SPAMS Part I (2019)
Re: SPAMS Part I (2019)
Racing simulatori gājusi tālu ceļu! Tehnoloģijas attīstas un nu jau ir pat oficiālas atzīti turnīri! Pirms 24h lemans braucējiem jāpierāda savas spējas simulatora spēlējot assetto!
Ja gribas pataisnot rokas ar profesionālam iekārtām, tad iesaku aiziet uz Sim Racing Club Rīgā Visvalža ielā 3! Vispirms tik jāpiesakās fb!
Ja gribas pataisnot rokas ar profesionālam iekārtām, tad iesaku aiziet uz Sim Racing Club Rīgā Visvalža ielā 3! Vispirms tik jāpiesakās fb!
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Paga paga - kādā bezsakarā tu te piepin klāt simulatorus un datorspēles? Vai tad kāds kaut kur saka ka tas ir pilnīgi nepieņemami dienā stundu uzgrabināt kaut kādu datorspēli? Stāsts jau ir par socializēšanās pilnīgu aizstāšanu ar plakano telefonu - kas tev savādā kārtā liekas pilnīgi pieņemami. Kā, tavuprāt, no šādiem plakanā telefona spaidītājiem dienās varētu iznākt, teiksim, labi policisti?fckns wrote: ↑18.02.2019, 20:21Socializēšanās ir bijusi tāda visos laikos - šodien tas ir telefons, pirms 10 gadiem tas bija PSP, pirms 20 tas bija Gameboy. Kas gribēs, spēlēs spēlītes.Nezinu, kas tev tur šķiet nepieņemams.
Netaisos tev citēt simtiem pētijumu, kuros atklāts ka datorspēles palīdz attīstīt reakciju, smadzeņu darbības laiku, paātrina lēmumu pieņemšanu un pirkstu veiklību. Tāds "Nūģis" spēlējot Counter-Strike nopelna mēnesī tieši tik, cik tu savos divos-trīs gados. Formula 1 komandas jau ilgu laiku izmanto simulatorus, lai diezgan precīzi attēlotu reālās sacīkstes apstākļus. Gran Turismo/iRacing/F1 spēļu spēlētājiem tiek piedāvātas Junioru programmas top komandās.
Kas attiecās par "Sniegpārsliņām" - tie ir tieši tādi paši autisti kā Tu, kuri nespēj pieņemt kritiku. Tādi paši kā Tu - viss forums jau sen ir sapratis, ka nodarbojies ar sūdu bet joprojām centies ieskaidrot ka visi ir lohi un neko nesaprot. Es varu derēt ka tu savos 12-13 gados biji tas čalis, kas gribēja socializēties bet nevienam nepatiki, tāpēc bija jādodas uz draudzi.
Pieņem realitāti un atmeties.
