Sveiki visiem! Mans 77kw dīzelis sācis niķoties, kā meitene, kas astotajā martā nav ziedus dabūjusi. Tātad, vakar pielaižu savu golfiņu, bet viņš tā īsti negrib pielekt.Startejot Uzvedās tā, itkā būtu mīnus 20 grādu sals, bet bija plus 4. Tagad dzinējs rūc, bet ne tā kā parasti. Noslāpēju un laižu klāt vēlreiz. Itka darbojas.
Lieta tāda, ka periodiski man tas auto noraustijas, tieši dodod gāzi. Nav pat jāspiež līdz grīdai. Šādi man pāris reizi bija noraustījies, pāris nedēļu laikā.
Tagad pat ja dzinējs ir silts, man tas vāģis raustās. Izspiežot sajūgu, tad vairs ne. Arī viekārši rūcinot viņš nedaudz purinās. Kas varētu būt pie vainas?
Pieliku pie kompja, neko itka neatrada.
Cerams spēju saprotami uzrakstīt Jums manu sāpi.
Mans nelaimes putns- sestā gada golf plus.
1.9 tdi raustās apgriezieni.
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 18 times
Re: 1.9 tdi raustās apgriezieni.
Kur kādu kompi slēdzi klāt!? Jāslēdz klāt un jābrauc līkums, jāmēģina saprast ko rāda parametros kamēr tās parādības notiek.
DIAGNOSTIKA, ČIPOŠANA (jaudas, DPF/FAP/AdBlue/EGR/IMMO un citi risinājumi), VAG/BMW kodēšana/programmēšana/atslēgas
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com
-
- VW: Golf 4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 10 times
Sprauslas skatījies caur vcds?
Kad degvielas filtru mainījis esi un to pipļuku uz filtra?
Līdzīga situācija bija man arī.
Nomainīju degvielas filtru un to pipļuku un viss aizgāja. Kad caur pc skatījos nekādi elektro gļuki nebija.
Kad degvielas filtru mainījis esi un to pipļuku uz filtra?
Līdzīga situācija bija man arī.
Nomainīju degvielas filtru un to pipļuku un viss aizgāja. Kad caur pc skatījos nekādi elektro gļuki nebija.
Vainu atradām. Kompis radīja mirušu smidzinātāju, noņemamām vārstu vāku, uzmest aci, kas tur notiek. Beigās vaina bija tik vien, kā slikts kontakts.
Paldies par atsaucību.
Paldies par atsaucību.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 18 times
PD klasika! Motoram uzsilstot kontakti paliek vaļīgāki.. Augsts pielec un smuki rūc, Uzsilstot sāk atteikties podi..
DIAGNOSTIKA, ČIPOŠANA (jaudas, DPF/FAP/AdBlue/EGR/IMMO un citi risinājumi), VAG/BMW kodēšana/programmēšana/atslēgas
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com