Drags ar svēto garu, kurš pirmais baznīcā
SPAM4IX PART IV (2K19)
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: SPAM4IX PART IV (2K19)
Tieši tā - ielikt motoru, kam ir vērts veikt kaut kādus uzlabojumus, kā, piemēram, trololobokar - ielika šrota 1.8T, un viss notiek. Bet ko tu izdarīji? Paņēmi ADR, sakrāmēji AEB iekšas, , vēl tur viskautkas jauns un izlaizīts, un vēl ME7.5, un rezultātā pāris zirgspēki vairāk kā viņammdz wrote: ↑18.06.2019, 15:03Jā, tikai ir daudz gadijumu, kur rezultāts nav ieguldītā darba/naudas vērts. Ne velti savlaik, kad manam lūznim bija 90hp monošprice, tam motoram neko nedariju lai gan varēja. Meklēt un likt šprici no sotkas lai iegūtu galvu reibinošus un prātam neaptveramus 9hp. Izgrebt ieplūdnieku un galvas kanālus vel kautkas biki klāt (varbūt). Bitch please, sapratīgāk bija ieswapot motoru, kam ir jēga veikt kautkādus uzlabojumus un rezultāts ir jūtams.
Tas tā, pielietojot tavu loģiku. Kā redzams no paras tofika, apmeklēt visādus festus un piebremzēt pirms bedrēm var arī tikai norūsējušai mašīnai pa virsu uzpūšot krāsu un nosēdinot
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Par ko tu te tagad vispār murgo? Ar kādu jaudas iegūšanu es nodarbojos?fckns wrote: ↑18.06.2019, 15:49Un kur ir jēga no tā viena zirgspēka? Ja grib jaudu, tad tas vairs nav "nopērc kautko par kapeikām". Jau sen, ātrākais ceļš kā tikt pie zirgiem, ir vai nu jauns motors vai turbinizējam esošo. Tas, ar ko msh nodarbojas un sauc par "jaudas iegūšana", ir pilnīgs sūds un placebo efekts. Tikpat labi varētu sākt ārstēt iesnas ar homeopātiju, nekas nemainīsies.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Tu savu motoru apkrāvi ar visādiem šrota sūdiem, un dabūji cik zirgus? 10? Un cik tu beigās iztērēji uz tā visa fona?
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Ja ne pulveri, tad var nomaukt viņus ar kautkādu industriālo krāsu vai ko tamlīdzīgu un mazgāt pa brutālo ar ķīmiju. Tāds plāns ir tā izdarīt ziemas diskiem, čomam uretops diezgan ok turējās.
tur jau sen visi kumeļi aizgājuši miinusaa un palikušie ir klibi, jo drīz būs dzenis
-
Nu, pie tā ka tev tāpat būs copy/paste proudžekts, vari tā darīt, jo aizkadrā nekādas interesantas nianses nepaliks. Attiecībā par "nodarbošanos ar sviestu" - mans tofiks, pirmkārt, ir manas personīgās piezīmes - otrkārt, es padalos ar dažādām niansēm - treškārt, protams, tur var padiskutēt, un dēļ tā ka pirmais forums ko es lietoju, bija iauto ar savu hronisko oftopiku, man tādas lietas ir pilnīgi pieņemamas un saprotamas [stiliņā man no mana A90 tofika pat ir nācies pasūtīt moderi, lai tas tur kaut ko nesāktu dzēst; pretstatam var nolikt tos, kuri raud lai moderi nāk kaut ko dzēst]. mdz tofiks agrākos gados nebija diži savādāks par manējiem, bet nu gadi un hektors dara savufckns wrote: ↑17.06.2019, 21:12Es to pelikānu nēesmu redzējis nekur citur izņemot kaimiņforumu, un tur arī ir veca bilde. Katrā ziņā, pelikāntofikā nebija nodarbošanās ar sviestu un nebija atskaite par katru nopirkto sūdu un sadilušo detaļu. Tas topiks ir kā piemers man, kādu es gribētu uztaisīt. Tāpēc mans tofiks vēl nav stiliņā, un nevienu tāpat nefis veci lūžņi.![]()
-
????
Es nezinu, ko tu lieto, bet tas ir kaut kas labs
-
Kā ko? Man patīk tava loģika - ja atmosfērai izdara kaut kādus vienkāršus un lētus sīkumus un procesā dabū dažus zirgspēkus - slikti, baigais čakars - ja saliek vienu AEBu [vai hvz kādā trīs burtu kombinācijā būtu jāsauc pelikāna motortelpas iemītnieks] no trīs motoriem, pie viena visu pārlasot, un tā dabū dažus zirgspēkus vairāk kā no AEBa, tad ir labi, un šis čakars esot pamatots
nez,
piemeram lietots gaisa filtrs no šrota, kurš aizstāja iepriekš smagi nolietoto filtru, kurš bija pat piedzīvojis černobiļas katastrofu? :+2hp:
piemeram lietots gaisa filtrs no šrota, kurš aizstāja iepriekš smagi nolietoto filtru, kurš bija pat piedzīvojis černobiļas katastrofu? :+2hp:
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Man nav nepieciešams izgudrot riteni no jauna. Tas, kas paliek aizkadrā, ir viegli pieejams ar vienu PM. Un tev baigi grūti uzsist PM par interesējošo lietu? Ja esi tik socially awkward, ka nevari uzrakstīt internetā PM ar jautājumu par sev interesējošu tēmu, tad es nezinu ko tev īsti abildētmsh wrote: ↑18.06.2019, 18:30Nu, pie tā ka tev tāpat būs copy/paste proudžekts, vari tā darīt, jo aizkadrā nekādas interesantas nianses nepaliks. Attiecībā par "nodarbošanos ar sviestu" - mans tofiks, pirmkārt, ir manas personīgās piezīmes - otrkārt, es padalos ar dažādām niansēm - treškārt, protams, tur var padiskutēt, un dēļ tā ka pirmais forums ko es lietoju, bija iauto ar savu hronisko oftopiku, man tādas lietas ir pilnīgi pieņemamas un saprotamas [stiliņā man no mana A90 tofika pat ir nācies pasūtīt moderi, lai tas tur kaut ko nesāktu dzēst; pretstatam var nolikt tos, kuri raud lai moderi nāk kaut ko dzēst]. mdz tofiks agrākos gados nebija diži savādāks par manējiem, bet nu gadi un hektors dara savu- pēdējos gadus tur bija tikai atrādīšanās/pazīmēšanās un ja gribas uzzināt kaut ko sīkāk, tad visādas atrunāšanās ka internetā nevarot rakstīt, kam ir miljons iemesli, vajagot privāti, vienīgi nav skaidrs, PM vai braukt uz garāžu ar pudeli.
Man ir ļeņins skriet cauri tam topikam un meklēt precīzus citātus. Kaut vai tā sarūsējusī galva, ko nopirki šrotā un stāv šķūnī kā "afigennais projekts"msh wrote: Es nezinu, ko tu lieto, bet tas ir kaut kas labsDavai, iecitē kādu manu postu no mana tofika, kur es savu motoru "apkrauju ar visādiem šrota sūdiem"
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Hvz, AEB un tam, no kā man bija vadība, jaudas ir pilnīgi vienādas. Tas, ka es kafiju dzerot uztaisiju vinam čipu un tagad jauda ir ~30% vairāk ieguldot precīzi 0eur, ir cits stāsts.