SPAM4IX PART IV (2K19)
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
-
Re: SPAM4IX PART IV (2K19)
Negribi nomainīt golfu pret ņivu? Tāds pats lūznis, tikpat moderns, bet ar Ņivu vismaz varēsi iebraukt pļavā. Un detaļas arī mētājas visur.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Kā tas ir - neskatās? Skatījos, zināju ka tur tā rise ir, piebremzēju - tik tas sīkumiņš ka es tai risei pārbraucu pāri, nevis pārrāpoju. Protams, tev tas var likties savādi, jo tev ir pierasts jebkādiem šķēršļiem pārvilkties ar ātrumu zem kājāmgājēja ātruma, bet man nē.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
msh wrote: ↑25.06.2019, 13:05Kā tas ir - neskatās? Skatījos, zināju ka tur tā rise ir, piebremzēju - tik tas sīkumiņš ka es tai risei pārbraucu pāri, nevis pārrāpoju. Protams, tev tas var likties savādi, jo tev ir pierasts jebkādiem šķēršļiem pārvilkties ar ātrumu zem kājāmgājēja ātruma, bet man nē.
-
- VW: Golf 4 variant
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 7 times
nevaru saprast, man golfam bija -40mm sēdinājums, ikdienā braucu pa ceļu būvdarbu objektiem, vienu vasaru izbraukāju pierobežas ciematus, kur ceļi bija nekādi, pat sanāca pa pļavām braukāt, bet karteri ne reizi nebiju pārsitis. Nemaz neskaitot, cik gadus pa Rīgu kā daily braucamais tika izmantots un braukts visur. Virsū bija orģinālā panna, kura principā pildīja tikai vizuālo funkciju 
Pārsist r14 balonu
Izdedzinat varstus vai virzuļus vai hvz ko, ar šķību veemekli kaut kādam TUUUUUURRRRBOOOOOOO KVAAAAATTTTRRRRRRRRRRROOOOOOO
un pārsist karteri
xD
Izdedzinat varstus vai virzuļus vai hvz ko, ar šķību veemekli kaut kādam TUUUUUURRRRBOOOOOOO KVAAAAATTTTRRRRRRRRRRROOOOOOO
un pārsist karteri
xD
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Es gan esmu uz pārsistā kartera biedrību bijis ar MK4. 1.6 8v ir diez gan viegli to izdarīt, jo karteris labu gabalu zem pusrāmja stāv, VR6 i to klīrenss lielāksvoo wrote: ↑25.06.2019, 14:11nevaru saprast, man golfam bija -40mm sēdinājums, ikdienā braucu pa ceļu būvdarbu objektiem, vienu vasaru izbraukāju pierobežas ciematus, kur ceļi bija nekādi, pat sanāca pa pļavām braukāt, bet karteri ne reizi nebiju pārsitis. Nemaz neskaitot, cik gadus pa Rīgu kā daily braucamais tika izmantots un braukts visur. Virsū bija orģinālā panna, kura principā pildīja tikai vizuālo funkciju![]()
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Nevari saprast? Pamēģināšu apgaismot švakāk saprotošos - tātad, es visu mūžu esmu braucis ar normāla augstuma mašīnām, mašīnām, kas pēc šodienas standartiem ir krosoveri, un ar kādām nav jāuztraucas par kaut kādām risēm, akmeņiem, bordām, 10-15 cm augstiem garāžu sliekšņiem un tamlīdzīgām lietām. Tu tikmēr brauci ar lowraideri, un biji pieradis pie tā ierobežojumiem. Un vēl viena maza niansīte - tās tavas sēdinātās atsperes, bez šaubām, bija cietākas, tikmēr te standartiņš, un noteikti 20 gadus vecs standartiņš, bet šķērslis - rise, kurā iebraucot piekare nogāja uz leju, bet priekšā esošais karteris sakontaktējās ar asfaltu; tavas sēdinātās atsperes šādā situācijā noteikti būtu saspiedušās mazāk un var pat gadīties ka karteris nebūtu nonācis kontaktā ar asfaltu. Tā rise pa lielam bija neievērojams šķērslis, ar savu golfu es tai pāri braucu uz kādiem 30 kmph; tam mk4 pietika ar kādiem 20 kmph.voo wrote: ↑25.06.2019, 14:11nevaru saprast, man golfam bija -40mm sēdinājums, ikdienā braucu pa ceļu būvdarbu objektiem, vienu vasaru izbraukāju pierobežas ciematus, kur ceļi bija nekādi, pat sanāca pa pļavām braukāt, bet karteri ne reizi nebiju pārsitis. Nemaz neskaitot, cik gadus pa Rīgu kā daily braucamais tika izmantots un braukts visur. Virsū bija orģinālā panna, kura principā pildīja tikai vizuālo funkciju![]()
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā