SPAM4IX PART IV (2K19)
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: SPAM4IX PART IV (2K19)
Vakardiena man sanāca interesanta. Aizbraucu uz dižo pilsētu, mērķis - vienam C5 salodēt piekabes āķa vadus un paregulēt vemsi B2 turbo quattro. Kamēr aizbraucu, tikmēr B2 pēc 4 gadiem attiecīgā cilvēka īpašumā aizbrauca uz apskati - tas pasāciens bija bik sasteigts, pa lielam tāpēc lai es tur varētu pabakstīties. Brauciens šiem uz apskati bija interesants - provizoriskais vemša regulējums lēja motoru ciet, liekot ar viegliem pedāļa spiedieniem braukt, bet nu ko padarīsi, madafaka Rucavas Izgāztuve (c) trololobokar; ar mašīnu bez numuriem uz ielas rādīties nedrīkst, uz vietas neko jēdzīgu nesaregulēsi. Plus vēl dižajā pilsētā, vietā kur tāpat viss ir dziļā pakaļā, kāds var izdomāt kādam pasācienam par godu aizklapēt pusi tiltu, uztaisot normālus sastrēgumus - labi ka es tajos neietrāpījos
Aizbraucu, ķeros klāt C5, pēc kāda laika atbrauc kompānija ar B2 - īpašnieks, īpašnieka draugs un īpašnieka dēls. Par brīnumu pat nakļene dabūta
Stāsta ka atpakaļceļā kaut kā pat izspiests sotaks, lai kā tur tas nabaga motors lejas ciet. Attaisa haubi, a tur motora kreisais sāns eļļā... Tas tiek nomazgāts, tieku daudzmaz galā ar C5, jābrauc paregulēt - pasaku ka vajag jūrmaleni, tomēr trīs joslas, ir kur izpausties. Nu ko, es pie stūres, blakus īpašnieks ar aliņu rokā un porķiku klēpī, aizmugurē īpašnieka draugs, arī ar aliņu rokā - pasaku šiem lai šie skatās uz ceļu un brīdina ja kas
, un var griezt augšā uz deglava ielas. Kamēr izdevās tikt līdz lāčplēša ielai, apakšas jau bija daudzmaz sabakstītas, vismaz varēja pamanevrēt bez rīštīšanās - kad braucu pa ulmaņa gatvi, jau varēja sākt mēģināt ieiet pūtienā, tik atduroties uz degvielas plūdiem, bet nu vismaz pāris lauciņus paguvu sašaut, līdz tika saņemta komanda apstāties pie nestes lai var nopirkt alu. Kamēr tie divi pirka alu, es, balstoties uz novērojumiem, noņēmu nost diezgan lielu degvielas daudzumu - pēc tam braucot tālāk, pabraucot garām spicei varēja pirmo reizi ieiet pūtienā brutāli neaizlejot ciet motoru
Pabraukājām pa jūrmaleni, galā apcirtām riņķī, tālāk sekoja diskusija kur aizbraukt kaut ko ieliet bākā - pateicu, nekādu nesti, staķiks vai virši - mērķis - mārupes virši. Tālāk braucot jau pa apvedceļu, sāku skatīties spoguļos ka aizmugurē paliek it kā balta migliņa...
Pēc tam ievēroju ka atvelkot un pēc tam atmetoties, var redzēt ka aiz mašīnas pakaļas virmo baltu dūmu mākonis - tālāk sekoja diskusija, kas tur ir, turbīna vai kas. Iebraucam viršos, nometam malā, attaisām haubi, a tur... ...visa motortelpa eļļā, pusotrs litrs kopā izpūsts laukā
- pa mērtaustu. Nu ko, abi aiziet uz veikalu, pēc laika atnāk, vienam divi aliņi, otram divi aliņi un viena eļļas pudele
Eļļa tiek ielieta, aizbraucu pie sūkņa, atstājot eļļas peļķi stāvvietā - kaut kas tika ieliets bākā un braucam mājās. Pa ceļam vēl rodas staķiks, tajā jāiebrauc, jo draugam vajag pamīzt - atkal abi atnāk ar pāris aliņiem - gribam apskatīties eļļas līmeni, xuj, toprāna haubes trose paņem notrūkst
Nu neko, braucam tālāk - mājās ar plaķenēm attaisot tiek nosecināts ka no mārupes tika izpūsts vēl puslitrs eļļas. Mājās atkal motortelpa tiek izmazgāta, mērtaustam uzlikts jauns gumijas gredzens, uztaisu izmēģinājuma braucienu, nobraucot dažus kvartālus pa dārzciemu - remdenam motoram 7 reizes [kā rādīja LOG fails] īsi iepūšot, neko laukā neizspieda, un nu jau pat sāk palikt interesanti, kādā otrajā vai trešajā robā - vrrrrrrrRRRRRRRR KŠŠŠŠŠŠŠ. Īpašniekam jāizpēta kas tur īsti ir ar to kartera ventilāciju, viss normāli, vai tomēr kāda dziļāka vaina [viņam pazīstamam keksam ir pāris kvatras, viena ar četriem, otra ar pieciem katliem un katrai pa LIELAM gliemezim, tas bija teicis ka viņš ar hamutiem skrūvē ciet lai neizšauj
], jāieliek ieplūdes temp devējs citur, man jāizštuko, kāpēc neizdevās ar vemsi iepūst vairāk gaisu nekā WG atsperes atļautos 0,5 bārus, pneimatiska vai konfigurācijas problēma un jānovērš pāris elektriski gļuki - un tad jau nākamreiz paliks vēl interesantāk, jo vajadzētu iepūst vismaz bāru
Šorīt arī bija interesanta situācija - nobraucot gabaliņu no nīcas, hujaks, ceļa malā mētājas kolēģa mašīna ar kolēģi tajā; nevar saprast, gaida bratanu kas tur netālu dzīvo, vai varbūt noplīsis. Tā kā viņam ir regulāras problēmas ar visām mašīnām kas viņam ir bijušas, tad profilaktiskos nolūkos, gabaliņu pabraucis, metu ripā - kamēr paguvu piebraukt, tas jau bija haubi atvēris
Beidzās tas šitā

Šorīt arī bija interesanta situācija - nobraucot gabaliņu no nīcas, hujaks, ceļa malā mētājas kolēģa mašīna ar kolēģi tajā; nevar saprast, gaida bratanu kas tur netālu dzīvo, vai varbūt noplīsis. Tā kā viņam ir regulāras problēmas ar visām mašīnām kas viņam ir bijušas, tad profilaktiskos nolūkos, gabaliņu pabraucis, metu ripā - kamēr paguvu piebraukt, tas jau bija haubi atvēris

1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Diez vai - par ko tur kaifot? mk4 jau ir īsta mūsdienu mašīna - liela un smaga; par vecajām mašīnām kaifo jo tās ir mazas un vieglas.
-
Vēl kaut kas jāizdomā attiecībā par BBSiem - labi, vispirms jāaizbrauc uz savērsumu - manā galā šosejas ir gludas, un viss it kā normāli - bet aizbraucot uz Rucavas Izgāztuvi kur puse ielu ir sabrauktas risās, pirmā doma, kad sāk mašīnu stipri raut uz vienu pusi ir ka mīkstais - bet kad izdodas paraut uz otru pusi un sāk raut uz otru pusi, paliek skaidrs ka risas to izraisa...
Ja šito nevarēs novērst, tad nah tos 15" BBSus; ar zandvoortiem šitāda xuiņa nebija.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Izvēles iespējas plašas - dīzelis, benzīns, atmosfēra vai turbōōō. Un to mašīnu veiklāku var uztaisīt ar pāris bolt-oniem, nezinu kur problēma. katram ir savs, un ir cilvēki kam patīk arī "kompoti".
-
Kad pabrauksi ar kaut ko tādu, kā gata polo, kas ar mironīgu 75 zs nemotoru ir veikls un žiperīgs, tad sapratīsi kur ir problēma. Ko dod tie pieskrūvētie kankari ja tāds pats motors iemests iekš mk2 rezultējas stipri ātrākā mašīnā?
Maksimalas veiktspējas liftots zārks ar pasāta atsperēm un divlitrigu motoru. 
-
Nesen ieraudzīju šādu domugraudu iekš iauto, tēma - viģiks, kur krievijā daewoo matiz izpildās un saskrienas ar kaščeju; abi vadītāji līķi

-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Mk4 tas viss ir Plug & Play, mk2 tā ir 2.pakāpes pārbūve. Tur jau pazūd visa ikdienas auto jēga. Nevajag uzdot vēlamo par esošo.
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Msh, izskatās, ka tev ir pārāk daudz brīvā laika, ja jau sanāk pļūtīt visos forumos pēc kārtas. 
Šiminator, es nejautāšu, kas notiktu ar tavu cainiku, ja kāds tev ieliktu sānā un tev nebūtu airbagi, bet vai Tu zini, no kā ļoti biežos gadījumos iestājas nāve frontālās sadursmes gadījumos? Nē, cilvēks jau ir miris pirms viņš tiek saspiests.