Problēmas
- Kapots šķībs, grūti atvērt un aizvērt
- Bremžu gaismas konstanti deg
- Kulisi vajag saregulēt, 4 robu grūti atrast
- Vadītāja durvis nosēdušās
- Māšīnai ir centrālā uz pults, bet vadītāja durvis negrib slēgties
- Stūre šķība kad rati ir iztaisnoti
- Vadu gateris priekš vairs neeksistējoša sabufera
- Motortelpā kāds ar otiņu ir piekrāsojis lietas
- Izpūtējs gluži nav atplīsis, bet pārāk zemu karājas un normāls fart can skan
- Vadītāja priekšējais stūris vielgi uzsists un gateriski salabots
- Priekšējais panelis saplaisājis un ielocījies
- Šķirba un trūkstoš korķis kārbai, kas, manuprāt, nav labi
Plāni
- A1 platformai nepieciešamie šasijas stingrinājumi, glāzu savilcēji utt, būtu forši arī A1 pusrāmja un crossmember stiprinājumus uzlikt
- Vizuāli uzlabojumi, wolfsburg stūra, golfa bumbas ātruma pārslēdzējs, sēdekļi utt
- ABF swaps, donors man jau pāris gadus gaida pienācīgu mašīnu
- Virsbūvi savest kārtībā un pārkrāsot. Tagad ir nokrāsots ar moldingiem virsū, bet man patīk kā scirocco mk2 izskatās bez moldingiem un arī šī zilā krāsa, manuprāt, nepiestāv scirocco
Citas bildes priekam
Spams
Es jau pāris gadus klusībā paskatos kas šeit notiek bet neko diži nepostoju. Savu otro mašīnu nopirku golf mk3 GTI 16v, pirmā sēdinātā mašīna bija un patika tas mazais spridzeklis, bet visu laiku ir kārojies mk1. Golfiņu paturēju, bet pārsēdos uz divpirkstpierīšu e39 525 un tad uz e36 323, bet tagad brīvdienām nopirku scirocco nevis mk1, kā vienmēr gribējies, jo scirocco tā pati A1 platforma vien ir, vienīgi, mazliet nepopulārāka kas nav slikti un arī scirocco tomēr mazliet sportiskāka virsbūve ir un tas ir tas kas saistīja viņā.
No mašīnām neko daudz nerubīju pagaidām, bet, tā nav raķešzinātne un tagad, kad ir mašīna, kuru var skrūvēt un nebaidīties, ka kaut ko sačakarēsi un rīt nebūs ar ko pēc piena braukt, varēs droši ienirt tajā un visu smācīties. Daļēji tāpēc arī taisu postu šeit, jo ceru un padomiem kā tik galā ar dažādām problēmām. Esmu laikam "jaunā paaudze" un daudz esmu saklausījies video un salasījies angliski dažādas informācijas un tāpēc lielākā daļu terminus zinu angliski, bet nezinu, kā latviski tulkojas.
Pēc e36 iesēžoties scirocco uzreiz jūt ka 400kg vieglāks un savādāka braukšana, patīkami viegli sajūta un lēnos ātrumos T veida krustojumos viņš dīvaini labi stūrējas un pilnīgi tāda sajūta ka mašīna grib, lai tu nemīz un ātrāk izņem to līkumu. Tas varētu arī būt dēļ acīmredzamā sagāzuma priekšā ... Atrumu pārslēgšana gan ir briesmīga, nevar saprast no ātrumkloķa tu esi neitrālajā, pirmajā vai ceturtajā, bet tam visam vajadzētu būt labojamam.
Otrajā dienā kā jauna scirocco īpašnieks pie daudzstāvenēm biju noparkojies un nākot atpakaļ abās pusēs bija saparkojušies ar kādiem 20cm vietu. Parasti tā nebūtu problēma, bet ... ieslēdzot brīvgaita neturējās un slāpa nost. Es pieņemu, ka tas varētu būt dēļ karburātora īpatnībām jo ārā bija +4 grādi salīdzinot ar iepriekšēnās dienas +20. Ja nē tas man ir vēl viena problēma. Širokam nav stūras pastiprinātājs un līdz ar to nācās reizē iesvīst taisnot 20 pagriezienu manevru lai tiktu ārā no vietas, turēt bremzi, lai neieripoju priekšējam pakaļā, un reizē balansēt gāzi lai tukšgaitā nenoslāpstu. Pēc pāris manveriem nospļāvos un atstāju mašīnu. Laikam būs jāsāk pierast pie šādām veco mašīnu problēmām ...