msh mk2 golfmašīna jebšu DIVLITRIS
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: msh mk2 golfmašīna jebšu DIVLITRIS
Es nesapratu to tavu domu
Sprauslas baro sūkņa relejs, attiecīgi no attiecīgās drošinātāju kājas izejas aiziet vadi uz sprauslām, brīvgaitnieku un flyback. Izslēdzot aizdedzi visdrīzāk bloks bez strāvas paliek vēl pirms releja kontakti pagūst atvienoties; jebkurā gadījumā ir lasīta doma ka lai nobeigtu FETus, vajag pa viņiem normāli uzdot, tb ka ar vienu sitienu vien nepietiek, vajag vairāk. Ja tur būtu kaut kāda melnā maģija iesaistīta, es domāju ka iekš vems wiki tas būtu nopietni izcelts 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es brīnos kāpēc motortelpā neredz ūdeņraža ģeneratoru! 
Paštaisītu, protams!
Paštaisītu, protams!
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!v
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
-
Nah man ūdeņŗaža ģeneratoru?
Motortelpā pietrūkst apmīzēju šķidruma spainītis - jo liekot kopā mašīnu, laukā stāvējušajā spainītī vasaras šķidrums radās sasalis klucī - bet nu šodien būs jāieliek. Pirms tam gan droši vien vajadzēs daļēji izlaist dzeses sistēmu un pārbaudīt temp devēju ar vārīšanas metodi; man nepatīk ka vadības bloks uz šosejas redz 98 grādus, vajadzēja būt 95 max 
Obligāti atkausē un noglabā priekš vasaras. Nebūs šrotē jāpērk logudens.!
Joko? Man tak Tev nav jāstāsta kas tas tāds un kāpēc Tev viņu vajag!msh wrote: ↑01.12.2018, 12:16Nah man ūdeņŗaža ģeneratoru?Motortelpā pietrūkst apmīzēju šķidruma spainītis - jo liekot kopā mašīnu, laukā stāvējušajā spainītī vasaras šķidrums radās sasalis klucī - bet nu šodien būs jāieliek. Pirms tam gan droši vien vajadzēs daļēji izlaist dzeses sistēmu un pārbaudīt temp devēju ar vārīšanas metodi; man nepatīk ka vadības bloks uz šosejas redz 98 grādus, vajadzēja būt 95 max
![]()
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!v
AUTOSTIKLI
AUTOSTIKLI
-
Ja kādreiz pilnīgi nebūs nekā cita ko darīt mašīnai, tad varbūt tā arī izdarīšu - nu tāpat, zinātniskos nolūkos, ar vemsi tomēr varēs redzēt, vai tur kaut kas reāli no tās burciņas izmainās, vai tomēr nē...
Bet nu līdz tādam laikam vispirms ir jānodzīvo 

Tas, protams, ir jau izdarīts - pie viena tas šķidrums iztīrīs 10l kanniņu, kurā reiz bija šķidrās ziepes...
-

Man reiz bija sapnis - sapnis nopirkt jaunus ziemas pankūkus. Bet šis sapnis nu ir jāatliek uz dažiem gadiem, atkal
-
- VW: vw GOLF3 Match 1,8mono
- Has thanked: 98 times
- Been thanked: 54 times
Aidā, tūlīt aizies 2 lapas instruktāža no pārējiem, ko nozīmē lietotas riepas u.t.t. Ceška Tedeška smird , bet vienalga reali rullē u.t.t, bet lietota riepa visus nogalinās, terorakts, zemestrīce, un kas tik vel ne, bet TDi izglābs pasauli un uzskrūvēs visas Rīgas meitenes 
Last edited by Lauris.R on 03.12.2018, 13:45, edited 1 time in total.
-
Es brīnos ka Veiksminieks blakus tofikā kaut ko ierakstīja bet šajā ne... 
-

