SPAMS Part I (2019)
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Re: SPAMS Part I (2019)
Tai dacei ir pilnāks aprikojums nekā tavam musaram. Samierinies, bet tu brauc ar sūdu.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
A kurš pērk labi nokomplektētas dacītes? Cik esmu nopratis no tiem kas reāli skatās uz dacītes cenu sarakstiem, tad dacītes tirgus modelis pēdējo 15 gadu laikā nav mainījies - dacīte ir lēta tikai plika, kamēr aprīkojums cenu audzē tādā ātrumā, ka labi aprīkotas dacītes vietā var paņemt labi aprīkota mātes uzņēmuma, maksts, ražojumu, vai skatīties uz kaut ko plikāku bet krutāku.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Bet Dacīte takš foršāka ir plika. 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
Man mk7 ir neizdilis motors un nesajata bremzu sistēma ar asām bremzēm , taisna nesapuvusi virsbūve un stradajoss kondicionieris, kurš nav bijis jasalasa no miskastesmsh wrote: ↑13.02.2019, 19:16Tā jau ir - priekš kam motoru, bremzes un aprīkojumu, ja var bez [galvenais lai riepas jaunas!] tas nekas ka tā sieva tur blakus apdzīšanu laikā izmisīgi bļaujBet nu pareizi - šīs lietas ielikt no šrota - paliksi par miskastnieku, šīs lietas pie dīlera - dārgi, vārdu sakot traki, labāk priecāties par to, ka nekā nav.
Par to tevis ielikto manis bildi - tev savādā kārtā ir selektīvā amnēzija...![]()
-
Sporta pēc palūrēju dacītes mājaslapā. Bāzītei ir šāds aprīkojums - izceļu to, ko es uzskatu par aprīkojumu [un no tā pusi tāpat nosaka eiropas normas]:
• ABS (bremžu pretbloķēšanas sistēma) + EBA (avārijas bremzes palīgsistēma)
• ESC (elektroniskās stabilitātes kontrole) + HSA (Hill Start Assist)
• 6 drošības spilveni (vadītāja, pasažiera ar deaktivēšanas iespēju, sānu un aizkari)
• 3 x 3 punktu aizmugures drošības jostas
• Priekšējās un aizmugurējās pirotehniskā drošības josta
• Vadītāja un pasažiera neaizsprādzētu drošības jostu signāls
• 3 aizmugures galvas balsti ar regulējamu augstumu
• ISOFIX sistēma bērnu sēdeklim ārējos aizmugurējos sēdekļos
• Ātruma ierobežotājs
• Riepu spiediena kontroles sistēma
• Borta dators
• ECO režīma (Euro 6) + Stop & Start + pārnesumu pārslēgšanas indikators
• Centrālā atslēga ar tālvadību
• Automātisks tuvo gaismu sensors
• LED dienas gaitas gaismas
• Elektriski regulējami sānu priekšējie logi
• Manuāli regulējami aizmugurējie sānu logi
• Manuāli regulējami sānu spoguļi, to korpusi melnā krāsā
• 1/1 aizmugures sēdekļa atzveltne nolokāma, nav sadalīta
• Standarta stūre (bez ādas apdares)
• Auduma apdare grafīta krāsā
• Melni durvju rokturi (interjera un eksterjera)
• Signāls uz stūres rata
• Elektrisks stūres iekārtas pastiprinātājs
• Iepriekš uzstādītas radio un skaļruņu sistēmas papildierīces
• Apsildāms aizmugures logs / aizmugurējā stikla tīrītājs
• 16 collu tērauda riteņi ar mazām uzlikām
• Riepu remonta komplekts
Kā jau mēs redzam - vienīgā lieta, kas 10 gadu laikā ir pienākusi klāt, ir tie priekšas elektriskie logi, un, protams, eiropas normu prasītās lietas - ESP, spilvenu daudzums, jostu brīdinājumi, riepu spiediens un tamlīdzīgi grabuļi. Savādāk tas pats, un aprīkojums sevišķi neatšķiras no plika mk2, tik vien ka bāzītē ir stūres pastiprinātājs un centrālā - bāzītē neietilpst ne maģis, ne šofera ķebļa augstuma regulācija, ne vēl šis tas. Jeb kā kādus gadus atpakaļ viens iauto lietotājs piezīmēja - šodienas lēto mašīnu aprīkojuma sarakstos var ieraudzīt tādus aprīkojuma punktus, kādus pēdējoreiz varēja redzēt moskvičiem un žiguļiem - radio sagatave utt...
P.N. Pirmās paaudzes lokanajai dacītei bija vēl foršāk - tur pelnu trauks ietilpa otrajā aprīkojuma līmenī, bāzītē ne - es savulaik nesapratu kā tas tā nākas, līdz pirms kāda gada man sanāca iepazīties ar mana mācītāja lokano dacīti - izrādās ka tur ir viduskonsolē divi padziļinājumi glāzēm, un pelnutrauks - tā ir speciāla plastmasas glāze ar vāciņu un metālu pret kuru nodzēst benāriņus - tātad, ja tu gribi otro līmeni, cita starpā dīleris tavā mašīnā ielika šo glāzīti...
• ABS (bremžu pretbloķēšanas sistēma) + EBA (avārijas bremzes palīgsistēma)
• ESC (elektroniskās stabilitātes kontrole) + HSA (Hill Start Assist)
• 6 drošības spilveni (vadītāja, pasažiera ar deaktivēšanas iespēju, sānu un aizkari)
• 3 x 3 punktu aizmugures drošības jostas
• Priekšējās un aizmugurējās pirotehniskā drošības josta
• Vadītāja un pasažiera neaizsprādzētu drošības jostu signāls
• 3 aizmugures galvas balsti ar regulējamu augstumu
• ISOFIX sistēma bērnu sēdeklim ārējos aizmugurējos sēdekļos
• Ātruma ierobežotājs
• Riepu spiediena kontroles sistēma
• Borta dators
• ECO režīma (Euro 6) + Stop & Start + pārnesumu pārslēgšanas indikators
• Centrālā atslēga ar tālvadību
• Automātisks tuvo gaismu sensors
• LED dienas gaitas gaismas
• Elektriski regulējami sānu priekšējie logi
• Manuāli regulējami aizmugurējie sānu logi
• Manuāli regulējami sānu spoguļi, to korpusi melnā krāsā
• 1/1 aizmugures sēdekļa atzveltne nolokāma, nav sadalīta
• Standarta stūre (bez ādas apdares)
• Auduma apdare grafīta krāsā
• Melni durvju rokturi (interjera un eksterjera)
• Signāls uz stūres rata
• Elektrisks stūres iekārtas pastiprinātājs
• Iepriekš uzstādītas radio un skaļruņu sistēmas papildierīces
• Apsildāms aizmugures logs / aizmugurējā stikla tīrītājs
• 16 collu tērauda riteņi ar mazām uzlikām
• Riepu remonta komplekts
Kā jau mēs redzam - vienīgā lieta, kas 10 gadu laikā ir pienākusi klāt, ir tie priekšas elektriskie logi, un, protams, eiropas normu prasītās lietas - ESP, spilvenu daudzums, jostu brīdinājumi, riepu spiediens un tamlīdzīgi grabuļi. Savādāk tas pats, un aprīkojums sevišķi neatšķiras no plika mk2, tik vien ka bāzītē ir stūres pastiprinātājs un centrālā - bāzītē neietilpst ne maģis, ne šofera ķebļa augstuma regulācija, ne vēl šis tas. Jeb kā kādus gadus atpakaļ viens iauto lietotājs piezīmēja - šodienas lēto mašīnu aprīkojuma sarakstos var ieraudzīt tādus aprīkojuma punktus, kādus pēdējoreiz varēja redzēt moskvičiem un žiguļiem - radio sagatave utt...
P.N. Pirmās paaudzes lokanajai dacītei bija vēl foršāk - tur pelnu trauks ietilpa otrajā aprīkojuma līmenī, bāzītē ne - es savulaik nesapratu kā tas tā nākas, līdz pirms kāda gada man sanāca iepazīties ar mana mācītāja lokano dacīti - izrādās ka tur ir viduskonsolē divi padziļinājumi glāzēm, un pelnutrauks - tā ir speciāla plastmasas glāze ar vāciņu un metālu pret kuru nodzēst benāriņus - tātad, ja tu gribi otro līmeni, cita starpā dīleris tavā mašīnā ielika šo glāzīti...
-
Es izlaboju vienu vārdu, kurā tu biji nokļūdījies
Jā, bremzes ir asas, zinot pēc pieredzes ar darba desmitgadīgo jetiju, bet tas ir mīnuss, nevis pluss; ar kāju uz bremzes nošķaudies un nepiesprādzētais blakussēdētājs ielido stiklā
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 35 times
euu banān neiebraucu kapec mani par miskastnieku sauc??msh wrote: ↑13.02.2019, 18:11Nu tieši tā, pastāsti, kurš pērk? Wtf?
Tavs sadalījums ir pilnīgi pareizs, vienīgi savādā kārtā tu "miskastnieku" grupā esi ielicis tikai mani, kamēr "nemiskastnieku" - lasīt, cilvēku ar zemām prasībām, grupiņa ir patiesībā maza - sevišķi vietās kā šis forums. Protams, tā kā cilvēku prasības ir dažādas, tad bez tīŗajiem miskastniekiem ir arī hibrīdmiskastnieki - ja, piemēram, tdipower ir tīrs miskastnieks - spriežot pēc viņa stiliņa tofika, katrā viņa mašīnā ir, taviem vārdiem, "kaut kas no miskastes" - tad nordiks un gagešins visdrīzāk no miskastes komplektē tikai savas astoņdesmito gadu mašīnas...![]()
audi c6 3.0 tdi quattro
audi c6 2.7 tdi quattro
audi c6 2.7 tdi quattro
-
Es nē - Veiksminieks - pēc viņa loģikas tavas C6 S-mašīnas ķebļi ir no miskastes izvilkti...
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 35 times
Tu vnk esi tizls.msh wrote: ↑13.02.2019, 19:46Es izlaboju vienu vārdu, kurā tu biji nokļūdījies
Jā, bremzes ir asas, zinot pēc pieredzes ar darba desmitgadīgo jetiju, bet tas ir mīnuss, nevis pluss; ar kāju uz bremzes nošķaudies un nepiesprādzētais blakussēdētājs ielido stiklāJebkurā gadījumā, kā tur ir ar tām tavām asajām bremzēm - tām ir tie mk2/mk3 cienīgie 288 mm diski? Man ir prieks ka tev tur ir kondišs - un noteikti nekā cita arī no aprīkojuma nav - aizmugurējie logi vismaz ir elektriski, vai tomēr airējami?
![]()
Klimats, visi logi, apsildāmi spoguļi, lietus sensors, kruizs, krēslu apsilde, borta dators, navi
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Jaunas dacītes vietā var nopirkt normālu golfu. Un tāpat nebūs jāsipas pa šrotiem. Joprojām neredzu argumentu kāpēc tas golfs nav mēsls, msh.
Ja neņem Justā, tfu Rumbulā tad visam jasaiet.
Kuras miskastes var izvilkt sline keblus? Rīt brauc pie manīm ar pamatskolas diplomu, pienemsu darba. Tu rakasies pa miskastem, es realizēsu. Profit uz pusēm ok?