SPAMS Part II (2018)
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: SPAMS Part II (2018)
Nē nu to es redzu ka jūs visu laiku cepaties par pliku motoru, jo jums gribas parullēt ar muti un papļūtītfckns wrote: ↑14.12.2018, 16:06Karoč, es pat necentos lasīt to sudu jo gāja runa par pliku motoru un tu pat neminēji darba izmaksas. Cik zinu, tad tas 1.8T ies iekšā mk1 caddy un čalis zin, ka tas maksās naudu un ir gatavs to izdarīt. Motoru izjauca, saprata ka tur viss ir daudz maz ok, un priekš tā kabluka būs pietiekami. Tas ko tu uzrakstiji ir saraksts ar daramo, un startā par to runa negāja. Tas ka tavs frankensūds izmaksāja 500 eur ar pinu pārlasīšanu - congrats, bet šajā gadijumā 95% foruma tāds gateris neinteresē.
Ja mēs tīri par mk2 klabekliem runajam, tad jau kopš "lata" laikiem zināms ka labākais p/p variants ir 1Z TDI vai vēl labāk - AFN. Lēts, neko nēed, ielikt maksā maz un var pēctam skaisti cirst forumos cik ekonomiski brauc.![]()
Attiecībā par pēdējo - mans motors atbilst tam aprakstam, tik vien ka neklab ne motors, ne pašam zobi - šajā sezonā tas ir patīkami
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Gandrīz visus TDI swapus, kas šeit ir bijuši, ir darīti daudz maz normāli - atrastas saderīgās detaļas, un salikts viss daudz maz smuki. Kā jau teicu - palielam nefis tavs frankensūc, te ir/bija daudz labāki topiki ko lasīt.msh wrote: ↑14.12.2018, 18:24Nē nu to es redzu ka jūs visu laiku cepaties par pliku motoru, jo jums gribas parullēt ar muti un papļūtītBet atšķirībā no jums, man vajag motoru, kurš ir ielikts mašīnā - un ja mašīna atbalsta 1.8/2.0 atmosfēru, tātad kaut kas cits nozīmē papildus izmaksas, kuru uzskaitījumu tu sauc par "darāmajiem darbiem" - nu jā, pirkšana ir darbs, un naudas pelnīšanai lai varētu pirkt, arī
To ka 80% [95 noteikti nē] foruma aktīvo lietotāju interesē tikai fiksa ķep ļep motora iemešana, esmu pamanījis, tu neko jaunu neesi pateicis
Attiecībā par pēdējo - mans motors atbilst tam aprakstam, tik vien ka neklab ne motors, ne pašam zobi - šajā sezonā tas ir patīkami![]()
Un tas ka tev liekas, ka ar TDI brauc tikai muļķi - Tu pats esi sevi par tādu pataisijis, braucot ar kautkādu frankenšteinu kam ir pieslēgts VEMS, kuram vispār tur nebija jābūt. Un VEMS darbina gāzi - kādā sakarā? Sorry, bet es labāk braucu ar savu B5 dīzeli un nestresoju par to vai VEMS neuzlaidīs gaisā manu auto.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 35 times
liekas ka vienigie dīzeļi kurus tev ir kāds uzticējis izbraukt ir bijuši nojāti lidz kliņķim,ar beigtām turbīnām,ar nobraukumu tuvi 2 milioniem.kam
kompensātori tulit izjuks un klanis iznāks pa sānu un ar norautām buksēm vai vispār pa taisno bez buksēm ieliktu motortelpā
vienmēr tev viņi klakšķ un grab.liekas ka tik tās skaņas nenāk tev no galvas.
kompensātori tulit izjuks un klanis iznāks pa sānu un ar norautām buksēm vai vispār pa taisno bez buksēm ieliktu motortelpā
audi c6 3.0 tdi quattro
audi c6 2.7 tdi quattro
audi c6 2.7 tdi quattro
-
- VW: Gaiši brūns Golfs
- Has thanked: 223 times
- Been thanked: 46 times
Kāds zina vietu, kur pāršuj auto beņķus? Gribas, protams, lētāk. Jāpāršuj 1 beņķis. Audums pašam ir.
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Jāpabeidz golfs, jānotirgo pa kosmosu un jāmēģina dabūt w125 e500
Sapņu auto 
-
- VW: vw GOLF3 Match 1,8mono
- Has thanked: 98 times
- Been thanked: 54 times
fckns wrote: ↑14.12.2018, 19:39Gandrīz visus TDI swapus, kas šeit ir bijuši, ir darīti daudz maz normāli - atrastas saderīgās detaļas, un salikts viss daudz maz smuki. Kā jau teicu - palielam nefis tavs frankensūc, te ir/bija daudz labāki topiki ko lasīt.
Un tas ka tev liekas, ka ar TDI brauc tikai muļķi - Tu pats esi sevi par tādu pataisijis, braucot ar kautkādu frankenšteinu kam ir pieslēgts VEMS, kuram vispār tur nebija jābūt. Un VEMS darbina gāzi - kādā sakarā? Sorry, bet es labāk braucu ar savu B5 dīzeli un nestresoju par to vai VEMS neuzlaidīs gaisā manu auto.
Ar dīzeli
-
Nē, kāpēc - vajag tak mācīties no citu kļūdām, ja iespējams - man ar stiliņu pietiek lai salasītu pusi no pamatojumiem, kāpēc negribu ķīselitdi power wrote: ↑14.12.2018, 19:51liekas ka vienigie dīzeļi kurus tev ir kāds uzticējis izbraukt ir bijuši nojāti lidz kliņķim,ar beigtām turbīnām,ar nobraukumu tuvi 2 milioniem.kam
Runājot par problēmām - man patika tavs sarkasms šajā tofikā kādu mēnesi vai vairāk atpakaļ, pieminot ka es "jājos ar gāzi", nu kad man bija tas nekontakts MAPam, a pašam kvēlsvece nolūzt - nu tas jau ir skaidrs ka ja ķīselim kaut kas nolūzt, nenāk ārā utt, tā nav pat jāšanās bet parasta lieta...
Kveelsveces luuzt tikai tiem auto, kuriem taas ir mainījis kaads "stilina" autoentuziasts neiztirot vītni un pievelkot uz cuju ar domu, ka nekad nākotnē tas nebūs jamaina
Last edited by fokume on 15.12.2018, 22:33, edited 1 time in total.
-
Nu vo, tagad ķīseļspēks zina kādi ir viņa C6, pateicoties tev 
Vēl man patīk tavs skatu punkts - ja cilvēks paņem saderīgas detaļas un saliek no tām motoru [piedevām tādu, kādu ražotājs pats lika kopā], sanāk frankensūds/frankenšteins - bet ja tikai paņem no vienas mašīnas veselu motoru, to ieceļ otrā, un vēl "atrod saderīgās detaļas", tb toledo filtra kasti - tad ir riktīgi skaisti, un fcukins aiz sajūsmas bikses pielaiž
Man jau liekas ka tur tas mehānisms tām domām ir kāds - ja kāds ieliek kādu 1Z iekš mk2, fcukins domā "ā, te ir ielikts motors no trešā golfa!" - kamēr ja salasa motoru pa detaļām, fcukins domā "kas? kur? no kā? kāpēc?" un beigās pufffff, smadzene pārkarst, connection lost -> frankensūds... 
Man patīk ka cilvēks, kurš knapi kaut ko sajēdz no dzelžiem, spriež par to, kam manā mašīnā ir jābūt, un kam nē...fckns wrote: ↑14.12.2018, 19:39Gandrīz visus TDI swapus, kas šeit ir bijuši, ir darīti daudz maz normāli - atrastas saderīgās detaļas, un salikts viss daudz maz smuki. Kā jau teicu - palielam nefis tavs frankensūc, te ir/bija daudz labāki topiki ko lasīt.