Golfs šobrīd izskatās šādi - braukt ir ļoti interesanti - man liekas ka mk3 stabilizators kopā ar jaunajām atsaitēm ir jūtami samazinājis to, cik mašīna līkumos zvalstās, bet es to neuzdrošinos pārbaudīt, jo bail ka asāk iecērtot līkumā neaiziet taisni
Tas riepas varētu būt diezgan ok. Lai gan pēc tās kartupeļu kameras bildes neko daudz nevar saprast..
Šeit ir SPAMS: Apskatīt
-
Par lūžņu cenu, precīzāk izsakoties, pret četriem līkiem ļitakiem jau neko krutu parasti dabūt nevar 
Par mizām tu uzminēji - yokohama naglenes, pirktas pirms gada, ar kurām pagājušoziem pa liepāju nobrauktas pāris štukas, nolietojums redzams tik, cik apdiluši naglu gali, pēc gumijas arī bik vēl smird. Nebūtu čoms šitās piedāvājis, būtu ņēmis jaunus pankūkus, RS2 vai IZ2; pie mūsu cenām neko švakāku jau nav vērts ņemt; westlake kādas 5 eiras gabalā lētākas...
Par mizām tu uzminēji - yokohama naglenes, pirktas pirms gada, ar kurām pagājušoziem pa liepāju nobrauktas pāris štukas, nolietojums redzams tik, cik apdiluši naglu gali, pēc gumijas arī bik vēl smird. Nebūtu čoms šitās piedāvājis, būtu ņēmis jaunus pankūkus, RS2 vai IZ2; pie mūsu cenām neko švakāku jau nav vērts ņemt; westlake kādas 5 eiras gabalā lētākas...
Interesanti palasīt.
Arī interesanta dzinēja izvēle. Kāpēc nezvēlējies labāk kādu no vr6 vai turbo benzīn dzinējiem? vai 1.9tdi?
Nav jau mana nauda, bet man būtu žēl ieguldīt šādā dzinējā
ja nu vienīgi lai saglabātu orģinālu stāvokli ja tas nepiesiešams.. Manuprāt vajadzēja izvēlēties kādu dzinēju kurš pēc tam celtu auto vērtību, jo šis neliekas nekas īpašs, ne es tādu izvēlētos ekonomijai ne es tādu izvēlētos jaudas celšanai , bet tas kā kuram laikam
Visādi citādi veiksmi darbos, cerams drīz tehniski būs normāls un varēsi pieķerties pie vizuālā!
Arī interesanta dzinēja izvēle. Kāpēc nezvēlējies labāk kādu no vr6 vai turbo benzīn dzinējiem? vai 1.9tdi?
Nav jau mana nauda, bet man būtu žēl ieguldīt šādā dzinējā
Visādi citādi veiksmi darbos, cerams drīz tehniski būs normāls un varēsi pieķerties pie vizuālā!
-
Nu, pacels vērtību, un tālāk?
Es mašīnu taisu personīgai lietošanai, nevis tālākpārdošanai - dajebkura naudas likšana mašīnā automātiski ir tās izmešana...
Kā arī - ja es esmu atradis sev pieņemamu tehnisko risinājumu, es to cenšos uzlabot, nevis nomainīt pret ko savādāku - tā nu nonācu pie šāda motora.
VR6 - vispār labprāt, tikai - dārgi. Te man aizgāja pieci sotaki, un tā īsti pat nekas nav izdarīts; lai to motoru pārvāktu par nullīti, aizripotu kāda štuka. Cik izmaksātu VR6 pārvākšana, pat šajā līmenī, neņemos spriest, pieņemsim ka proporcionāli cilindru skaitam - tad vēl vajag kārbu [ideālā variantā divas, lai no abām saliktu sešinieci], citu gāzes iekārtu, otrās pakāpes pārbūves projektu utt. Bija man pa vasari uznākusi kāre pēc VR6, slava Dievam ka tiku no tās vaļā
1.8T - motors, kas 98% laika ir zemākas efektivitātes atmosfēra nekā mans esošais motors; manā parastajā braukšanas režīmā jēga no tā gliemeža varētu būt paātrinājums pēc apdzīvotas vietas beigām, un kāda apdzīšana, savādāk nebūtu starpības - 1.8T vai 1.6 karbulis...
Un jā, atkal - iestājas tā pati problēma kas ar VR6 - par to summu labākajā gadījumā to motoru var nopirkt, bet ne ielikt mašīnā.
1.9 kuļmašīna - man kaut kā nepatīk skaņa, vibrācijas, smaka, tehniskās problēmas. Ar mazu VNT gliemezi un lielākiem mīzējiem gan to brīnumu var padarīt tīri braucamu, vienīgi es tad varētu regulāri kasīt laukā kvēpus no tā gliemeža...
Un atkal tas sīkums par nopirkšanas cena vs ielikšanas cena...
Kopsavilkums - kosmosā lidot man nevajag, bet motoru man vajadzēja tagad, un nevis vēl pēc pusgada vai gada. 1.9 ķīseli, 1.8 turbiķi un VR6 atstāsim krutajiem čaļiem....
VR6 - vispār labprāt, tikai - dārgi. Te man aizgāja pieci sotaki, un tā īsti pat nekas nav izdarīts; lai to motoru pārvāktu par nullīti, aizripotu kāda štuka. Cik izmaksātu VR6 pārvākšana, pat šajā līmenī, neņemos spriest, pieņemsim ka proporcionāli cilindru skaitam - tad vēl vajag kārbu [ideālā variantā divas, lai no abām saliktu sešinieci], citu gāzes iekārtu, otrās pakāpes pārbūves projektu utt. Bija man pa vasari uznākusi kāre pēc VR6, slava Dievam ka tiku no tās vaļā
1.8T - motors, kas 98% laika ir zemākas efektivitātes atmosfēra nekā mans esošais motors; manā parastajā braukšanas režīmā jēga no tā gliemeža varētu būt paātrinājums pēc apdzīvotas vietas beigām, un kāda apdzīšana, savādāk nebūtu starpības - 1.8T vai 1.6 karbulis...
1.9 kuļmašīna - man kaut kā nepatīk skaņa, vibrācijas, smaka, tehniskās problēmas. Ar mazu VNT gliemezi un lielākiem mīzējiem gan to brīnumu var padarīt tīri braucamu, vienīgi es tad varētu regulāri kasīt laukā kvēpus no tā gliemeža...
Kopsavilkums - kosmosā lidot man nevajag, bet motoru man vajadzēja tagad, un nevis vēl pēc pusgada vai gada. 1.9 ķīseli, 1.8 turbiķi un VR6 atstāsim krutajiem čaļiem....
-

Tā kā šonedēļ negribējās neko nopietnu darīt, bet darāmā ir daudz, izdomāju ar lodāmuru izveikt darbības, kuru rezultātā viduskonsole papildinājās par vienu slēdzi

Čūsku skaits zem paneļa ir papildinājies ar vēl vienu...

Pie viena, kad jau reiz panelis bija bik izjaukts, vajadzēja arī samainīt spidometru, a to man apnika ka tas man apkārt mētājās.Pirms tam gan man nācās ar to bik padarboties:
* spidometrs uzgriezts uz vajadzīgo nobraukumu
* pulksteņa/borta kompja ekrānam krāsas samainītas, apmetot polarizējošo plēvi uz riņķi. Šim gājienam es dodu 7 balles no 10 - ja spīdina gaismu, tad var redzēt ka tur tā plēvīte ir bik līka, no locīšanas tīrot - ja gribas ideālu rezultātu, jāpērk jauna.
* tahometrs ir pieslēgts motora vadības blokam. Jā, zinu, dažam labam gudriniekam tāds joks liktos pilnīgs kosmoss, bet nekā tur nav
Izbraucot starpība starp veco spidometru un šito:
* spidometra pulkstenis rāda stabilāk
* borta kompis vidējo ātrumu rēķina vienmērīgāk; pie tā cik lēni uzkāpa tas cipars braucot, man no sākuma radās aizdomas par gļukainu ātruma devēju
* ja iepriekšējais borta kompis rēķināja patēriņu jūtami lielāku nekā varētu būt, šis brauc otrā galējībā - pēc liepājas izbraukāšanas šis sarēķināja 2,4l/100 vidējo...
* nez kāpēc šis borta kompis, kuram būtu jāpārslēdzas no kloķa slēdža, uz to bīdāmo slēdzi nereaģē
* Šis borta kompis savādā kārtā āra temperatūru rāda nevis -30, bet -40, liekot domāt ka tas varbūt spētu darboties ar audī klimata devēju

Muļķīgā kārtā vairākas reizes liekot spidometru iekšā/ņemot ārā gadījās mazs misēklis - bet nu neesmu jau pirmo reizi ar pīpi uz jumta; kniedējamais man ir kādus 6 gadus, un prasme to lietot arī

Divas no melnā štekera stiprinājuma ausīm bija nolauztas pirms manis, trešo nolauzu es pats - te arī nācās ar kniedējamo uzdarboties - tagad vismaz štekeris tur turas, lai arī ne par 100 procentiem, jo to vienu ausi es nevar atjaunot, jo nav kur piekniedēt.

Jaunas eksperimentālas logu slotiņas; bilde lai es atcerētos kur kura ir. Interesantā kārtā akvateķim virsū rakstīts 41 cm, bet triko 40 cm, bet dabā tā atšķirība ir pretēja, un lielāka, vismaz 2 cm...
Kaut kā tā. Savērsums vēl nav bijis - būs jādara viss iespējamais lai to noorganizētu nākamnedēļ. Kaut kas siksnām trokšņo, būs jāpēta, kas - ja zobenes rullis, tas būtu piedodams, ja kaut kas agregātsiksnām, nē. Jāuzsūta VR6 motora kloķenes devējs; negribu riskēt meklēt citu tādu kloķenes devēju kā esošais lai pēc tam atklātu ka tas arī dod par vāju signālu, tā ka jāiet uzreiz uz induktīvo devēju, tik vien ka līdz blokam jāaizvelk ekranēts vads un blokā divos punktos jāiebaksta ar lodāmuru. Vēl ir doma ieliet motorā keramiku; aukstam motoram kaut kas dažas reizes paklab, gan jau virzuļu pirksti [bet ar vecā motora klaboņu jau pāris gadus atpakaļ nesalīdzināt], zaudēt nav ko, jāuzkāpj tam grābeklim.
Vakar vēl ievēroju ka stūres pastiprinātāja sūknis ir atsācis darboties par visiem 100%...