SPAMS Part I (2019)
Re: SPAMS Part I (2019)
tici dievam, ej uz baznicu! skruve golfu, struklo virtuve! bet nevajag savu dzivesveidu sludinat ka vienigo isto un patiesi pareizo!
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Dieva esamība arī ir pierādīta un pašsaprotama [vienkārši cilvēki, kuru ticība ir neticība izvēlas ticēt ka liecības un tamlīdzīgas lietas ir fufelis], bet par to evolūciju - ir interesanti palasīties tās teorijas kā visādi dažādi zvēri ir kaut kādā veidā izevolucionējušies
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Dieva esamiba joprojām nav pierādita ,beidz murgot tumsoņa. Toties evolucijas teorija gan atspēko cilvēka evolucionēšanos dažādās pakāpēs. Piedod, bet tavs vienigais avots šobrīd ir pasaku grāmata, kura ir sarakstīta pirms 2000 gadiem un kurai nav nekāda seguma.msh wrote: ↑20.02.2019, 22:18Dieva esamība arī ir pierādīta un pašsaprotama [vienkārši cilvēki, kuru ticība ir neticība izvēlas ticēt ka liecības un tamlīdzīgas lietas ir fufelis], bet par to evolūciju - ir interesanti palasīties tās teorijas kā visādi dažādi zvēri ir kaut kādā veidā izevolucionējušies- tas kas šodien notiek gan ir vienkārša sugu pielāgošanās mainīgiem apstākļiem - cilvēks tādā ziņa arī evolucionē.
Pieradi man dieva esamibu!msh wrote: ↑20.02.2019, 22:18Dieva esamība arī ir pierādīta un pašsaprotama [vienkārši cilvēki, kuru ticība ir neticība izvēlas ticēt ka liecības un tamlīdzīgas lietas ir fufelis], bet par to evolūciju - ir interesanti palasīties tās teorijas kā visādi dažādi zvēri ir kaut kādā veidā izevolucionējušies- tas kas šodien notiek gan ir vienkārša sugu pielāgošanās mainīgiem apstākļiem - cilvēks tādā ziņa arī evolucionē.
msh, kā radās saules sistēma? Vai Andromedas galaktika ir muļķības? Vai Dievs paredzeja visuma izpēti?
Last edited by fokume on 20.02.2019, 23:02, edited 1 time in total.
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Mans uzskats ir kautkur pa vidu. Zinātne plus nedaudz mistikas, kas izskaidrotu to, kāpēc pasaule ir tik inteliģenti iekārtota. Tās nevar būt nejaušības sekas. :ancient_aliens:
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Tas ka tu tici, kautkādai augstākai inteliģencei vai spēkam, kas nosaka lietu kārtību, automātiski nenozīmē, ka RELIĢIJA AG DIEUS IZED DIRRSU TUMSONA PISTGETS un, ka tu ar Pujātu kopā aiztiec altārzēnu krānus.
reali vajag aizceļot uz kadu citu gakaktiku, sameklet dzivas butnes un noskaidrot kā vini ir radusies. tajā brīdī ar bibeli vares noslaucit tirsu