Nakamvasara būs Vosseni.
SPAM4IX PART IV (2K19)
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Re: SPAM4IX PART IV (2K19)
8v un 16v nav atšķirības? Es uzliku passāta tdi siksnu, bet tā tomēr ir par garu(nenospriegojas)
Šeit ir SPAMS: Apskatīt
-
Cik slikti ir tas ka zobsiksna ir tā ieēdusies skriemelī? Vai ar tādu pastāv iespēja ka siksna varētu pārlekt?
Šeit ir SPAMS: Apskatīt
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Bišķi šaubos - 1) unifikācija 2) 8v caurplūdnieks ieplūdnieka ziņā nav diži savādāks kā 16v
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 35 times
es teiktu ka problēmu nav,cik atceros savus vairumā esošos tdi tad visiem skats bija līdzīgs,braukšanas vaina.
audi c6 3.0 tdi quattro
audi c6 2.7 tdi quattro
audi c6 2.7 tdi quattro
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Trīs šodienas novērojumi.
Pirmais - manam golfam šī vasara ir kaut kāda putnu vasara - šorīt gadījās paņemt jau trešo putnu šovasar, un trešo kopš es ar to golfu braucu - pirmais bija uz ceļa stāvošs balodis kādu mēnesi atpakaļ, tad pirms pāris nedēļām līdzīga izmēra putns izdomāja pārlidot pār šoseju manā priekšā un dabūja ar stikla stūri - nu un šorīt pa tumsu braucot aiz līkuma radās uz ceļa balodis , kurš centās pacelties spārnos, bet ietriecās restē. Šādi izdarot viņš sakontaktējās ar mīkstāko golfa daļu un, iespējams, pats izdzīvoja - reste gan neizdzīvoja, vairākās vietās salauzta + kaut kur aizlidoja fofāgena bļemba. Jāpērk jauna reste...
Otrais - atnāca no ķīnas apaļi mehāniskie 12v voltmetri, pieci gabali. Vienu pamēģinot, izskatās ka tie ir bimetāla, nevis elektromagnētiskie
Cerēsim ka kalpos labi.
Trešais - pārrāvu uz pusēm B4 passāta ledusskapi - kad paņēmu rokās iztvaicētāju, tā izmērs likās aizdomīgs - pieliekot blakus mk4 iztvaicētāju, atklājās ka mk4 iztvaicētājs ir tikai 75% no vecāku modeļu iztvaicētājiem...
Pirmais - manam golfam šī vasara ir kaut kāda putnu vasara - šorīt gadījās paņemt jau trešo putnu šovasar, un trešo kopš es ar to golfu braucu - pirmais bija uz ceļa stāvošs balodis kādu mēnesi atpakaļ, tad pirms pāris nedēļām līdzīga izmēra putns izdomāja pārlidot pār šoseju manā priekšā un dabūja ar stikla stūri - nu un šorīt pa tumsu braucot aiz līkuma radās uz ceļa balodis , kurš centās pacelties spārnos, bet ietriecās restē. Šādi izdarot viņš sakontaktējās ar mīkstāko golfa daļu un, iespējams, pats izdzīvoja - reste gan neizdzīvoja, vairākās vietās salauzta + kaut kur aizlidoja fofāgena bļemba. Jāpērk jauna reste...
Otrais - atnāca no ķīnas apaļi mehāniskie 12v voltmetri, pieci gabali. Vienu pamēģinot, izskatās ka tie ir bimetāla, nevis elektromagnētiskie
Trešais - pārrāvu uz pusēm B4 passāta ledusskapi - kad paņēmu rokās iztvaicētāju, tā izmērs likās aizdomīgs - pieliekot blakus mk4 iztvaicētāju, atklājās ka mk4 iztvaicētājs ir tikai 75% no vecāku modeļu iztvaicētājiem...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
Manam mk4 ir akmeņu vasara. Viens utubunga ar kruzaku iemeta akmeni, aizgāja plaisa ar zirnekli bet tas jau poo, jo pirms tam bija plaisa, nomainīju stiklu un viens kaku stumditajs ar c5 nāca likuma šķērsām un jaunajā stikla uztaisīja punktiņu. Vairāk nebrauksu uz pakiem. A un mk7 katru reizi , kad noparkojos pie maximas parādās durvis mazas buktes
Last edited by fokume on 05.07.2019, 12:59, edited 1 time in total.
Tu uz ceļa skaties? Bremžu pedālis ir pa vidu! Labajā pusē ir gāzes pedālis to arī kādreiz var atlaist! Un kreisajā puse ir sajūgs ik pa laikam to arī ir vēlams izspiest!msh wrote: ↑05.07.2019, 12:47Trīs šodienas novērojumi.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Vispār balodis arī ir ceļu satiksmes dalībnieks un vajadzēja jau viņam ļaut šķērsot ceļu, nevis nobraukt.
-
Varbūt kāds šeit ir reģistrējies clubgti un var nolādēt un atsūtīt failu, kas ir pirmajā postā?
https://clubgti.com/forums/index.php?th ... es.199583/
https://clubgti.com/forums/index.php?th ... es.199583/