tu aizejot gulēt un no rīta pamostoties izrēķini miegā pazaudētos līdzekļus? jo tak varēji pelnīt tajā laikā!
cmon visu naudā neizmērīsi!
tu aizejot gulēt un no rīta pamostoties izrēķini miegā pazaudētos līdzekļus? jo tak varēji pelnīt tajā laikā!
Tu tā arī neatbildēji ar ko, kur un kā mēra. Tātad, kā tā ātrā mērīšana notiek - es ieskrienu garāžā, izrauju no pusautomāta drāts gabalu, un ar to mēru?
Bet kā tad tu domā? Tak piebrauc pie kāda motorista un apskaties ar kādiem instrumentiem tiek strādāts.
Gandrīz likās, ka es vienīgais apdolbījies un tā domāju
Ā, šitā tu izvēlies servisus - pēc instrumentu krutuma? Tad pasaki kur man meklēt to kruto motoristu, kam ir kruti instrumenti sakrāmēti plauktos un kurš man tos rādīs
Izborēt polo motoru uz remontizmēru un sakrāmēt visas dilstošās detaļas, ieskaitot virzuļus, jaunas.
Virzuļus pat varētu kaltus, iespējams. Godīgi neesmu uz lapas sarakstījis cik materiālos izgājis pagaidām, bet nekas traģisks.
Tam 1.6 ir vērts kko tādu darīt? Labāk nebūtu dabūt krutāku oem dzinēju un tam kko darīt?GatisGirdenis wrote: ↑14.04.2019, 12:08Virzuļus pat varētu kaltus, iespējams. Godīgi neesmu uz lapas sarakstījis cik materiālos izgājis pagaidām, bet nekas traģisks.
Man arī, bet man nav ne laika ne gribešanas ņemties ar motoru, kautko ne tā salikt, atkal pārjaukt un iet tam ciklam cauri.
Vislabākais būtu 1.6 16v manā gadījumā vai G40, sākumā likās keksīgs motors, bet tagad sāk kaut kā nepatikt, laikam litrāžas dēļ.
Aizspiedās garām, bet nu bezmaksas "paldies"
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests