Tātad 4 collas; tas ir mk2 ar saviem mazajiem caurumiem kam priekšā nāk 87mm.
Tev no tā aktiv tur ir viss pastiprinātājs?
Tātad 4 collas; tas ir mk2 ar saviem mazajiem caurumiem kam priekšā nāk 87mm.
Mk2 centralka nav gluži reta, nav vnk paveicies atrast Tev.msh wrote: ↑30.05.2019, 00:13Tiešām visas?Es biju šokā kad es uzzināju ka mk2 dzimtā centrālā ir ar slēdzi tikai šofera durvīs, un bez cilindrīša šofera durvīs - respektīvi, centrālā darbojas tikai no šofera durvīm, un obligāti jāslēdz ar atslēgu, jo centrālā ver visu pārējo, tikai ne šofera durvis
Salīdzinājumam audī no pirmsākumiem slēdži ir abās durvīs un abās durvīs ir vienādi cilindrīši - slēdz no kuras puses gribi, un var arī pielikt keyless entry un pat atslēgsies visas durvis
Vispār es pagremdējos atmiņās - iemesli vispār bija trīs:
1) vēlme pēc normālas centrālās
2) vēlme pēc centrālās, kurai var piekodēt normālu atslēgu, nevis pievienot madafaka chinatown keyless entry vai sigu
3) un pats galvenais - es to centrālo vēlējos tad, kad es to vēlējos - atceries - tas ir mk2, kam centrālā ir diezgan reti - ja es būtu gribējis pa šrotiem salasīt mk2 centrālo, man noteikti būtu pāris gadi pagājuši; šo forumu es sāku lietot, neatceros, bik vairāk kā divus gadus atpakaļ? Tikmēr man manai centrālajai kopumā ir 5 "mk2 ar centrālo" specifiskas detaļas, no kurām tikai 3 ir tiešām nākušas no mk2 - tātad, visas četras gofras - no kurām aizmugurējās tika paņemtas šrotā no seat toledo un nokonstatēts ka priekšējās no toledo nederēs - un citā šrotā atrasta mk2 jetta bez durvīm, bet ar gofrām durvju ailēs, kur tad tika paņemtas priekšējās gofras - no tās pašas mašīnas tika paņemta arī piektā detaļa, grabažnieka poga - poga džetai un golfam atšķiras, bet centrālās specifiskās detaļas ir vienādas un pārliekas no "džeta ar centrālo" pogas uz "golfs bez centrālās" pogu. Tā nu es kādu pāris mēnešu laikā savācu detaļas un sāku krāmēt iekšā centrālo - kā jau teicu, mk2 centrālo es būtu vācis ilgi...![]()
Gan vadi, gan abas kastes, kastēs tumbas ir pizdā - čarkst, jo malas nodrupušas.
"nav paveicies atrast"
msh wrote: ↑30.05.2019, 00:13Tiešām visas?Es biju šokā kad es uzzināju ka mk2 dzimtā centrālā ir ar slēdzi tikai šofera durvīs, un bez cilindrīša šofera durvīs - respektīvi, centrālā darbojas tikai no šofera durvīm, un obligāti jāslēdz ar atslēgu, jo centrālā ver visu pārējo, tikai ne šofera durvis
Salīdzinājumam audī no pirmsākumiem slēdži ir abās durvīs un abās durvīs ir vienādi cilindrīši - slēdz no kuras puses gribi, un var arī pielikt keyless entry un pat atslēgsies visas durvis
Vispār es pagremdējos atmiņās - iemesli vispār bija trīs:
1) vēlme pēc normālas centrālās
2) vēlme pēc centrālās, kurai var piekodēt normālu atslēgu, nevis pievienot madafaka chinatown keyless entry vai sigu
3) un pats galvenais - es to centrālo vēlējos tad, kad es to vēlējos - atceries - tas ir mk2, kam centrālā ir diezgan reti - ja es būtu gribējis pa šrotiem salasīt mk2 centrālo, man noteikti būtu pāris gadi pagājuši; šo forumu es sāku lietot, neatceros, bik vairāk kā divus gadus atpakaļ? Tikmēr man manai centrālajai kopumā ir 5 "mk2 ar centrālo" specifiskas detaļas, no kurām tikai 3 ir tiešām nākušas no mk2 - tātad, visas četras gofras - no kurām aizmugurējās tika paņemtas šrotā no seat toledo un nokonstatēts ka priekšējās no toledo nederēs - un citā šrotā atrasta mk2 jetta bez durvīm, bet ar gofrām durvju ailēs, kur tad tika paņemtas priekšējās gofras - no tās pašas mašīnas tika paņemta arī piektā detaļa, grabažnieka poga - poga džetai un golfam atšķiras, bet centrālās specifiskās detaļas ir vienādas un pārliekas no "džeta ar centrālo" pogas uz "golfs bez centrālās" pogu. Tā nu es kādu pāris mēnešu laikā savācu detaļas un sāku krāmēt iekšā centrālo - kā jau teicu, mk2 centrālo es būtu vācis ilgi...![]()
Ja par krakšķēšanu sauc skaņu, kad nostrādā centrālās motorīši, tad gan manam B5, gan paziņas Mk4 ir tā kā msh saka - aizslēdzot ar pulti vai atslēgu mehānisms nostrādā "divreiz". Aizslēdzot no salona - vienreiz.Jujubokar wrote: ↑30.05.2019, 01:46Tev tur kautkas nav līdz galam pareizi salikts. Kad atslēdz/aizslēdz, mehānismam nav divreiz jānokrakšķ. Saku to tāpēc, ka man arī krakšķ divreiz, bet nevaru saprast kāpēc.Viens zinošs elektriķis teica, ka pasažiera slēdzenē kautkas neesot pareizi salikts, bet baigais slinkums tā vienkārši jaukt ārā pašu slēdzeni un meklēt kašķi.
![]()
Tas droši vien ir atkarīgs no paša bloka - mans arī ar nenobloķētām durvīm tomēr signalizācijas režīmā aiziet - izrādās ka man golfam kaut kāda iemesla dēļ šofera slēdzenei uztaisītajai pajebūcijai nenostrādā "aizslēgt" slēdzis un visu šo laiku es laikam biju lietojis centrālās režīmā - aizslēdzot ar pulti, es, protams, varu ar atslēgu atslēgt pasažiera durvis, uz ko centrālā nereaģē nemaz, līdz es durvis attaisu, un tad centrālā aiziet trauksmes režīmā...zipo93 wrote: ↑30.05.2019, 07:21Ja par krakšķēšanu sauc skaņu, kad nostrādā centrālās motorīši, tad gan manam B5, gan paziņas Mk4 ir tā kā msh saka - aizslēdzot ar pulti vai atslēgu mehānisms nostrādā "divreiz". Aizslēdzot no salona - vienreiz.
Atslēdzot mašīnu pagriezieni nomirgo (un nopīkst, ja pieprogrammēts) vienmēr. Bet aizslēdzot tikai tad, kad viss ir nostrādājis "bez kļūdām" - saņemtie signāli no mikroslēdžiem atbilst bloka gaidītajiem un, ja nemaldos, tikai tad tiek aktivizēta signalizācija.
Darba Caddyam arī atslēdzot/aizslēdzot slēdzenes nostrādā divreiz, bet tur laikam bišku cits stāsts, jo pēc skaņas šķiet, ka pirmās atslēdzas aizmugures durvis un pēc tam tikai priekšējās.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests