Aj, toč, sajaucu.... Man likās, ka sarkanais brauks pirmais un tad smagais vienlaicīgi ar traktoruibumetiins wrote: ↑10.06.2019, 08:53Tā zīme norāda ka galvenais ceļš ir tas kur ir smagais un sarkanais auto. Līdz ar ko pirmais brauc smagais jo viņam ir gan galvenais ceļš, gan labās rokas likuma priekšroka attiecībā pret sarkano mašīnu. Pēc tam brauc sarkanais auto jo viņam ir galvenais ceļšl, un pēc tam ievērojot labās rokas likumu brauc ''tu'' un tad zaļais auto.
Liepājā ir viens identisks krustojums tikai ar ''dodiet ceļu'' nevis stop zīmēm, ar ļoti dzīvu satiksmi. Reizēm tajā vietā kur zaļais auto stāv var nogaidīt 2 minūtes līdz tiec cauri.![]()
SPAM4IX PART IV (2K19)
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Re: SPAM4IX PART IV (2K19)
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Pie irsas kā sauc ielu
Un Ne gluži, bet Tev ir jāsaprot ka paļauties uz to ka viņš griezīs pa labi Tu nevari jo vadītājs nemaina kustības virzienu. Pat ja tev ir galvenais ceļš, tas nenozīmē ka Tev tupi jābrauc un jāignorē tas. Un es domāju, ka tas čalis uzsāka kustību pirms tuvojies krustojumam. Tāpēc, LLP paliek.
-
- VW: Golf Mk3 Cabrio
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 25 times
Aahahahahahaaa, testēju uz virtuālā servera jauno foruma apdeitu un pat nepamanīju, ka pārlecu uz īsto forumu...
Škoda Fabia Combi Monte Carlo 1.2 TSI
VW Golf Mk3 GTI-Edition 2.0 8v (ADY)
VW Golf Mk3 Cabrio 1.8 Mono (ABS)
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07
Es pat domāju, ka tu esi lielāks lohs nekā tas a4 vadītājs, ja jau apgalvo, ka viņš tevi neredzējamsh wrote: ↑10.06.2019, 01:36
Man vienreiz bija situācija ar A90, kur nīcas centrā krustā kur man bija priekšroka, viens A4 gandrīz nonesa man kreiso sānu - mierīgi dragāju uz darbu, tuvojos krustam, skatos, no skolas puses droši brauc A4 - esmu jau klāt krustam, domāju, A4 asi griezīsies pa labi, xuj, šis brauc taisni...
-
Starp citu, ja krustojumam šķērsojošam ceļam ir "dodiet ceļu" zīmes, tad tā ir indikācija, ka atrodamies uz galvenā ceļa.
Liekot moča tiesības, mazliet saminstinājos pie šāda krustojuma, pēc tam inspektors par to aizrādija.
Liekot moča tiesības, mazliet saminstinājos pie šāda krustojuma, pēc tam inspektors par to aizrādija.
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Nu jau ar, pirms katra krustojuma palaid gāzi un skaties ko citi darīs pie dodiet ceļu zīmes?fckns wrote: ↑10.06.2019, 17:33Pie irsas kā sauc ielu
Un Ne gluži, bet Tev ir jāsaprot ka paļauties uz to ka viņš griezīs pa labi Tu nevari jo vadītājs nemaina kustības virzienu. Pat ja tev ir galvenais ceļš, tas nenozīmē ka Tev tupi jābrauc un jāignorē tas. Un es domāju, ka tas čalis uzsāka kustību pirms tuvojies krustojumam. Tāpēc, LLP paliek.
Dabīgi ja es redzu ka man kāds ripo priekšā ne jau es principa pēc uztaisīšu avāriju ar domu ka viņš ir vainīgs un saņems mācību , bet ne jau katru reizi pamanīsi.
Last edited by ibumetiins on 10.06.2019, 17:54, edited 1 time in total.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Visi te tik gudri ka nav ko dirxst pasūtīt...
Jūs, čaļi, laikam neesat pamanījuši, ka dabā eksistē tādas mašīnas, kurām uz pakaļas ir trīs burtu kombinācija "TDI", un kuru braucēji diezgan bieži mēdz būt tādi, kas pedāļu vidus pozīcijas nepazīst - vispirms gumijnieks grīdā, pēc tam bremze grīdā - tā ka situācija, kur diezgan pārredzamam krustam kāds jestri pienesas klāt, man liekas pilnīgi normāla. Par virzienrādītājiem, tas ir labs prikols
- pie tā, cik ir daudz tādu braucēju, kas ieslēdz virzienrādītāju pēdējajā brīdī un/vai ja redz kādu, kurš to viņa signālu redzēs, nevis automātiski brīdi pirms manevra, arguments "neredzu virzienrādītāju" vispār nepastāv.
