fckns wrote: ↑02.04.2019, 13:21
Šobrīd sen jau 60 kadri sekundē ir standarts straumēšanas vidē - Netflix, youtube, Twitch, Hulu
jau labu laiku izmanto šādu iespēju un TV arī to atbalsta.
Lūk - pirmā puse ir vēlamā pasniegšana par esošo, bet otrā puse noteikti ir patiesība, kuru tu pats piemirsti

Tevis pieminētās lietas šādu kadru frekvenci
atbalsta, tās to nepieprasa.
fckns wrote: ↑02.04.2019, 14:42
Ja es pareizi atceros, tad CRT moņiem bija 120hz refresh rate pa defaultu, 75hz bija pēctam 4:3 LCD un tagad lielai daļai mūsdienu monitoru viņi ir. Pat ja nav, visu ar CRU var izmainīt.
Sūdīgi atceries, bet tas nav nekas pārsteidzošs. Es nekad vēl neesmu redzējis LCD moni kam būtu cita kadru frekvence kā 60 Hz - nu noteikti kaut kādiem geJminga moņiem tagad ir; man tādus vienkārši nav sanācis aiztikt - CRT moņiem, protams, bija vairāk, ātrāka ekrāna reakcijas laika dēļ, kur tā vienkārši bija nepieciešamība - un, protams, jo augstāka izšķirtspēja tiek darbināta, jo zemāka augstākā iespējamā frekvence - plug'n'play CRT moņiem ieviesās pirms ~20 gadiem, pirms tam bija iespējams videokarti uzlikt arī uz nepareiziem režīmiem. Jebkurā gadījumā CRT moņiem kas bija uzražoti pirms 20 gadiem standarts bija 85 Hz to nominālajā izšķirtspējā - 800x600 15" moņiem, 1024x800 17" moņiem - atsevišķi moņi spēja arī 100 Hz, vecāki moņi tos 85 nevilka.
fckns wrote: ↑02.04.2019, 15:34
Var redzēt ka Tu neko nesaproti. XP drošības apdeiti jau 5 gadus. Tas nozīme ka tava sistēma ir caura kā tava golfa grīda - jebkurš muļķis var tikt iekšā, nozagt visus kas tev pieder un tu pat nepamanīsi to. Ar tevi ir bezjēdzīgi runāt par IT lietām, jo kā redzams tu neko no tā nesaproti un joprojām esi iestrēdzis 1999.gadā kad Golf2 GTI, Urkas un Ceškas bija spico džeku mašīnas un tavs arhaiskais lūznis vēl spēja pavilkt kautko.
Protams ka par mani ir bezjēdzīgi runāt par tām tavām pasaku IT lietām

Tu esi kaut ko sajaucis, operētājsistēma nav tas pats kas koka gabals - ja koka gabalu ķirmji var sagrauzt cauru, tad operētājsistēmu neviens negrauž; tai caurumu vairāk nerodas nekā bija, tieši otrādi, ar laiku to paliek mazāk - un tādam winxp, kuru lāpīja vairāk kā 10 gadus pēc tā izlaišanas, tas lāpīšanas process apsīka uz to laiku, kad tas izgāja no plašās aprites - ja tu vēl neesi sapratis, lauzēji caurumus meklē kaut kam, ar ko var kaut ko iegūt - gluži tāpat kā čipšķūneri vairs nečipso kaut kādus AAT un 1Z, jo pēc tā nav pieprasījums - pieprasījums ir tur kaut kādiem 2.0 un 3.0 - tieši tāpat īpaši neviens vairs nelauž OS, kuru lieto daži procenti lietotāju, pasaules līmenī - ja nu tur akurāt atradīs kādu caurumu kas ir visos win - to caurumu aizlāpīs vistveidīgajos, un neviens eksploitus pēc tam vairs nelaidīs, jo nah ko tādu darīt, ja iespējamība ka kāds uzrausies niecīga. Tā vienīgā joma, kurā mans winxp ir bik caurāks par vistveidīgo, ir situācijā, kur kāda hakeru komanda lauztu tieši manu datoru, lai kaut ko īpaši no tā izdabūtu laukā - bet nu es domāju ka es ātrāk sākšu lietot citu OS nekā tas notiks
Tu no IT sajēdz tikpat daudz, cik es par jaunākajiem intel procesoriem - zināšanas par šobrīd apritē esošiem dzelžiem/programmatūru ir ļoti šauras zināšanas
P.N. Kad tu runā par caurām operētājsistēmām - tici man, man nav rūterī jānogriež noteiktiem portiem izeja uz internetu