Auto uzlīmes
Auto uzlīmes
Sveiki, vai kāds varētu ieteikt vietu, kur varētu pasūtīt ar savu tekstu auto uzlīmes? Par saprātīgām cenām.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Re: Auto uzlīmes
Madformat būs krietni lētāk.
Uzlīmi, par kuru stickershops gribēja 10€, madformats bez kaulēšanās uztaisīja pa 4€.
Uzlīmi, par kuru stickershops gribēja 10€, madformats bez kaulēšanās uztaisīja pa 4€.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Variant
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 17 times
Uzlīmes vienādas kvalitātes? Stickeršops uzlīmes tirgo ar laminātu pārklātas, kas nozīmē, ka mazgājot puto vai citās moikās krāsa nenoskalosies pusgada laikā, kā arī neizbalēs tik ātri..
Madformat visp ir kkāds dīvains bomžu kantoris - ja stickershop var tirgot pa vienībām, jo sadrukā daudz un tad pārdod, tad madformatam slēgt printeri iekšā 4eur dēļ vispār jēga nebija - pasūtījums mīnusā ..
Bentlija manuālis / Jānis Jaunvīrs / Zatlers atlaiž saeimu
-
Parastās baltās, perforētās. Es līdz galam neatceros kā tur īsti bija, bet man viņas laikam vajadzēja uz nākamo dienu, ņēmu kautkādas 10 vai pat vairāk. Aleksis nevarēja paspēt uztaisīt un līdz Rīgai atsūtīt, tāpēc sāku meklēt kas man viņas tepat Rīgā varētu uztaisīt un atklāju tādu Madformat. Tā arī uzzināju, ka stikeršopā ar visām tjipa golfkluba atlaidēm neko baigi lēti finālā nav.Toms_Lusis wrote: ↑24.03.2019, 11:55Uzlīmes vienādas kvalitātes? Stickeršops uzlīmes tirgo ar laminātu pārklātas, kas nozīmē, ka mazgājot puto vai citās moikās krāsa nenoskalosies pusgada laikā, kā arī neizbalēs tik ātri..
Madformat visp ir kkāds dīvains bomžu kantoris - ja stickershop var tirgot pa vienībām, jo sadrukā daudz un tad pārdod, tad madformatam slēgt printeri iekšā 4eur dēļ vispār jēga nebija - pasūtījums mīnusā ..![]()
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Variant
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 17 times
Tu samaksāji 4eur par 1gb vai par visām 10?
Bentlija manuālis / Jānis Jaunvīrs / Zatlers atlaiž saeimu
-
Par vienu. Lielās nakļenes, loga garumā.
Es gan nezinu, vai neesmu kautko piemirsis - mož es Aleksim neprasīju 10x un tāpēc man to cenu tādu nosauca, būtu prasījis 10 gab, būtu lētāk, hvz. Mož tā lētā cena Madformātā bija tāpēc, ka sanāca meičuku sasmīdināt pa telefonu, hvz.
Es gan nezinu, vai neesmu kautko piemirsis - mož es Aleksim neprasīju 10x un tāpēc man to cenu tādu nosauca, būtu prasījis 10 gab, būtu lētāk, hvz. Mož tā lētā cena Madformātā bija tāpēc, ka sanāca meičuku sasmīdināt pa telefonu, hvz.
-
- VW: mk2 jetta coupe
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 20 times
Baigais playeris!Jujubokar wrote: ↑25.03.2019, 00:13Par vienu. Lielās nakļenes, loga garumā.
mk2 jetta coupe
ex mk2 GTI golf
ex vw Lupo 1.4 16V
ex mk2 GT golf
ex mk2 GTI golf
ex vw Lupo 1.4 16V
ex mk2 GT golf
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
1 vai 10 gab arī rada lielo cenas atšķirību

Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana