SPAMS Part II (2018)
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Re: SPAMS Part II (2018)
A ja Tu paskatītos ārpus Rucavas? Tedīpouvers savu setupu pa cik tirgo? Tur arī poļubom viss slikti un "tu mani gribi appist, bet mani nevar tik viegli appist"? Tur ir gan kārba, gan pretty much viss pārējais, ko Tavam vecā tēva kniedētajam mk2 varētu vajadzēt. Tie laiki, ka viss kas ir labs, maksā štukamiljonu, sen ir pagājuši. Ja es no donora būtu notirgojis visu, kas nav liekams motortelpā, man swaps būtu sanācis bezmaksas, just saying.msh wrote: ↑13.12.2018, 22:45Es nezinu - tu un vēl daži, jūs te esat ar kaut kādu atpalicību skrūvēšanas jautājumos vai kā, ka jums nedalec no kurienes tas cipars sanāk?![]()
Tātad, iedomāsimies - es ieķeru to motoru, no angļa, rūcošu, ar visu apkari, pa 350 eirām, un mani pilnīgi neinteresē, kas tajā iekšā darās - un apkare ielien iekš mk2. Labi, bet tomēr pirms likšanas mašīnā jāielej jauna eļļa, jāsaliek jaunas siksnas, pie vienām sāpēm jānomaina ārējie blīvslēgi - nonākam pie 500 eiru atzīmes. Nu mums ir motors - bet ar to var aizbraukt tikpat tālu, cik ar Trololobokara dixšanu - pat ne no vietas izkustēties. Tālāk mums vajag kārbu, tātad vismaz 02J, kurai pie viena der nomainīt blīvslēgus, lai tas nebūtu jādara vēlāk, un ieliet jaunu eļļu, un kulisi - tās ir vēl 150-200 eiras. Bet mēs joprojām nekur tālāk nenonākam, jo vēl vajag:
Radiatoru ar visām dzeses sistēmas trubām
Spararatu un sajūga komplektu
Kūleri ar visām ieplūdes trubām
Pedāļu grupu un sajūga hidrauliku
Bāku kurā ir pietiekami spēcīgs degvielas sūknis
Jaunas gāzes sprauslas un niknāku gāzes reduktoru
Izpūtēju pilnā garumā
Otrās pakāpes pārbūves projektu
Un noteikti vēl čupiņu ar visādiem sīkumiem - un tiem sīkumiem parasti ir nosliece salasīties un pieaugt. Un beigās sanāk pusotra štuka, tas nekas ka motors ir pa tēmu "kaķis maisā". Par 350-500 eirām tu vari vienīgi ieķert 1.8T, kuru ielikt mašīnā, kurā tāds jau ir bijis, vai arī lai noliktu šķūnītī - bet ne ielikt mašīnā, kurā tāds nekad nav bijis. Pat ejot trololobokara ceļu, ieķerot no Lil' Sugar veselu mašīnu pa tēmu "maz braukts bet daudz plēsts", un neko īpaši nemainot, zem štukas tu neierakstīsies, jo priekš mk2 visu ieplūdi nāksies salasīt no nulles - ja nu vienīgi tavas spējas vandīties pa mazcenas šrotiem pārsit manējās...![]()
Jebkurā gadījumā, klabošā metāllūznī iegrūst 500€ un pēc tam vēl liet pa virsu ķīmiju, jo klab tik un tā, ir totāls dibenā darbs un materiāls. Es ganjau Tavā vietā būtu to daļu par ķīmiju vienkārši vienkārši noklusējis.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Es vienu dienu redzēju burciņu ar uzrakstu REMONT I TJUNING GIDROUSILITEL RULJA.
Ielej, vairs netek blīvslēgi un leņķis lielāks.
Ielej, vairs netek blīvslēgi un leņķis lielāks.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Un kā būtu ja tu izlasītu visu līdz galam ko es uzrakstu?Jujubokar wrote: ↑14.12.2018, 01:45A ja Tu paskatītos ārpus Rucavas? Tedīpouvers savu setupu pa cik tirgo? Tur arī poļubom viss slikti un "tu mani gribi appist, bet mani nevar tik viegli appist"? Tur ir gan kārba, gan pretty much viss pārējais, ko Tavam vecā tēva kniedētajam mk2 varētu vajadzēt. Tie laiki, ka viss kas ir labs, maksā štukamiljonu, sen ir pagājuši. Ja es no donora būtu notirgojis visu, kas nav liekams motortelpā, man swaps būtu sanācis bezmaksas, just saying.
Jebkurā gadījumā, klabošā metāllūznī iegrūst 500€ un pēc tam vēl liet pa virsu ķīmiju, jo klab tik un tā, ir totāls dibenā darbs un materiāls. Es ganjau Tavā vietā būtu to daļu par ķīmiju vienkārši vienkārši noklusējis.![]()
Izpūtēju pilnā garumā
Kā arī vēl siksnas, eļļas, ruļļus, blīvslēgus. Grozies, kā gribi, joprojām sanāk virs štukas
Tie laiki kad viss kas labs maksāja dārgi, nav nekur pagājuši - tas kas agrāk bija labs un dārgs, nu ir šaubīgs un pieejams, bet nu priekš tādiem kā tev, saiģot - problēma tik tāda ka tu, kam prasības ir kā man pirms 10 gadiem, vēl centies mācīt citus. Jā nu piedod, tēt, ka es varēju atļauties pusgada laikā motoram nolocīt tikai piecus sotakus, un nevis štuku, lai salasītu svaigu apakšu - piedosi? Nē, diez vai - man nav grūti iztēloties kā tu un daži tev līdzīgie troļļotu par 1ke izmaksājušu 2.0 8v...
Abet par to pēdējo - starp mums ir viena neliela atšķirība. Tu esi kruts čalis, un tu ieliki savā golfā viens astoņi pššš pššš lai būtu vēl krutāks čalis, un tev ir golfa tofiks lai visi varētu izlasīt ka tu tiešām esi kruts čalis - un tāpēc tajā jāraksta lietas, kas šo tēlu neapdraud. Man tikmēr mans tofiks ir mazliet kā pieraksti priekš sevis, un lai padalītos ar pieredzi ar citiem - tāpēc es tur vairāk vai mazāk rakstu VISU, un detaļās, un nevis tikai labo, kā tu. Šī paša iemesla dēļ man ir diezgan pie kājas tavi centieni man iesmērēt to 1.8 pššš pššš - es motoru izvēlējos atbilstošu savam braukšanas stilam, patīkamu un lētu apkopēs/remontos, bet tev svarīgais arguments "pacani un mazgadīgie pielūdzēju uzskatīs ka esmu vēl krutāks" man neeksistē. Tā ka ja tu gribi man vēl mēģināt iesmērēt ka apšaubāma stāvokļa motors labāks nekā sakrāmēt motorā čupiņu ar jaunām detaļām - smērē man vismaz par VR6; tas ir vienīgais no četriem kruto čaļu motoriem, par kuru man ir kaut cik interese - bet nu diemžēl VR6 ir vēl dārgāks prieks par 1.8 pššš pššš.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 35 times
msh wrote: ↑13.12.2018, 22:45Es nezinu - tu un vēl daži, jūs te esat ar kaut kādu atpalicību skrūvēšanas jautājumos vai kā, ka jums nedalec no kurienes tas cipars sanāk?![]()
Tātad, iedomāsimies - es ieķeru to motoru, no angļa, rūcošu, ar visu apkari, pa 350 eirām, un mani pilnīgi neinteresē, kas tajā iekšā darās - un apkare ielien iekš mk2. Labi, bet tomēr pirms likšanas mašīnā jāielej jauna eļļa, jāsaliek jaunas siksnas, pie vienām sāpēm jānomaina ārējie blīvslēgi - nonākam pie 500 eiru atzīmes. Nu mums ir motors - bet ar to var aizbraukt tikpat tālu, cik ar Trololobokara dixšanu - pat ne no vietas izkustēties. Tālāk mums vajag kārbu, tātad vismaz 02J, kurai pie viena der nomainīt blīvslēgus, lai tas nebūtu jādara vēlāk, un ieliet jaunu eļļu, un kulisi - tās ir vēl 150-200 eiras. Bet mēs joprojām nekur tālāk nenonākam, jo vēl vajag:
Spararatu un sajūga komplektu
Izpūtēju pilnā garumā
Un noteikti vēl čupiņu ar visādiem sīkumiem - un tiem sīkumiem parasti ir nosliece salasīties un pieaugt. Un beigās sanāk pusotra štuka, tas nekas ka motors ir pa tēmu "kaķis maisā". Par 350-500 eirām tu vari vienīgi ieķert 1.8T, kuru ielikt mašīnā, kurā tāds jau ir bijis, vai arī lai noliktu šķūnītī - bet ne ielikt mašīnā, kurā tāds nekad nav bijis. Pat ejot trololobokara ceļu, ieķerot no Lil' Sugar veselu mašīnu pa tēmu "maz braukts bet daudz plēsts", un neko īpaši nemainot, zem štukas tu neierakstīsies, jo priekš mk2 visu ieplūdi nāksies salasīt no nulles - ja nu vienīgi tavas spējas vandīties pa mazcenas šrotiem pārsit manējās...![]()
un mans komplekts gandrīz tāds ir,ar visam jaunām blīvēm ,siksnām un nesadilušām iekšām tikai par 400 euu
ir trubas un kūleri,dzeses trubas ari ir varu ar kādām 5desmit tevi nomētāt.
audi c6 3.0 tdi quattro
audi c6 2.7 tdi quattro
audi c6 2.7 tdi quattro
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Karoč, es pat necentos lasīt to sudu jo gāja runa par pliku motoru un tu pat neminēji darba izmaksas. Cik zinu, tad tas 1.8T ies iekšā mk1 caddy un čalis zin, ka tas maksās naudu un ir gatavs to izdarīt. Motoru izjauca, saprata ka tur viss ir daudz maz ok, un priekš tā kabluka būs pietiekami. Tas ko tu uzrakstiji ir saraksts ar daramo, un startā par to runa negāja. Tas ka tavs frankensūds izmaksāja 500 eur ar pinu pārlasīšanu - congrats, bet šajā gadijumā 95% foruma tāds gateris neinteresē.
Ja mēs tīri par mk2 klabekliem runajam, tad jau kopš "lata" laikiem zināms ka labākais p/p variants ir 1Z TDI vai vēl labāk - AFN. Lēts, neko nēed, ielikt maksā maz un var pēctam skaisti cirst forumos cik ekonomiski brauc.
-