Man arī vispār liekas ka vai tikai CSN nebija kaut kur teksts pa tēmu ka vadītājam ir tiesības uzskatīt ka citi ievēro šos noteikumus, vai kaut kas tāds - bet nu laikam jau nav jābrīnās ka divi Rucavas Izgāztuves iemītnieki man māca kā braukt izdzīvošanas stilā, un klārē man ka esmu lohs, ja es tā jau nebraucu
Jūs, čaļi, laikam neesat pamanījuši, ka dabā eksistē tādas mašīnas, kurām uz pakaļas ir trīs burtu kombinācija "TDI", un kuru braucēji diezgan bieži mēdz būt tādi, kas pedāļu vidus pozīcijas nepazīst - vispirms gumijnieks grīdā, pēc tam bremze grīdā - tā ka situācija, kur diezgan pārredzamam krustam kāds jestri pienesas klāt, man liekas pilnīgi normāla. Par virzienrādītājiem, tas ir labs prikols
Man arī vispār liekas ka vai tikai CSN nebija kaut kur teksts pa tēmu ka vadītājam ir tiesības uzskatīt ka citi ievēro šos noteikumus, vai kaut kas tāds - bet nu laikam jau nav jābrīnās ka divi Rucavas Izgāztuves iemītnieki man māca kā braukt izdzīvošanas stilā, un klārē man ka esmu lohs, ja es tā jau nebraucu
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
...un droši vien ja kāds piebrauc, nerādīdams pareizo pagriezienu, arī bremzē - un tā tajā dižajā pilsētā rodas tie sastrēgumi...ibumetiins wrote: ↑10.06.2019, 17:52Nu jau ar, pirms katra krustojuma palaid gāzi un skaties ko citi darīs pie dodiet ceļu zīmes?
Dabīgi ja es redzu ka man kāds ripo priekšā ne jau es principa pēc uztaisīšu avāriju ar domu ka viņš ir vainīgs un saņems mācību , bet ne jau katru reizi pamanīsi.
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Te drīzāk runa ir par to, ka lai arī tev ir galvenais ceļš, uz to paļauties tapat nedrīkst un ir jāskatās, ko dara tas, kurš atrodas uz mazāk svarīga ceļa, jo ir pilns ar teļapauriem, kas zīmes neredz un *** tālāk. Tie "BET MAN TAK BIJA GALWENAIJS" tādā veidā arī regulāri nokraujas, jo redz, labākajā gadijumā, tikai taisni uz priekšu.
Man jau ir reflekss iestradajies, kaa redzu ka kāds no mazāk svarīga lido un tuvojas krustojumam tā jau kāja virs bremzu pedāļa gatavībā.
Ta pat kaa es nekad nelienu uz galvenā kamēr pa galveno braucošais šoferis, kurš ir parādījis virzienrādītāju neuzsāk pagrieziena manevru.
Ta pat kaa es nekad nelienu uz galvenā kamēr pa galveno braucošais šoferis, kurš ir parādījis virzienrādītāju neuzsāk pagrieziena manevru.
-
Tas tiesa. Ar moci braucot vispār sev iestāstu, ka visi mēģina mani nobendēt.mdz wrote: ↑10.06.2019, 17:57Te drīzāk runa ir par to, ka lai arī tev ir galvenais ceļš, uz to paļauties tapat nedrīkst un ir jāskatās, ko dara tas, kurš atrodas uz mazāk svarīga ceļa, jo ir pilns ar teļapauriem, kas zīmes neredz un *** tālāk. Tie "BET MAN TAK BIJA GALWENAIJS" tādā veidā arī regulāri nokraujas, jo redz, labākajā gadijumā, tikai taisni uz priekšu.![]()
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07
-
Big citi lyphe.fokume wrote: ↑10.06.2019, 18:02Man jau ir reflekss iestradajies, kaa redzu ka kāds no mazāk svarīga lido un tuvojas krustojumam tā jau kāja virs bremzu pedāļa gatavībā.