Man arī tā sāk likties, atkal viss un vēl vairāk jāņem nost...
Vismaz šāles pašas pa sevi arī bija padilušas, nebija pilnīga beztolka.
Man arī tā sāk likties, atkal viss un vēl vairāk jāņem nost...
Tieši parādās pie silta. Auksts neskan
To es arī domāju. It kā lēju eļļas piedevu (medu) klāt, nekāda effekta, nav ar ko izmērīt arī pagaidām. Bet tas arī skaidrotu to, ka uzgāzējot pazūd skaņa.Jujubokar wrote: ↑22.01.2019, 22:09Eļļas spiediens siltam pietiek? Kāda iespēja, ka izplūdes kolektors ir saplaisājis vai ne līdz galam pievilkts un tam sit pa šķirbām garām?![]()
Idejiski, ja tam matoram sadalene spaida rokerus, nevis kompensatorus pa taisno, tad tas troksnis var izlikties smagāks kā tikai kompensatoru takšķēšana.![]()
Man jau arī tā liekas, bet nu jā. Varbūt tomēr sūdīgi esmu šāles samainījis, bet nu kaut divām dienām tad būtu bijis jābūt normāli
Man tur tomēr grantskarjers (salīdzinoši, 7x tīrīju tās šāles, lai bez gružiem sanākingumzz wrote: ↑22.01.2019, 22:25lai šāles sūdīgi samainītu , tad jamās ir jāmaina ar aizvērtām acīm , vai kārtīgā reibonīMotulim vajadzētū būt oke, cik ir praksē lietots, nav bijušas problēmas. Pēc darbināšanas, noņem vārstu vāku un nobaudi kompensatorus, katram cilindram uzgriez sadalei kulakus uz augšu, lai kompensators sanāk nenospiests un ar parasto plakano skrūvgriezi, starp sadali un kompensatoru, meiģini viņu pakustināt
![]()
Švakums varbūt radies no tā, ka uzliku oriģinālo 1.05 biksi ar katalizatoru? Vecie, esmu dzirdējis, ka diezgan ierobežojoši esot.GatisGirdenis wrote: ↑22.01.2019, 23:16Iepriekš man tas dzinējs likās spriganāks kopumā.. Asāk leca, asāk uzrāva apgriezienus, kopumā patīkamāks un baigais "haips un vaibs" bija. Tagad tāds saguris, varbūt kamēr piedils šāles un aķis arī nu jau pasēdies..
Mans 1.05 klab līdzīgi ja ne tāpāt, kā tev. Kompensatorus nomainīju un nekas nemainījās..GatisGirdenis wrote: ↑01.04.2019, 01:04Kas izraisīja klaboņu? Vēl meklējumos, bet nu pagaidām ir trīs varianti - eļļas spiediens, kompensatori, vai nepietiekami novilkts spararats (maz ticams, bet Varbūt, jo velkot pēc ņūtoniem nonācu pie secinājuma, ka iepriekš bija pievilkts Daudz par maz)
Neiedvesmoji!DODmanSOJU wrote: ↑12.04.2019, 16:21Mans 1.05 klab līdzīgi ja ne tāpāt, kā tev. Kompensatorus nomainīju un nekas nemainījās..
Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests