Mk2 un MK3 automātiskās kārbas
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Mk2 un MK3 automātiskās kārbas
Sveiki.
Ir 1.9td motors ar manuālo kārbu, bet nepieciešams ir automāts.
Jautājumi sekojoši:
Vai Mk3 automātiem ir vadības bloks utt?
Vai 1.9td motoram var uzlikt mk2 automātu un kas tam būtu nepieciešams?
Kura kārba būtu labāka priekš paštaisīta kvadracikla?
Ir 1.9td motors ar manuālo kārbu, bet nepieciešams ir automāts.
Jautājumi sekojoši:
Vai Mk3 automātiem ir vadības bloks utt?
Vai 1.9td motoram var uzlikt mk2 automātu un kas tam būtu nepieciešams?
Kura kārba būtu labāka priekš paštaisīta kvadracikla?
Re: Mk2 un MK3 automātiskās kārbas
Mk3 toč ir vadības bloks, varu pārdot pilnu komplektu ar visiem vadiem pa kādiem 50€
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!v
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
Reku Lv ir no saab 9000 ar automatu... 250zs...
- Attachments
-
- IMG-20190203-WA0025.jpg (326.62 KiB) Viewed 1635 times
-
- IMG-20190131-WA0048.jpg (266.14 KiB) Viewed 1635 times
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Noteikti var, tā kā tas ir kvadris, tad pilnīgi vienalga vai no benzīnnieka vai dīzeļa. Vajadzīgas būtu pusasis ar 100mm granātām, gāzes trose bija specifiska(lai dodot ručkā strādātu "kickdown"), tomāta starteris, sviru robu slēgšanai noteikti var uztaisīt, bet ja negribas čakarēties, tad var no mk2 paņemt.
Cilvēks kam pārdevu savu AT kārbu teica, ka mk1/2 kārba esot visizturīgākā, viņam gan ir 200hp ABF ne DIY kvadris
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Tofika autor, priekš kam tev to tomātu - baidies ka nevarēsi robus pārslēgt? Viens stiliņa biedrs sev uzbūvēja kvadri, izmantojot mk2 1.8 karburatornieku, tam pieskrūvētu kārbu kas noteikti bija 020-tā, un kārba grieza divus kvatras diferus.
P.N. Feelfree bildēs redzamo veidojumu es sauktu nevis par kvadri bet gan par mazu paštaisītu traktoru...
P.N. Feelfree bildēs redzamo veidojumu es sauktu nevis par kvadri bet gan par mazu paštaisītu traktoru...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Kurš ne sūda nav spējīgs!msh wrote: ↑21.02.2019, 22:01Tofika autor, priekš kam tev to tomātu - baidies ka nevarēsi robus pārslēgt? Viens stiliņa biedrs sev uzbūvēja kvadri, izmantojot mk2 1.8 karburatornieku, tam pieskrūvētu kārbu kas noteikti bija 020-tā, un kārba grieza divus kvatras diferus.
P.N. Feelfree bildēs redzamo veidojumu es sauktu nevis par kvadri bet gan par mazu paštaisītu traktoru...![]()
Golgātā kur vieglie var uzbraukt tas nevarēja!
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!v
AUTOSTIKLI
AUTOSTIKLI
-
Varbūt pielietojums būs tāds, ka ar tomātu daudz ērtāk, piemēram, mana mutere izmanto kvadri, lai savāktu un uzstādīti aitu aplokam mietus, ar vienu roku stūrē un spied gāzi, bet ar otru paņem mietiņu un ieliec kastē. Ja tam kvadrim būs praktisks pielietojums, tad AT, manuprāt, ir labāks, it īpaši, lai tas dīzelis uz katru uzsākšanu nemet zemi pa gaisumsh wrote: ↑21.02.2019, 22:01Tofika autor, priekš kam tev to tomātu - baidies ka nevarēsi robus pārslēgt? Viens stiliņa biedrs sev uzbūvēja kvadri, izmantojot mk2 1.8 karburatornieku, tam pieskrūvētu kārbu kas noteikti bija 020-tā, un kārba grieza divus kvatras diferus.
P.N. Feelfree bildēs redzamo veidojumu es sauktu nevis par kvadri bet gan par mazu paštaisītu traktoru...![]()
Automātu gribu, jo tagad testējot ar manuāli ir konkrēti neērti ar kreiso kāju spiest sajūgu, ar labo roku likt ātrumus un vēl kaut kā gāze ar jādod + bremzes. :rokaspamaz: Un plus vēl tam visam ar viņu būs jātīra sniegs un tā slēgāšana ātri apniks.
Uz doto brīdi ir puslīdz skaidrs:
MK2 kārba der uz 1.9td
Pussasis ir 100mm
Gāzes trose un slēgšanas mehānisms arī no mk2
Kas ir ar starteri un kas ar spararatu?
MK2 kārba der uz 1.9td
Pussasis ir 100mm
-
Jau rakstīju, starteri vajag no mk2, starterim arī būtu labi ja būtu karstuma aizsargs(vienalga vai oem vai DIY), jo novietojums ir tieši pie izplūdes. Ja mk2 spararats Tev nav, tad ja atradīšu varēsi pa pāris aļakiem dabūtRenxx wrote: ↑22.02.2019, 08:26Automātu gribu, jo tagad testējot ar manuāli ir konkrēti neērti ar kreiso kāju spiest sajūgu, ar labo roku likt ātrumus un vēl kaut kā gāze ar jādod + bremzes. :rokaspamaz: Un plus vēl tam visam ar viņu būs jātīra sniegs un tā slēgāšana ātri apniks.
MK2 kārba der uz 1.9td
Pussasis ir 100mm
Tātad, uz doto brīdi esmu atradis kārbu, muftu, spararatu un starteri. Visu saskrūvēju un saskāros ar tādu problēmu kā startera nespēja normāli iegriezt motoru. Viss komplekts nāca no 1.6 bendzīna dzinēja. Tāpēc uz doto brīdi meklēju automāta starteri no dīzeļa! Starpība ir jaudā, 0,7kw pret 1,7kw
Izskatās kaut kā tā: (kods: 068911023FX)

labprāt iegādāšos! PM vai 26178958
Izskatās kaut kā tā: (kods: 068911023FX)
labprāt iegādāšos! PM vai 26178958