bīdeļa ielicienu iekš B5, kamēr vien tas būtu izpildīts kaut cik jēdzīgi, kur nu vēl VR6, kurš ieliekas diezgan normāli.
-
- Zem i plakan
Tāds pats jautājums kā vai varēs ar VR6 iekš MK2 iziet
Pēc būtības ir arī Audi VR6, S3 un TT