Par to izcelto frāzi -
Ak jā - tu vari derēt, bet esi zaudējis. Tevis nosauktajā vecumā es biju šodienas plakanā telefona pusaudzis - tikai man plakanā telefona vietā bija grāmatas - tajā vecumā man izlasīt Žila Verna "Kapteiņa Granta bērnus", lielu grāmatu ar 1200 lappusēm, prasīja dienu. Tā nu man, lasot grāmatas, sociālās prasmes neattīstījās, bet tā kā mani klasesbiedri starpbrīžos grāmatās nesēdēja, tad man vēl nācās iemācīties izturēt tava tipa balamušu uzbraucienus, reālajā dzīvē, nevis purnagrāmatā vai instagramā. Un, jā, šim sociālo prasmju trūkumam bija zināms devums tam, kādu ceļu sāku iet 4 gadus atpakaļ - jo lētajā šodienas kultūrā lai tiktu pie otras pusītes, tev jābūt visu zinošam un visu varošam - tikmēr LKSB aprindās apgrozās parasti cilvēki, un nevis krutie čaļi un čiksas; ne par velti es izdarīju to pašu, ko desmiti pirms manis - sameklēju tur sievu
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Pirmkart, Es tev neesmu čabulītis. Tā Tu vari saukt savu sievu vai savus bērnus. Otrkārt, ja tev šķiet ka norādīšana un to, ka kautkas ir ļoti sūdīgs un tas ir acīmredzams, ir mobings, tad Tu esi vēl stulbāks nekā es varēju iedomāties. Klasiskais variants, kad tas kurš visus sauc par lohiem, ir lielākais lohs.msh wrote: ↑18.02.2019, 21:00
Ļauj, es minēšu - atsevišķs indivīds pakļaujoties vairākuma spiedienam, mobingam, apspiež savu personīgo viedokli un sāk atskaņot grupas viedokli - tā, tavuprāt, ir "kritikas pieņemšana"Nē, čabulīt, tas autists kas nespēj pieņemt kritiku - savādāku viedokli, vispār - mums esi tu - nu un vēl te pāris indivīdi. Man tikmēr skola deva tādu rūdījumu kā reti kuram, tāpēc arī es šeit spēju atrasties - tāpēc es spēju samērā vēsi uzņemt kad kaut kāds lašara emzijs, profesionāls sūda stumdītājs, diskusijas vietā izstumj kārtējo renkuli nolūkā parādīt cik viņš kruts čalis
Ak jā - tu vari derēt, bet esi zaudējis. Tevis nosauktajā vecumā es biju šodienas plakanā telefona pusaudzis - tikai man plakanā telefona vietā bija grāmatas - tajā vecumā man izlasīt Žila Verna "Kapteiņa Granta bērnus", lielu grāmatu ar 1200 lappusēm, prasīja dienu. Tā nu man, lasot grāmatas, sociālās prasmes neattīstījās, bet tā kā mani klasesbiedri starpbrīžos grāmatās nesēdēja, tad man vēl nācās iemācīties izturēt tava tipa balamušu uzbraucienus, reālajā dzīvē, nevis purnagrāmatā vai instagramā.
Malacis, ka esi atradis sievu sektantu klubā, vismaz jums ir kopīgas intereses. Esmu iepazinies ar sievietēm savā interešu lokā vai universitātē. Par baznīcu apmeklējumu pat nediskutēšu - Tur tev 100% nav taisniba, un ar vien vairāk cilvēki iepazīstas ar zinātni un saprot cik liels sūds ir reliģija.
-
Btw, varbūt kāds zin kur var atrast kautkadu info par FK atsperēm priekš B5 sedana? Ir FKS04 HA atsperes, bet google neko labu neizmet. Varu iemest bildes ja vajag.
msh, vaina nav sabiedrībā. Vaina ir tevī, ja tu bez sekatas nevarēji atrast sievieti. Tā sekta ir tāds izmisušo pasākums. Uz kuru veci kāda skatīsies, ja viņš facebook liek savas piedirstās virtuves bildes?
Šeit ir SPAMS: Apskatīt
-
Tas jau ir pretēji baznīcas uzskatiem ,kurā nevar būt dzimumattiecības pirms kāzām.
-
- VW: Gaiši brūns Golfs
- Has thanked: 223 times
- Been thanked: 46 times
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
020 kārbai, lai pa perimetru nomainītu blīves ir nepieciešams ārdīt zobratus vai kko tamlīdzīgu?
-
- VW: Passat B3 1.8 20VT
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 7 times
Tik cik sajūga , kulises mehanisms un jānovelk divi zobrati
- Attachments
-
- BF2A6F2E-537B-4BBB-BF8C-5F1786A91348.jpeg (713.02 KiB) Viewed 1928 times
Last edited by ingumzz on 19.02.2019, 13:10, edited 1 time in total.
VW Passat CL B3 1.8 20vT ikdienišķais 
VW Passat GL B3 1.8 20vT in garage waiting for parts and warm hands

VW Passat GL B3 1.8 20vT in garage waiting for parts and warm hands
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 15 times