Tagad es gribu divtoņu polo

Ko tu tur centies panākt?
Varēji ielikt oem centralku un nepisties, tai vakuuma sistēmai tak nav ne vainasmsh wrote: ↑29.05.2019, 23:43Šodien forši sanāca. Jāaizved vecmāmiņa līdz frizierei, ieeju garāžā, golfs ciet, atslēga iekšā, domāju ka atmetamā atslēga arī - aizeju uz māju pakaļ otrai, atslēdzu, piešķiļu, izbraucu, aizbraucu - pa ceļam vēl centrālā kaut kādus gļukus taisa - pēc tam pameklēju, mašīnā atmetamā atslēga nav, sāku domāt, "paga paga, vai tad uz jumta nebiju nolicis?" Tuvojoties mājām sāku pētīt asfaltu, jā, ceļagalā uz asfalta mētājas atmetamā atslēga, 15 cm no peļķes - tātad atmetamajai atslēgai lemts būt![]()
Paņēmu vēl atgriezu centrālajai atslēgai rūpnīcas uzstādījumus un piekodēju pulti pa jaunu, a to tā pults tai figurēja kā trešā - cerams ka tas restarts novērsīs gļukus; pēc pults piekodēšanas parādījās kaut kādi brīnumi, šad un tad vaļējas durvis grib slēgt vaļā.
Kā var mk2 niecīgie pļurņiki būt kaut kam par lielu? Parasti ir otrādi - viss kas ir citām mašīnām, ir par lielu priekš mk2
Funkciju pilda, atslēdz un aizslēdz visas durvis bez probļemi, kur problēmamsh wrote: ↑29.05.2019, 23:53Kurējo - to mk2 centrālās atraugu?Ja man šausmīgi gribētos vakuuma centrālo, es varbūt vienīgi izskatītu ielikt sūkni no B5 audī, bet arī diez vai - arī manam audī, kuram no dzimšanas bija centrālā, kādu galvas tiesu pārāka par mk2 centrālo, nākotnē spīd kaut kas līdzīgs, tikai no C5; kaut kur man stāv viena kaste ar C5 centrālās vadiem...
![]()
Tās ir durvju tumbas nevis pīkstuļi. Aktiv tumba ir tāda paša izmēra kā b3 pīkstulis, hvz cik tur collas, 3 vai 4
Tiešām visas?
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests