Oriģināli 2 Golfam nekāds spīdīgais pakojums nekad nav bijis. Ja ņem grīdu, tad uz metāla virmas ir pielipināts dažus milimetrus biezs bitumveidīgs slānis. Uz tā (ne pa visu virsmu, bet tieši zem kājām) ir pielīmētas pretvibrācijas paketes, Tās ir tāds plastikāta maisiņš, kas sadalīts daudzos segmentiņos (kvadrātiņos), un katrs kvadrātiņ sapildīts ar kaut kādu pulveri. Uz tausti kā smilts, bet baltā krāsā. Tad uz visa tā nāk pāri kādus 15...20mm biezs divslāņu skaņas izolācijas materiāls. Apakšējais slānis kaut kāds voiloka tipa, bet pa augšpusi apmēram 2mm biezs stingrāks slānis, kaut kas līdzīgs mākslīgajai ādai. Un tad visam pa virsu tas melnais sintētiskais paklājs.
Tas spīdīgais, par ko runa gāja augstāk ir alumīnija folija. Alumīnija folija principā tiek izmantota tikai tamdēļ, ka tas ir labs pamats, uz kura var uzklāt vibroizolācijas slāni - bituma, vai butila klājumu. Pats par sevi tāds klājums nesaturēsies kopā, un juks laikā, bet uzklāts uz folijas kļūst viegli griežams un izlīmējams. Savukārt alumīnija folija paralēli ir arī labs siltuma atstarotājs, tamdēļ veicot vibroizolāciju ar šādu mateiālu, varētu būt arī labāka siltuma izolācija.
Standarta Golf 2 skaņas izolācijai (voilokam, nezinu, kā viņš pareizi saucas) ir mīnuss, ka tas ļoti labi uzsūc mitrumu, un ja tur ir ticis ūdens, tad tas tur var uzglabāties varen ilgi. Kā skaņas izolators man viņš šķiet ļoti labs, bet dēļ mitruma uzsūkšanas funkcijas es to nomainīju ar jaunajiem pieejamajiem skaņas izolācijas materiāliem, kas neuzsūc mitrumu (izmantoju krievu materiaalus STP no
www.icar.lv)
Bet par aukstumu runaajot, tur sānos korpusā ir caurumi, kur iet vadiņi uz durvju slēdžiem . Es nezinu, kāda tur ir tālāk konstrukcija, un vai tur var ieplūst gaiss no āra, bet drošības pēc tos caurumus varbūt varētu aizlīmēt.