SPAMS II (2019)
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Re: SPAMS II (2019)
Mīzīs zem Eiroparlamenta galdiem ganjau.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Vot tā supra kā reiz ir ideāls piemērs - jo ja R35 skyline ir savādāks, bet joprojām nissans, tad tā supra ir "supra" - toyotas entuziasti nebūs sajūsmā par BMW ar toyotas bļembufckns wrote: ↑05.04.2019, 08:40Tie ir tādi paši frīki, kā Tu kam internetā nav ko darīt kā tikai čīkstēt ka "agrāk zāle bija zaļāka un debesis zilākas". Tā tas bija ar GT-R R35, GT86 un šobrid arī ar A90 Supra. Un guess what? Cilvēki tāpat pērk viņas, modificē un lieto. Divas pre-production automašīnas jau ir uzbūvētas driftam. Un visi ir priecīgi ,izņemot tavus interneta draugus kam viss ir slikti.![]()
P.S. Cik daudz fanus tu zini lolvo 200-tajai sērijai un cik S40/V40? Un cik daudz lolvo 700/900 un cik daudz S80?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Opelis ielika 1.9 Fiat dīzeli un uzskatu, ka tajā brīdī opelis kļuva par mašīnu.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Protams, jo 20 gadus vecs klucis joprojām iekļaujas modernajās izmešu regulās.msh wrote: ↑05.04.2019, 12:46Vot tā supra kā reiz ir ideāls piemērs - jo ja R35 skyline ir savādāks, bet joprojām nissans, tad tā supra ir "supra" - toyotas entuziasti nebūs sajūsmā par BMW ar toyotas bļembuUn kad tu te vāvuļo par kaut kādiem interneta frīkiem - diez ko tu teiktu, ja audī būtu no B4 pārgājis uz modeli, bāzētu uz kādu fiatu ar iveco ķīseli zem haubes; man ir aizdoma ka tu pievienotos interneta frīku rindām
msh, kāds ir tavs viedoklis par CarSharing ?
Domā kādreiz izmēģināt? Protams tad, kad tev būs telefons, kurš pavelk aplikāciju.
Domā kādreiz izmēģināt? Protams tad, kad tev būs telefons, kurš pavelk aplikāciju.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 30 times

Īsi pirms Otrā pasaules kara, kad Latvijas ekonomika visai strauji attīstījās un bija iecerēti vairāki lieli projekti, uzsākta arī vērienīga Tukuma-Kuldīgas dzelzceļa būvniecība. Lai šī līnija varētu veiksmīgi īstenoties, bija nepieciešams tilts pāri Abavai, ko pēc Latvijas Universitātes docenta Pāvila Pāvulāna projekta uzbūvēja 1940. gadā. Tas bija 55 metrus garš, pamatīgs dzelzceļa tilts. Taču cilvēku atmiņā tas iespiedies kā vācu kara laika piemiņas vieta, jo vācu vara to mēģināja turpināt un pabeigt 40. gados, taču nepabeidza. Pasaules karš pārtrauca dzelzceļa būvniecību, un vēlāk tā arī netika turpināta. Tomēr, kā smejies, Latvijas laika būvniecības kvalitāte bija augsta, un tilts stāv vēl šodien. Bet neved nekur – abi tā gali atduras pļavā. 2008. gadā tilts uz nekurieni iekļauts Eiropas kultūras mantojuma sarakstā "Neparastais kultūras mantojums".
-
Ko tad vācieši kara laikā turpināja?
-
-
Nu vēl jau variants ka padomju laikā noraka jau uzbērtus uzbērumus.
Tie bija vācieši, kas kara laikā pabeidza liepāja - w-pils dzelzceļa līniju.
Tie bija vācieši, kas kara laikā pabeidza liepāja - w-pils dzelzceļa līniju.
-
Varētu tā būt jo vatņikiem kolhozs bija svarīgāks. Jāapbraukā vēl daži objekti no tā ieplāmotā posma. viens man liekas iet pāri vpils šosejai
-
Nē nu priekš kam nevajadzīgu dzelzceļu, droši vien šaursliežu, ja ir smagās mašīnas. Tur vēl piedevām lai izmantotu to tiltu, būtu bijis garš un augsts uzbērums vajadzīgs, pāri lauksaimniecības zemei, tā ka būtu loģiski ja tādi, ja bijuši, būtu tikuši norakti.
Mans ciems kādreiz bija savienots ar grobiņu ar šaursliežu dzelzceļu - dzelzceļu uzbūvēja vācieši pirmā pasaules kara laikā, ar gala punktu 2 km no centra, vietā kur bija mežos resni koki, lai tos kokus vestu prom - dzelzceļš, cik man zināms, tika lietots kaut kur līdz sešdesmito sākumam, varbūt vēl mazāk, pēc tam nolikvidēja jo nevajadzēja - ar mašīnām bija ātrāk + tas maršruts bija palicis samērā nesaistošs - tā nu visas sliedes novāca, un viss kas ir palicis - vietām mežos pa kādam uzbērumam, vismaz viens mazais tiltiņš, nu un šitas objekts - bijušais dzelzceļa tilts pār bārtu - abus posmus no krastiem novāca, vidējo posmu nevarēja, tā nu tas tur pūst; daudz vairs nav palicis lai iegāztos upē, viens gals jau pa pusei izjucis; lasīts ka viens gals kalpo par tiltiņu grobiņā.

Mans ciems kādreiz bija savienots ar grobiņu ar šaursliežu dzelzceļu - dzelzceļu uzbūvēja vācieši pirmā pasaules kara laikā, ar gala punktu 2 km no centra, vietā kur bija mežos resni koki, lai tos kokus vestu prom - dzelzceļš, cik man zināms, tika lietots kaut kur līdz sešdesmito sākumam, varbūt vēl mazāk, pēc tam nolikvidēja jo nevajadzēja - ar mašīnām bija ātrāk + tas maršruts bija palicis samērā nesaistošs - tā nu visas sliedes novāca, un viss kas ir palicis - vietām mežos pa kādam uzbērumam, vismaz viens mazais tiltiņš, nu un šitas objekts - bijušais dzelzceļa tilts pār bārtu - abus posmus no krastiem novāca, vidējo posmu nevarēja, tā nu tas tur pūst; daudz vairs nav palicis lai iegāztos upē, viens gals jau pa pusei izjucis; lasīts ka viens gals kalpo par tiltiņu grobiņā.