SPAMS Part I (2019)
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: SPAMS Part I (2019)
Tātad B3 passāta kaste; to ieviesa ar to passātu un, cik esmu redzejis, visām ir 357 detaļas kods virsū - tas kas pa modeļiem/gadiem atšķīrās, bija tai apkārt apkarinātie grabuļi - ar mk3 ieviesa iznesamos blociņus un smukākus masas blokus, šarānam jau nāk dubultie blociņi un T4 vispār nāk viens tāds liels klucis pa virsu uzkabināts 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
msh, varbūt zini vai ir vērts apsvērt šāda bloka uzstādīšanu, vai tomēr neiespringt un atstāt mk2 oem kondiškas ventilatora vadību?
-
Reāli tas ir gaumes jautājums. Tas ir fofāgena risinājums golfveidīgām mašīnām - piemēram, B5 passāts tā bloka vietā izmanto tipisku audī risinājumu ar atsevišķiem relejiem, kamēr mk4 izmanto to bloku. Es jau biju sācis sliekties par labu tam blokam, bet tad sapratu ka man motortelpas labajā pusē īsti nav normālas vietas kur viņu iebāzt - vai nu virs gāzes reduktora, kura darba temperatūra ir virs 80 grādiem
, vai arī starp aķi un lukturi, vai arī virs aķa, līdz ar to katru reizi kad jāņem aķis ārā, arī to būtu jāņem nost - tā ka laikam tomēr būs releji...
Cita lieta ka es tev ieteiktu dabūt B3 passāta ar kondišu vai corrado VR6 radiatoru - tie ir vēl bik lielāki kā lielākais mk2 radiators - un sameklēt no kāda vēlīna B3 passāta dubulto, plāno ventilatoru; nav izslēgts ka ar dubulto biezo tev iestāsies tās problēmas kas man bija ar tādu...
Cita lieta ka es tev ieteiktu dabūt B3 passāta ar kondišu vai corrado VR6 radiatoru - tie ir vēl bik lielāki kā lielākais mk2 radiators - un sameklēt no kāda vēlīna B3 passāta dubulto, plāno ventilatoru; nav izslēgts ka ar dubulto biezo tev iestāsies tās problēmas kas man bija ar tādu...
-
Ok, jāatstāj oem
.
Seātam ir dubultais plānais, bet es šaubos vai man to vajag, domāju, ka oem ventilators ir pietiekoši spējīgs(nezinu kā ar kondišku). No manas pieredzes ar 2E drīzāk būtu vairāk tolks ja es dabūtu eļļas radiatoru, lielāks radiātors man toč nav vajadzīgs
P.s. temperatūras dačiks(tāds kādu izmanto mk2 dzeses temp. noteikšanai) lietus notecē droši vien jau ir priekš tā vadības bloka ne?
Seātam ir dubultais plānais, bet es šaubos vai man to vajag, domāju, ka oem ventilators ir pietiekoši spējīgs(nezinu kā ar kondišku). No manas pieredzes ar 2E drīzāk būtu vairāk tolks ja es dabūtu eļļas radiatoru, lielāks radiātors man toč nav vajadzīgs
P.s. temperatūras dačiks(tāds kādu izmanto mk2 dzeses temp. noteikšanai) lietus notecē droši vien jau ir priekš tā vadības bloka ne?
-
Ko nozīmē "eļļas radiatoru" - tev siltummainis nav?
Ļauj es minēšu - "OEM ventilators" - parasts sūds ar vienu propelleri? Tici man - ir ļoti forši gan tas, ka radiatoram ir rezerve, gan arī tas, ka ventilatoram ir rezerve. Pirmais nozīmē to ka nav sevišķas starpības, laukā 0 vai +30, otrais nozīmē to ka nav jāklausās kā ilgstoši viens propelleris tur griežas; bik ieslēdzas un izslēdzas. Ja tev tur tiešām ir viens propelleris - paturi prātā ka audī jebkuru 2.0 noklusējumā komplektēja ar dubulto propelleri
Ļauj es minēšu - "OEM ventilators" - parasts sūds ar vienu propelleri? Tici man - ir ļoti forši gan tas, ka radiatoram ir rezerve, gan arī tas, ka ventilatoram ir rezerve. Pirmais nozīmē to ka nav sevišķas starpības, laukā 0 vai +30, otrais nozīmē to ka nav jāklausās kā ilgstoši viens propelleris tur griežas; bik ieslēdzas un izslēdzas. Ja tev tur tiešām ir viens propelleris - paturi prātā ka audī jebkuru 2.0 noklusējumā komplektēja ar dubulto propelleri
-
Ir siltummainis, bet ilgstoši braucot ātri, eļļa tāpat sakarst. Kaut kad nākotnē domāju apmeklēt ar jettu nordschleifi, tad noteikti būtu labi ja būtu eļļas radiatorsmsh wrote: ↑25.02.2019, 01:04Ko nozīmē "eļļas radiatoru" - tev siltummainis nav?
Ļauj es minēšu - "OEM ventilators" - parasts sūds ar vienu propelleri? Tici man - ir ļoti forši gan tas, ka radiatoram ir rezerve, gan arī tas, ka ventilatoram ir rezerve. Pirmais nozīmē to ka nav sevišķas starpības, laukā 0 vai +30, otrais nozīmē to ka nav jāklausās kā ilgstoši viens propelleris tur griežas; bik ieslēdzas un izslēdzas. Ja tev tur tiešām ir viens propelleris - paturi prātā ka audī jebkuru 2.0 noklusējumā komplektēja ar dubulto propelleri![]()
Baigi ķīmiķot man arī negribas, nebija problēmu man ar dzesi siltajā laikā(pie nosacījuma ka nav nobeidzies dačiks, kas ieslēdz ventilatoru
-
-
Ko, tavuprāt, nozīmē "ķīmiķot"?
Iekombinē normālu radiatoru un ieliec to dubulto propelleri.
Attiecībā par eļļas temperatūru - ko nozīmē "braucot ātri" un cik grādus ir tā uzkaršana? Diezgan pārspīlē ar savu vēlmi pēc eļļas radiatora - ražotājs, kam bija jāspēj nodrošināt ka motori neizģērbtos pie vistizlākās lietošanas, tādus pat siltummaiņus lika, piemēram, audī 2.8 12v, motoram ar 175 zs kam bija jāvelk uz priekšu mašīna ar vismaz pusotru tonnu. Tikmēr atsevišķi eļļas radiatori, un maziņi, un ar termostatu, nāca piecu katlu turbiķiem; izmērs nemainījās neatkarīgi no tā vai 165 vai 230 zs. Vot ja tu to savu džetu būvētu kā svētdienas trases mašīnu, kas uz piekabes tiek aizvilkta uz biķeriem - jā, tad būtu vērts, bet savādāk tu vēlies motortelpā ierīkot lieku un nevajadzīgu sarežģījumu.
Attiecībā par eļļas temperatūru - ko nozīmē "braucot ātri" un cik grādus ir tā uzkaršana? Diezgan pārspīlē ar savu vēlmi pēc eļļas radiatora - ražotājs, kam bija jāspēj nodrošināt ka motori neizģērbtos pie vistizlākās lietošanas, tādus pat siltummaiņus lika, piemēram, audī 2.8 12v, motoram ar 175 zs kam bija jāvelk uz priekšu mašīna ar vismaz pusotru tonnu. Tikmēr atsevišķi eļļas radiatori, un maziņi, un ar termostatu, nāca piecu katlu turbiķiem; izmērs nemainījās neatkarīgi no tā vai 165 vai 230 zs. Vot ja tu to savu džetu būvētu kā svētdienas trases mašīnu, kas uz piekabes tiek aizvilkta uz biķeriem - jā, tad būtu vērts, bet savādāk tu vēlies motortelpā ierīkot lieku un nevajadzīgu sarežģījumu.
-
Parasti papildpulksteņi ir smukāki, nu neskaitot to variantu, kur blakus stāv digifiz's - bet nu šitie krāmi derētu no praktiskā viedokļa - bezjēdzīgas slēdžu vietas varētu aizpildīt ar tādiem, un attiecīgi vietā, kur man būs papildpulksteņi, atstāt caurumu kur telefonu iebāzt...
-
netaisi kaut kādu piepīpējamā caurumu, bet ieliec šādu http://shop.digifizmini.de/en/vw-golf-m ... arger.html

-
Es tā sāku štukot, ka noderētu dačiki un varētu izmantot seāta korpusu par pamatu, bet būtu žēl upurēt vietu viduskonsolē, bet tas būtu diezgan noderīgi, vienīgi par c-box tad varu aizmirstmsh wrote: ↑25.02.2019, 01:57Parasti papildpulksteņi ir smukāki, nu neskaitot to variantu, kur blakus stāv digifiz's - bet nu šitie krāmi derētu no praktiskā viedokļa - bezjēdzīgas slēdžu vietas varētu aizpildīt ar tādiem, un attiecīgi vietā, kur man būs papildpulksteņi, atstāt caurumu kur telefonu iebāzt...A to muļķīgi - no 8 slēdžu vietām man ir aizpildītas 6, un pārējās divas diez vai jebkad tiks aizpildītas.