es tā skatos, ka ērtības tev sit augstu vilni

Ieliec vēl kādu bildi no maniem anglijas laikiemfokume wrote: ↑11.02.2019, 19:24es tā skatos, ka ērtības tev sit augstu vilni
[img]http://content21-foto.inbox.lv/albums15 ... -1.jpg[img]
Pec tavām bildēm var labi redzēt - pilnigā miskastē sēdi. Man ir svarigi, ka es varu ieiet ēpastā un negaidit veselu dienu kamēr atvērs Gmail aplikāciju.
Ja Tu neesi tizls, tad jā.msh wrote:Un kā tad īsti ir ar tiem vāciņiem - tie nodrošina tādu pat lietošanu kā bez vāciņa - izvelc ar vienu roku, ar to pašu roku saspaidi un atliec kabatā - vai tomēr prasa vēl visādas darbības?Baidos arī ka lielāks telefons nozīmēs vēl vairāk kritienu - viena no vietām, kur tas tiek nēsāts, ir darba jakas kabata, kura ir paredzēta ļuļķu paciņai, nevis šokolādes tāfelei
![]()
Nu vo - es vismaz sēžu pilnīgā miskastē, un nevis uz bluķīša
Uz ēpastu paziņojumus varbut tev suta, bet es protu izmantot grāmatzīmes un ienākt GTM un tikpat ātri ari iziet. Nedzivoju es akmens laikmetā.msh wrote: Nu vo - es vismaz sēžu pilnīgā miskastē, un nevis uz bluķīšaKā tev golfklubs un stiliņš sūta jaunākos postus uz epastu?
![]()
![]()
Atvaino, bet tas nav nekas pārcilvēcisks. Ja nespēj darit vairakas lietas vienlaicīgi, tad Tev ir fiziskas problēmas un ieteiktu apmeklēt ārstu. Man nav grūti paņemt telefonu rokās un ar pāris pieskārieniem ieiet tur, kur man vajag. Un es neizmantoju austiņas ar vadu, tās lai paliek tiem kam ir grūti pieņemt nākotni- piemēram Tev.msh wrote:Par to tizluma piebildi nejūtos pārsteigts - es nekad neesmu šaubījies ka tu esi pārcilvēks un faķieris - kā šajā gadījumā, spējīgs ar vienu roku virināt plakanā telefona, kurš ir ar īsu vadu piesprausts pie austiņām, vāciņu, saspaidīt ko vajag, un tāpat veikli visu nolikt vietā, paralēli vēl ar otru roku cilājot smagumusVajadzētu mums skolās ieviest fcukinisma mācību, a to visi tizli
![]()
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests