Ar manu golfu degvielā aizgāja ap 180 EUR, nu kādas 3 bākas turp, atpakaļ. Ar vācu dīzeli, protams, ekonomiskāk
Bet citādi jau milzīgu tēriņu nav, atkarīgs cik pats gatavs iztērēt.
Ar manu golfu degvielā aizgāja ap 180 EUR, nu kādas 3 bākas turp, atpakaļ. Ar vācu dīzeli, protams, ekonomiskāk
Pēc etkas spriežot jā. lielai daļai detaļu rādīja saderību ar mk2(visas nepārbaudīju), izskatās ka atšķirās tikai siltuma regulācijas herņa

Bet biļete Volfsburgai? Kā ar maksas ceļiem n shit (ārpus baltijas ar auto neesmu bijis)? Es ja brauktu, tad dabūtu kādam piemesties. Lai ar jettu brauktu būtu vajadzīga pilna mašīna, lai nebūtu pizģets dārgi, bet tāpat gan jau būtu par dārgu :benzo_probļemi:
Nezinu, par kuru no muzejiem/rūpnīcām ir doma. Būts šajā : https://www.autostadt.de/arniks8 wrote: ↑21.02.2019, 20:15Bet biļete Volfsburgai? Kā ar maksas ceļiem n shit (ārpus baltijas ar auto neesmu bijis)? Es ja brauktu, tad dabūtu kādam piemesties. Lai ar jettu brauktu būtu vajadzīga pilna mašīna, lai nebūtu pizģets dārgi, bet tāpat gan jau būtu par dārgu :benzo_probļemi:
Un ar savu auto braucot vēl jāpiemet nordschleife apmeklējums, savādāk es ar savu auto nemaz Vācija nebūtu bijis![]()
Karkasam 92/05, mīkstumam 92/06. Vārdu sakot, pēdējais laidiens.GG. wrote: ↑20.02.2019, 20:59Msh, vari apskatīties kāds tavai ādas stūrei ir ražošanas datums? Es filosofēju par to apakšējo šuvi. Manējā acīmredzami 100% nav pāršūta. Viss sakrīt ar daudzām bildēm no citām stūrēm internetos. Izskatās, ka ir divi varianti bijuši, skaidrojums varētu būt banāls - ražota citā laikā un citā vietā.
Korpuss jā. Mana donora gadījumā karstā puse bija ar mk2 detaļas numuriem bet faktiski passāta korpuss, jo tam jau bija klimata motoriņu stiprinājumi
Problēma? Ne gluži, vienkārši vēsturisks nesmukums. Kaut gan - man ir gadījies virspusēji palasīt katoļu autora grāmatu, kuras autors apgalvo ka tur bija līdzīgi kā ar tuvo austrumu krusta kariem; rietumeiropas krustnešu atsūtīšanas galvenais iemesls esot bijis aizstāvēt vietējos kristiešus, latgalē no krievu puses jau bija sākusi parādīties pareizticība un rīgas apvidū katoļu misionāru dēļ esot parādījies katolisms. Lai vai kā tur būtu bijis - ko tas maina? Nu, būtu tie krusta kari notikuši gadsimtu vēlāk un varbūt līdz tam kāds vietējais latviešu cilts virsaitis tāpat, ar zobenu, būtu apvienojis visas latvju ciltis zem sevis un mums te būtu sanākusi mazā polija - lietuva - tāpat beigās kāda krievija būtu to aprijusi, gluži tāpat kā lietuva no lielvalsts palika par mazu, neievērojamu valstiņu. Priecājies labāk ka kādi tatāri vai turki neatnāca no melnās jūras puses uzspiest muhamedānismu.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests