Priekšējais stikls

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
Dekoderis
VW: Golf mk2
Has thanked: 12 times
Been thanked: 2 times

Priekšējais stikls

Post by Dekoderis » 24.03.2019, 12:05

Sveiki , gribēju uzzināt dažas lietas. Lieta tāda , es grasos mainīt priekšējo vējstiklu golfiņam.
Vislielākas bažas rada skates uzlīme ! Kā ar to rīkoties ? Daudzi teikuši lai vienkārši izgriež un atstāj mašīnā , bet tā man negribas darīt. :D
Vēl man ieteica ar celtniecības fēnu sildīt viņu un lēnām ņemt nost , bet šeit rodas jautājums kā viņu pēc tam atpakaļ pielīmētu , vai tur tā ņemšana nost nesabojā , neietekmē pēc tam to līmēšanu virsū ? Vēl man ir teikuši ka vienkārši jābrauc uz CSDD un lai izniedz jaunu uzlīmi , bet tam es maz ticu , jo kā gan viņiem varētu būt vēl vecās 2019 gada uzlīmes... Varbūt es kļūdos un tā arī var izdarīt. Man skate beidzas tikai septembra beigās un jaa.... vajag kāds padoms šajā lietā .

jj-ozzy
VW: Jetta Mk2 Cl
Has thanked: 106 times
Been thanked: 37 times

Re: Priekšējais stikls

Post by jj-ozzy » 24.03.2019, 12:45

Brauc uz csdd un paņem jaunu uzlīmi. Nemaksā neko daudz.

Šādās reizēs, kad visādi padomdevēji izsaka savus spriedelējumus, var vienkārši pazvanīt uz csdd info tālruni, tur visprecīzāk tev paskaidros.

Dekoderis
VW: Golf mk2
Has thanked: 12 times
Been thanked: 2 times

Post by Dekoderis » 24.03.2019, 14:59

jj-ozzy wrote:
24.03.2019, 12:45
Brauc uz csdd un paņem jaunu uzlīmi. Nemaksā neko daudz.

Šādās reizēs, kad visādi padomdevēji izsaka savus spriedelējumus, var vienkārši pazvanīt uz csdd info tālruni, tur visprecīzāk tev paskaidros.
Aha... Sapratu ! Paldies .

Lauriko
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Post by Lauriko » 24.03.2019, 18:53

Ja mainītu stiklu pie manis, tad nebūtu jadomā par to, uzlīmi pārlīmētu uz jaunā stikla! :thumbs:
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!v
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv

nolimits
VW: Golf
Has thanked: 5 times
Been thanked: 3 times

Post by nolimits » 26.03.2019, 11:53

Sods ir 3€ vai aizrādījums, iesaku vispār neiespringt, jo jautājumi radīsies tikai, ja būsi jau apturēts, un tad arī ja pamanīs ka nav uzlīme, viņiem tagad automātiski sistēmā rādās vai ir apskate un apdrošināšana, tā uzlīme jau ir kļuvusi tik pat lieka kā apdrošināšanas uzlīmes, vienīgais uz ārzemēm braucot tas ir obligāti nepieciešams.

TheRandominators
VW: Trīs Nulle Visi Raud
Has thanked: 80 times
Been thanked: 24 times

Post by TheRandominators » 26.03.2019, 12:34

mūsu kaimiņzemēs uzlīmes vairs pat nelīmē.
'83 VW JETTA MK1 1.6D (Vaira)
'07 AUDI ALLROAD 3.0TDI (Lucie) daily
#KKPDLV

msh
VW: Golf 2 ghetto GTI
Has thanked: 570 times
Been thanked: 153 times

Post by msh » 08.04.2019, 18:50

TheRandominators wrote:
26.03.2019, 12:34
mūsu kaimiņzemēs uzlīmes vairs pat nelīmē.
Nezinu kā tagad, padsmit gadus atpakaļ leišiem uzlīme bija numurā ;)
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

Kavacky
Has thanked: 100 times
Been thanked: 64 times

Post by Kavacky » 08.04.2019, 23:38

Vairs jau nav.

Elijah
VW: MK2
Has thanked: 90 times
Been thanked: 18 times

Post by Elijah » 16.04.2019, 12:11

Ja mašīnā līdzi ir TA protokols tad uzlīme nav vajadzīga, tas kārtējais bizness uz naivajiem lettiņiem, brīvprātīgi piespiedu kārtā jāpēk uzlīme, kaut vai likums paredz ka pietiek tikai ar TA protokolu uz rokas
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana

nolimits

Post by nolimits » 19.04.2019, 00:25

Elijah wrote:
16.04.2019, 12:11
Ja mašīnā līdzi ir TA protokols tad uzlīme nav vajadzīga, tas kārtējais bizness uz naivajiem lettiņiem, brīvprātīgi piespiedu kārtā jāpēk uzlīme, kaut vai likums paredz ka pietiek tikai ar TA protokolu uz rokas
Ceļu satiksmes likums
25.pants. Transportlīdzekļu vadītāja pienākumi
(1) Mehāniskā transportlīdzekļa vadītājam jābūt klāt šādiem dokumentiem, kas pēc policijas darbinieku, robežsargu vai muitas amatpersonu pieprasījuma jāiedod tiem pārbaudei:
1) vadītāja apliecība;
2) transportlīdzekļa reģistrācijas dokumenti;
3) (izslēgts ar 27.09.2007. likumu);
4) dokumenti, kuri saskaņā ar šo likumu un citiem normatīvajiem aktiem vadītājam nepieciešami, lai vadītu attiecīgu transportlīdzekli (operatīvo transportlīdzekli vai tamlīdzīgu transportlīdzekli) vai pārvadātu attiecīgu kravu (bīstamu, lielgabarīta, smagsvara un tamlīdzīgu kravu);
5) (izslēgts ar 15.12.2005. likumu);
6) kāds no turpmāk minētajiem dokumentiem (uzlīmēm):
a) vizuāla informācija (uzlīme) ar atļaujas piedalīties ceļu satiksmē derīguma termiņu, uzlīmēta uz automobiļa vai traktortehnikas vējstikla vai uz speciālas pamatnes motocikla, piekabes (puspiekabes), sporta automobiļu, traktortehnikas vai speciālā militārā transportlīdzekļa gadījumā,
b) vizuāla informācija (uzlīme) ar pagaidu atļaujas piedalīties ceļu satiksmē derīguma termiņu, uzlīmēta uz automobiļa vai traktortehnikas vējstikla vai uz speciālas pamatnes motocikla, piekabes (puspiekabes), sporta automobiļu, traktortehnikas vai speciālā militārā transportlīdzekļa gadījumā,
c) dokuments par veikto transportlīdzekļa tehnisko kontroli uz ceļiem,
d) Ceļu satiksmes drošības direkcijā elektroniski noformēta vienas dienas atļauja piedalīties ceļu satiksmē, lai veiktu tehnisko apskati.
Nē, pietiek ar dokumentu par veikto tehnisko kontroli uz ceļiem nevis to protokolu, kuru izsniedz tehniskās apskates stacijā, tad ja nav neviens no diviem apakšējiem dokumentiem, tad jābūt uzlīmei logā - kā a) un b) norādīts.

Elijah
VW: MK2
Has thanked: 90 times
Been thanked: 18 times

Post by Elijah » 19.04.2019, 13:41

vizuāla informācija (uzlīme)

Ļoti spēcīgs noformējums likumam, tikpat spēcīgs kā konkrētais "dokuments"
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana

nolimits

Post by nolimits » 19.04.2019, 16:27

Elijah wrote:
19.04.2019, 13:41
vizuāla informācija (uzlīme)

Ļoti spēcīgs noformējums likumam, tikpat spēcīgs kā konkrētais "dokuments"
Man pilnīgi vienalga tas noformējums, un vienalga arī būs tai tiesai kurā pārsūdzēsi tev uzlikto sodu, par to lai satraucas tie, kuri izstrādā likumprojektus, bet nevajag pēc tam attaisnoties ar "spēcīgu noformējumu" un subjektīvo attieksmi pret uzlīmītēm, kad saproti, ka tas ko iepriekš pateici ir muļķības.

Ja tā uzlīme nebūtu dokuments, tad droši drīkstētu viņu viltot, tagad vari tikai pamēģināt to izdarīt.

janis.lei
VW: mk2 1.8 20vt, A4 B7 TDI
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Post by janis.lei » 24.08.2019, 10:49

man bija golfam jāmaina tehniskā pase, jo krāsojums neatbilda tam kas reāli bija - pasē bija rākstīts "balts vairākkrāsu", reāli - balts. tehniskajā apskatē man skati iedeva, bet neiedeva uzlīmi - atstāja tukšu stiklu. prasīju, ko tas nozīmē, ko man darīt. man tā arī pateica - braukt vari, skate ir, uzlīmi dabūsi, kad nomainīsi pasi, ceļu policijai tā arī teikt - ka skate ir. viss.
3 mēnešus nobraukāju ari tukšu stiklu, 1x apturēja, neviens jautājums par uzlīmi.
bet vienmēr var pazvanīt uz csdd - es nebrīnītos, ja tu vienkārši vari pastāstīt, ka tika mainīts vējstikls un tev ienkārši nodrukās un ielīmēs jaunu skates uzlīmi, kas izmaksās skates uzlīmes cenu

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”