Paliku dzīvs
Vot tāds prikols, tas ir mans hiphops"

Maini vesels - galvenais lai pirms tam tā mašīna tiek uzturēta un maiņa nenotiek tolmeta virzienā, pārējais jau ir mazsvarīgi.
Protams. Kaimiņš atdeva nevajadzīgus, neizpakotus Sabiedrotās Japānas klučus, domātus B5 passātam, mk4 utt - es nezinu par mk3, es sev tādus varu uzlikt tikai bik noslīpējot kas ir vierns no iemesliem kāpēc man tos nevajag - otrais, protams, ir nezināmais brends
Kā tev pašam ar to dumumu? Kas tad, tavuprāt, notiek ar algām amatos, kam noteikts ka alga ir minimālā alga, ja paceļ minimālo - taisa jaunus līgumus ka alga nu ir 0,xx no minimālās, lai joprojām gala cipars būtu tas pats?
Ņem maini nost, būs vismaz interesantāka dzīve
Kas tur ko nesaprast? Urka bija audī halo mašīna, un visa tā rallija būšana bija tikai fiksa padarīšana, ar nedaudz pārbūvētām ielas mašīnām, lai izveidotu publicitāti , kas sākotnēji, pret divriteņiem, strādāja, bet vēlāk pret speciāli būvētām mašīnām vairs ne - fofāgens uztaisīt atbildi neļāva; audī pa kluso uztaisīja urku ar motoru aizmugurē, bet kad nejauši noplūda infa par to presē, tad fofāgena vadība lika tās mašīnas izjaukt - ja nebūtu B grupa tikusi aizliegta, tad audī pats būtu no tās grupas izstājies tajā pašā astoņdesmit sestajā gadā.
VissSliktiLVmsh wrote: ↑16.07.2019, 00:31Kā tev pašam ar to dumumu? Kas tad, tavuprāt, notiek ar algām amatos, kam noteikts ka alga ir minimālā alga, ja paceļ minimālo - taisa jaunus līgumus ka alga nu ir 0,xx no minimālās, lai joprojām gala cipars būtu tas pats?Kaut kā negribas ticēt. Kamēr simts barokļiem algas ir koeficients no vidējās algas.
Users browsing this forum: Bing [Bot], povar and 1 guest