apmeram šadi izskatijās odekolona posts pirms noeditoja.
Diezgan iespaidīgi priekš šī autista, kurš "nekad nerada" ar savu cukuriņa sūdu avārijas situācijas.

Avārijas situācijas ir situācijas, kur kāds izdara kādu neprognozētu pagriezienu vai neprognozēti nomet pa nažiem - spriežot pēc tā, cik tev ļoti patīk dziedāt par jaunām riepām, tev tādi gājieni ir saistoši, un tā kā tu piedevām ikdienā brauc pa vietām ar blīvu satiksmi, tu ar savām jaunajām riepām noteikti esi daudz bīstamāks satiksmes dalībnieks nekā es - jo aizmugurē braucošais var arī neuzminēt ka tur priekšā cēli braucošais autists iekš sava mk7 pēkšni apstāsies kā miets. Tikmēr es ar bildē redzamajām riepām radīju precīzi 0 avārijas situāciju - neviens manis dēļ nedabūja strauji bremzēt vai no manis izvairīties, un visā tā vairāk kā gada laikā, ko ar tām 15 vai cik tur gadu vecajām hakapeliitām nobraucu, man gadījās precīzi divas avārijas situācijas - nevis es tās radīju citiem, kā tu, bet tās bija man - abas vienā vēsā un lietainā vasaras dienā uz rīgas apvedceļa - gaļaspils hesa gala aplī gandrīz ieslīdēju fūrei pakaļā, un nobraucot lejā uz liepājas šosejas apli, gandrīz ielikos apakšā piebremzējuša lolvo pakaļā - un tas arī viss. Tā ka es avārijas situāciju radīšanā ļooooooti atpalieku no tevis, un viss tas tavs iecienītais sūds, ko tu stumdi "man ir jaunas riepas, un visi, kam nav jaunas riepas, ir lohi un autisti kas rada avārijas situācijas", ir vienkārši autista sūds...
Tu tikko pats nonāci pretrunā ar sevi. Tu pats sevi nostādīji situācijā, kura nespēji sadzēsties un tiešā veidā radīji avārijas situaciju gan sev, gan apkārtējiem. Es saprotu ka Cukuriņā tu pērc visu, arī atrabotku, bet smadzenes tu toč tur nenopirksi.msh wrote: ↑09.03.2019, 23:12tu ar savām jaunajām riepām noteikti esi daudz bīstamāks satiksmes dalībnieks nekā es - jo aizmugurē braucošais var arī neuzminēt ka tur priekšā cēli braucošais autists iekš sava mk7 pēkšni apstāsies kā miets. Tikmēr es ar bildē redzamajām riepām radīju precīzi 0 avārijas situāciju - neviens manis dēļ nedabūja strauji bremzēt vai no manis izvairīties, un visā tā vairāk kā gada laikā, ko ar tām 15 vai cik tur gadu vecajām hakapeliitām nobraucu, man gadījās precīzi divas avārijas situācijas - nevis es tās radīju citiem, kā tu, bet tās bija man
Man arī kādreiz likās ka pa vasaru var braukt ar pagājušo gadu nobrauktajam ziemenem bet tas bija lidz brīdim, kad sapratu kas ir labas riepas un kā riepai ir jāstrādā pa ūdens riseem vai arī pie +20 metot pa naziem. Tas ziemas riepas vasara der tikai priekš grants celiem.
Cilvēka "Mindset" ka visi kas viņam nepiekrit ir lohi un autisti. Lai jau brauc ar to šrotu, pērk izrūsējušas motoru apakšas, augšas, irsas un galvas. un beigās nositās, man tiešām vienalga. Bet savu bezatbildibu vēl propogandēt kā "kustību pret veikalinga lobiju",viņš var paķert līdzi vēl kādu, un tas nav normāli.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests